- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.141
kaçırdım o zaman kuzumAttım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçırdım o zaman kuzumAttım canım
harika canım afiyet olsun :)Bugünkü menüm
Kalori 1022
Karbonhidrat 135
Sabah 1 paket etiform buğday patlağı, 2 çorba k.acuka,30 gr süzme peynir,çay
Öğle 1 tane minik sandviç ekmeği,1 çorba kaşığı acuka
Akşam 1 kupa tarhana çorbası,200 gr tavuk göğüs ızgara,yeşil salata
3 lt su birazdan biter
Spor yapmadım ev işim çok vardı.
Sağol canımharika canım afiyet olsun :)
ben de börülceli salata yiyorum sonra da kiraz saplı yeşil çay demlicem gül tomurcuğu da atabilirimSağol canım
Afiyet olsun hiç yemedimben de börülceli salata yiyorum sonra da kiraz saplı yeşil çay demlicem gül tomurcuğu da atabilirim
sağol canım, diyet denince hep aklıma o geliyor nedense o yüzden aldımAfiyet olsun hiç yemedim
Bende bakayim bi bende hic yemedimben de börülceli salata yiyorum sonra da kiraz saplı yeşil çay demlicem gül tomurcuğu da atabilirim
kızz ne güzel gözmüş oAyy kizlar bugün gözüm döndü 1 tanede armut yedim smdi. Insallah baska bisey yemem artikkk
SUan önümde ekmek duruyorda iste onu yemeyim die armut yedim :))kızz ne güzel gözmüş o
canım regl mi yaklaştıCocuklar cikolatali ekmek yiyor yememek icin zor duruyorummmm
Yok canim yaa daha 2 hafta varrcanım regl mi yaklaştı
boz bugünlük ya ye
Yersem kaciririm canim yee en iyisi hemen mutfaktan cikmakcanım regl mi yaklaştı
boz bugünlük ya ye
kız o göz dönmesi mi ben gidip bir tutam damla çikolata attım ağzımaAyy kizlar bugün gözüm döndü 1 tanede armut yedim smdi. Insallah baska bisey yemem artikkk
gün bitmediiiiZaten biraz önce anca fark ettim olumlamamı yapmayı unuttum
Hatırlatma kurdum bir daha unutmamak için