2 yıl sonra sebepsiz infertiliteyle mucize haberimi aldım.

tedavi oldunuzmu pekii şuan ne aşamada ;(

Canım ekımde dtra gttık tahlıldı rahım fılmıydı derken anca anca basladık tedavıye gecen ay asılama oldum tutmadı bu ay ıkıncı asılamayı denıycez bu arada gecen aydan oncekı reglımde klomene basladım yumurtam gelısmedgı ıcın asılama olamadan tedavıyı bırakmıstım yanı tedavı olrk uc aydır asılama ıcın ugrasyruz sadece gecen ay asılayabıldık o da tutmadı canım bu ay ınsallah olr

inşallahhh olurrr . en azından kısa zmanda yol almışsınız ben bu aşamaları uzun aylar içinde geçirdim malesef;( ama şunu daha iyi anlıyorum stres denilen illet beyin yoluyla bütün organları ele geçirio yumurta büyütmüo adet geciktirio daha neler neler ;(( inşallah stresi aşarsınız eğer yapıosanız tabiki

white_chocolate_mocha canım stres knusunda kendımı tartamıyrum su an rahatım mesela ama ıkı dakıka snra kalbım sıkısabılır nefesm daralabılır ( cok dusununce byle olyo) yanı stres yapıyrmuyum yapmıyrmuyum bılemedım ama kafam hıc rahat degıl bu bı gercek

okadar iyi anlayorum ki ben adet oldugumu gördüğüm anda aglama krizleri geçiriodum mide krampları geçirdim acillik oldum kaç keree çok kötüü kendime söz veriodum herseferinde adetten sonra yeniden başlıodum güzel düşünmeye ama sonrası yine aynı trajedi ;(((

Evet ama bunların hepsı gectı hatrlayarak kendınıde bebegınıde uzme mutlu ol artık :) ben de artık kafama takmıycam uzulup aglamycam bu ay asılama yaptrcam ama reglı olnca yıkılmak yk esıme sz verdım bu yuzden kendımı hazırladım her duruma hayırlısı artık :)

canımm inann o haberi aldıgım andaa herşeyi unuttum aylarca yaşadıklarım hepsi gittii çok şükür şuan değişik duygular ve agrılarla çok mutluyumm darısıı en kısa zmanda size inşallahhh

Ne güzel rabbim ol demiş bunlarda vesile olmuş tabi.duşta çıkarmadın yani peki o ıslanınca yenilemek gerekiyor mu

Ne güzel rabbim ol demiş bunlarda vesile olmuş tabi.duşta çıkarmadın yani peki o ıslanınca yenilemek gerekiyor mu

aminn teşekkür ederimmm :) eşim işi gereği öğlen gidio işe bende aynı şekilde . sabah ilişkiden sonra duş aldım ve yakıyı yapıştırdım sonra duş almadım . çünkü bir gün arayla olması gerekio ilişkinin o yüzden . yine öğlen çıkardım duş aldım tam 2 gün durdu yani

Merhaba ablam öncelikle yazdıklarını okurken çok duyqulandım hepimiz aynı yollardan qeçiyoruz ve bende sizden biriyim 4 yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisinde 8. günümüz 06.05.2016 inşallah oqün sonucumu alacaqım Allah bebeqini saqlık ve huzurla kollarına almayı nasip etsin bizimde yardımcımız olsun....

Çok tşk ederim yardımların için bu ay bende deneyim inş benimde vesilem olur

Hayırlı uğurlu olsun canım. .
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. .
Darısı başımıza inşallah. .

İmşallahhhh güzel hayırlı haberleri alırsınız. Rabbim bu sevinci herkese yaşatsınn :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…