- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.461
Kız çok hesaplıosunNapim diyetisyen birebir uy didi aha uyunca böyle oliyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız çok hesaplıosunNapim diyetisyen birebir uy didi aha uyunca böyle oliyyy
hobaaaGideceğimiz yer benim çok sevdiğim bol kalorili şeyler yapan bir yer
Benim kahvaltı deyince gözümde canlanan kuymak,menemen,pişi,bilimum peynir çeşitleri falan oluyorGideceğimiz yer benim çok sevdiğim bol kalorili şeyler yapan bir yer
Pişi kalorisiz mi cınımmmBenim kahvaltı deyince gözümde canlanan kuymak,menemen,pişi,bilimum peynir çeşitleri falan oluyor
Yok canım baya kalorili de kahvaltı ya hani gün içinde yakarım modunda oluyorumPişi kalorisiz mi cınımmm
YiiihuuuBenim kahvaltı deyince gözümde canlanan kuymak,menemen,pişi,bilimum peynir çeşitleri falan oluyor
Yarın sabah hamur işi yiyince akşamı az beslenme ile kurtarır günüYok canım baya kalorili de kahvaltı ya hani gün içinde yakarım modunda oluyorum
Aynen canım sohbetine bakYarın sabah hamur işi yiyince akşamı az beslenme ile kurtarır günü
Evet canım anlaşıyoruzAynen canım sohbetine bak
İyi anlaşıyor musunuz
Butik restoran kafemiz var aile şirketi, başka bir işimiz daha var ben oradan sorumluyum. bugün işyerine gitmemiştim bahçede tadilat işi vardı ustalar geldi eşimle gidip onların başında durduk ….Nerde çalışıyorsun canım :)
İyiyim balık yicem kız
Afiyet olsunNerde çalışıyorsun canım :)
İyiyim balık yicem kız
Çok havalıButik restoran kafemiz var aile şirketi, başka bir işimiz daha var ben oradan sorumluyum. bugün işyerine gitmemiştim bahçede tadilat işi vardı ustalar geldi eşimle gidip onların başında durduk ….
Sağol canımAfiyet olsun
Evet işin uzaktan bakınca havalı görünmek gibi bir sıkıntısı var gelen tüm bayanların öyle bir işyeri sahibi olma hayali var fakat bu ekonomide küçük esnaf olarak ayakta kalmak zorÇok havalı
Sağol canım
Doğru cnm Rabbim bol ve hayırlı kazançlar versinEvet işin uzaktan bakınca havalı görünmek gibi bir sıkıntısı var gelen tüm bayanların öyle bir işyeri sahibi olma hayali var fakat bu ekonomide küçük esnaf olarak ayakta kalmak zor
Günaydınnnn hanımlarrrGünaydınlaar
Naberrr canım nasıl gidiyorGünaydınnnn hanımlarrr
İyidir dr randevu bulamadım salı gününe kaldı. Bugün kahve içmek istemedi canım çay içiyorumNaberrr canım nasıl gidiyor
Afiyet olsun canıımİyidir dr randevu bulamadım salı gününe kaldı. Bugün kahve içmek istemedi canım çay içiyorum