- 23 Haziran 2019
- 8.710
- 37.665
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.341
Dimi bu sefer ödem de yok çok şükür. Biraz uyku yapıyor zaten kahve içtiğim için o da çok etkilemiyor.Aaaaaaa kızz çok iyiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi bu sefer ödem de yok çok şükür. Biraz uyku yapıyor zaten kahve içtiğim için o da çok etkilemiyor.Aaaaaaa kızz çok iyiiii
Hariikasııın bebeemmmm hadi o zaman ben de 700 civarıyla bitireyimEfem merhabalar merhabalar
Bugünkü menüm
Kalori 997
Karbonhidrat 142 (biraz kaçtı)
Sabah 1 paket etiform buğday patlağı,50 gr acuka,30 gr süzme peynir
Öğle 1 paket etiform hurmalı incirli bisküvi,sütlü filtre kahve
Akşam 1 kupa tarhana çorbası,1 tabak tavuklu patates yemeği
Su 3 lt biraz geçti
Spor 20 dk evde yürüyüş videosu yaptım
a aaa tam senlikmişDimi bu sefer ödem de yok çok şükür. Biraz uyku yapıyor zaten kahve içtiğim için o da çok etkilemiyor.
Afiyet olsun canımmmEki Görüntüle 3311359
Benimde corba ve biraz makarnaaa
afiyet olsun şimdiden, bol bol eğleninSağol canım bakalım yemeyi kaçırmam inşallah teyzem sarma falan yapmış
Maşallah maşallahHariikasııın bebeemmmm hadi o zaman ben de 700 civarıyla bitireyim
Kabak yemeği yedim az yağlı ve ayranMaşallah maşallah
Afiyet olsun canımcımKabak yemeği yedim az yağlı ve ayran
şimdi kahve içeyim bir hurmayla
Sporumu da yapayım
Afiyet olsun canımKabak yemeği yedim az yağlı ve ayran
şimdi kahve içeyim bir hurmayla
3 4 tane anca yedim çünkü benim kızçe çok seviyor ona ayırdımSarma mıııı kaçmaz oooo
Afiyet olsun canımcım
Afiyet olsun canım
Sağol canım diyete 2 dilim kek kaçamağı ile geçirdim bu geceyi şükürAfiyet olsun canımmm
afiyet olsun şimdiden, bol bol eğlenin
sana da afiyet olsunBen de yazayım , sabah haşlanmış Mısır yedim . Akşam ciğer kavurma salata , kahve 1’5 su lçtim spor yapmadım yarın yaparım
Afiyet olsun da sadece o kadar mıBen de yazayım , sabah haşlanmış Mısır yedim . Akşam ciğer kavurma salata , kahve 1’5 su lçtim spor yapmadım yarın yaparım
Evet tıkandım yiyemedimAfiyet olsun da sadece o kadar mı
Benim midem geniş sanırım bir sürü su içiyorum öncesinde doymak içinEvet tıkandım yiyemedim