2 yıl sonra sebepsiz infertiliteyle mucize haberimi aldım.

Kesinlikle ama hamile kalmadan bunu düşünüosunuz ama uygulama olmuo çünkü aklımız hep bebekte. sonrasında farkına varabildim.. okadar stresi bouşuna yapmışım
Evet ben de sonradan farketmistim sağlıkla kucagina alırsın insallah bebisini.. Bundan sonra hep iyi düşün iyi olsun her sey.. Hamilelik surecin de kolay geçsin ins.:)

Çok güzel hikaye, Allah bağışlasın evladınızı:) stres dedik ya hani peki bu hızlandırılmış gebelikte doktorun verdiği ilişki günleri sonunda acaba tuttu mu diye stres yaptığınız oldu mu, yoksa akışına mı bıraktınız? Hoş biz stres yapsak da yapmasak da nasipte ne zamansa o Zaman oluyor:)

çok teşekkür ederim öncelikle:):) Yani biz zaten en baştan beri bu günleri değerlendirioduk. ama adet bitiminden hemen sonra başlıoduk bir gün arayla taki ovülasyon bitane kadar. doktor 10 .gün başlayın sperm sayısı açısından daha iyi olur dedi :):) Şöyleki aslında hep aklımdaydı bakarsın olur falan die umudum hep vardı ama ilk başlardaki gibi çılgınca değil zaten tüp bebeğe odaklanmıştık bizz ama yinede gerek kalmaz gözüylede baktım biraz:):) bide tatil en önemlisi güya kafam rahat tatile gidip hamile kalcaktım ama tatildede hamile kalmak vardı aklımdaa ayy çok acayip bişey gerçekten amaa en en rahat ayımdı diyebilrim.

Ayy ne mutlu oldum anlatamam Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamak nasip olsun, Darısı bizlere inşallah Rabbim bu yolda mücadele veren herkese en kısa zamanda maddi manevi yormadan versin...

amiiiinnn . Cidden büyük bir sınav allah daha kötüsü göstermesin elbette ama . İnşallahh yakın zmanda alalım sizlerden de güzel haberlerii :)

Benim de 28 günde bir olur adetim ve 12. Veya 14.gün çatlama olur,akıntıdan falan iyi biliyorum. Biz de 10-16arasını değerlendiriyoruz ama daha yolun başındayım ben, stres için erken davrandım gibi. O yüzden akışına bıraktım, nasip, ne Zaman olursa razıyım. bu arada bir kez hamile kaldım kalbi durdu ama bu kez nazlandı velet:)

Kötü sonuçlanmış amaa en azından bir umut var gebe kalabiliosunuz . Stres için cidden erken ama yapmamak mümkün değil tahmin edebiliorum. dediğiniz gibi istediğimiz kadar biiey yapalım yapmayalım hep zamanı var . Benim bu anlattıklarım belki sebep oldu. Gerisi Allahtan. İnşallahh olur kısa zmanda çok uzatmadan gelir bebeğiniz:):):)

Hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıkla kucağına alırsın inş:)

Ilk mesaji okudum sadece. Yazdiklarini okuyunca yasadiklarini gozumde canlandirdim. Resmen okudukca gozumde film gibi canlandi o heyecanin hevesin. Cizgileri gormendeki halin gozumde canlandi
Senim adima cok mutlu oldum. ALLAH hayirli evlat versin. Bizde tup bebek tedavisine yeni baslamisken hamile kalmistim ama evde yapilan testlerde okadar cok istedimki o 2 cizgiyi gorup o heyecani yasamayi ama yasayamadim. Evdeki testler negatif gosteriyordu adet sokucu kullandim ama meger hamileymissim. Testte degilde kanda cikti. Arkadaslarima demiştim hatta 1 2 hafta daha gecsin o evdeki testlerden yapicam yinr. Ben o cizgileri gorup heyecanlanmak istiyorum diye ama maalesef düşük yaptim.
Ilk dusme sancisi acisi falan filan uzulemedim bile ama simdilerde cok uzuluyorum hep aklima geliyor. Yasasaydi diye.
ALLAH saglik ile kucagina almayi ve saglikli hamilelik gecirmeni ve saglik ile buyutmeni nasip etsin.
Banada dua edersen sevinirim. Bende yatarken hep dua etmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…