- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 29
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.321
SAol canim sanada afiyet olsunKolay gelsin. Ayy bulaşık hiç sevmem makineye dolduruyorum yıkıyor makineyi boşaltmayı bile sevmemo kadar zor geliyor ki
Şu an kahve keyfi yapıyorum
merhaba afiyet olsun canımMerhabalar hanımlar napiyirsünüz
Smdiden afiyet olsun canimmmerhaba afiyet olsun canım
diyte listesine başladım yumurtam kaynıyor
sağol bebekimSmdiden afiyet olsun canimm
Ooo afiyet olsun benim de bu sefer 112.9 da takıldı ama cumaya kadar 110 u kenarından göreceğim inşallahmerhaba afiyet olsun canım
diyte listesine başladım yumurtam kaynıyor
KAhvaltuda corba ictim :) dahada bisey yemedim saat 4 te de meyve yiyecegim:)sağol bebekim
sen neler yedin
Şimdi eve girdim ben de akşama gelin hamamı var ona hazırlayacağımMerhabalar hanımlar napiyirsünüz
afiyet olsun canım detoks yapıon vallaKAhvaltuda corba ictim :) dahada bisey yemedim saat 4 te de meyve yiyecegim:)
Aksam arabaşidan yedim ya o yuzden bugun böyle olsun dedim :)afiyet olsun canım detoks yapıon valla
sağol aşkımsuOoo afiyet olsun benim de bu sefer 112.9 da takıldı ama cumaya kadar 110 u kenarından göreceğim inşallahyoğun çalışmalarım devam ediyor
dengeliyorsun ne güzelAksam arabaşidan yedim ya o yuzden bugun böyle olsun dedim :)
Ooohh şakkıdı şakkıdı iyi eğlencelerŞimdi eve girdim ben de akşama gelin hamamı var ona hazırlayacağım
Sağol canım bakalım yemeyi kaçırmam inşallah teyzem sarma falan yapmışOoohh şakkıdı şakkıdı iyi eğlenceler
Sarma mıııı kaçmaz ooooSağol canım bakalım yemeyi kaçırmam inşallah teyzem sarma falan yapmış
Aaaaaaa kızz çok iyiiiiGarip bir şekilde bu ilaç bende tokluk yaptı. Bu saat oldu anca 400 kalori alabildim. Akşama da yemesem aramam aslında. 1000 altına düşmemek için yiyeceğim