- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.301
Bu şirin yumurtaya hayır diyemezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumusum bugün :) 4 te kalkip geri 6 da yatinca uyanamamisim :)Aman Yarabbi uyuyor topiktekiler kalkın öğlen oldu
Günaydın canımmGünaydın fıstıklar
Günaydın kız yeseydin belki 300 gr aldırdın belki verirdin eziyete gerek yokTahinli pidesiz tahinli simitsiz bir günden daha Günaydınlar çok zor tutuyorum kendimi almamak için
Bak ben 300 gr artıdayım geç yedim diye heraldeGünaydın canımm
Günaydın kız yeseydin belki 300 gr aldırdın belki verirdin eziyete gerek yok
Yedim mi yemedimmmmşuan adımım 9binakşama yüzme de varrrAy kıptum kızzzz
Yaa o 300 gr aldım demek ne kolay dimi ya vermesi hıiı totom terliyor vermeye çalışırkenGünaydın canımm
Günaydın kız yeseydin belki 300 gr aldırdın belki verirdin eziyete gerek yok
Valla kolay gelsinYedim mi yemedimmmmşuan adımım 9binakşama yüzme de varrr
Demek kolay çünkü vermesi de kolayYaa o 300 gr aldım demek ne kolay dimi ya vermesi hıiı totom terliyor vermeye çalışırken
Yerim yine veririmValla kolay gelsin
Demek kolay çünkü vermesi de kolay
Diyet bitince 1 kilo çikolata yerim diyorsun ne anladın diyetten
Yani dengeli gitmek ve istediğini de yemek en güzeli bence
59.95 i 60 a yuvarlasam da mı spora başlasam yuvarlamasam da mı başlasam
Güzel bi detoksla bir haftada iki belki 2.5 kilo verirsin bu kadar strese gerek yokYerim yine veririm
Merhaba bulasik yikiycam insallah kalkarsam oturdugum yerden :) sen napiyosunMerhabalar hanımlar napiyirsünüz
Kolay gelsin. Ayy bulaşık hiç sevmem makineye dolduruyorum yıkıyor makineyi boşaltmayı bile sevmem o kadar zor geliyor kiMerhaba bulasik yikiycam insallah kalkarsam oturdugum yerden :) sen napiyosun