- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.441
Yaa regl oldun mu süpersin ya tartı ne durumda bak kilon azaldıkça daha kolay regl olacaksınİyiyim canım regl olup ilaç bitince düzeldim. Sen nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa regl oldun mu süpersin ya tartı ne durumda bak kilon azaldıkça daha kolay regl olacaksınİyiyim canım regl olup ilaç bitince düzeldim. Sen nasılsın ?
Evet canım hormon testlerimi de yaptırdım sonuçları bekliyorum bakalım. Tartı 110 net oldu.Yaa regl oldun mu süpersin ya tartı ne durumda bak kilon azaldıkça daha kolay regl olacaksın
Vauuv süpersin 112 idi ben burada en son gördüğümdeEvet canım hormon testlerimi de yaptırdım sonuçları bekliyorum bakalım. Tartı 110 net oldu.
Hoşgeldin canım çok teşekkür ederiz nasılsın ?WAAWSSS neler oluyor burda canım senin sayfan varmış yaaa, eee ben bilmiyordum ne güzel resimler tablolar harikasınız
HommmmHoşbeş büyüğünden 5 6 tane popkek büyük olan
iyiyim canım Teşekkür ederim iş yerindeyim gündüz gelmedim bugün gece geldim birazdan eve geçerim sen nasılsınHoşgeldin canım çok teşekkür ederiz nasılsın ?
Menün çok güzelmiş canım ben kesin bugün de kilo alıcam az önce de bi albeni yuttumSelam bugünkü menüm kalori 1331
Karb.185
Kahvaltıdaki kavanozda 1 bardak y.y süt içine 2 yk yulaf ezmesi,1 tk chia,1 tk keten toh.,1 tk h.cevizi,tarçın,1 yk dut kurusu,1 yk kuru yabanmersini,1 armut
Eki Görüntüle 3324158
4 lt su ve spor yine yok yarın reglim biter spor başlarrrEki Görüntüle 3324161
Ayvalı,portakallı kereviz
Sağol canım sen yine kendini spora verir halledersinnMenün çok güzelmiş canım ben kesin bugün de kilo alıcam az önce de bi albeni yuttum
Ohaaa maşallah sübhanallahSelam bugünkü menüm kalori 1331
Karb.185
Kahvaltıdaki kavanozda 1 bardak y.y süt içine 2 yk yulaf ezmesi,1 tk chia,1 tk keten toh.,1 tk h.cevizi,tarçın,1 yk dut kurusu,1 yk kuru yabanmersini,1 armut
Eki Görüntüle 3324158
4 lt su ve spor yine yok yarın reglim biter spor başlarrrEki Görüntüle 3324161
Ayvalı,portakallı kereviz
Battı balık yan gider boşver bugünüMenün çok güzelmiş canım ben kesin bugün de kilo alıcam az önce de bi albeni yuttum
Nerde çalışıyorsun canım :)iyiyim canım Teşekkür ederim iş yerindeyim gündüz gelmedim bugün gece geldim birazdan eve geçerim sen nasılsın
Adetim biraz azalsın başlıcam böyleyken zor oluyor topik açtım abur cubursuz 60 gün diye daha önce 90 gün başardım bakalım abur cuburu kesersem diyete uyarımSağol canım sen yine kendini spora verir halledersinn
Napim diyetisyen birebir uy didi aha uyunca böyle oliyyyOhaaa maşallah sübhanallah
Cnm kalori ve karb sayımına bişey demiyorum şimdilik ama sonra karışırım
Sadece bugün olsa iyi yarın görümcemlerle kahvaltıya gideceğimBattı balık yan gider boşver bugünü
Kahvaltının günahı olmassssSadece bugün olsa iyi yarın görümcemlerle kahvaltıya gideceğim
Aa topik mi açtın kıızAdetim biraz azalsın başlıcam böyleyken zor oluyor topik açtım abur cubursuz 60 gün diye daha önce 90 gün başardım bakalım abur cuburu kesersem diyete uyarım
Gideceğimiz yer benim çok sevdiğim bol kalorili şeyler yapan bir yerKahvaltının günahı olmassss
Evet abur cubursuz 60 gün diye her gün oraya gün bitince yazmak isityorum beni önler belki yazıncaAa topik mi açtın kıız