- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.821
peki hedef kiloları kaçar kaçar yazayım? örneğin 75-72-69 diye üçer mi ya da ikişer mi ,1er de yazabilirimYeşil renk , hedefim de 52 kilo olmak
İnşallah hedefine ulaşırsınEvet “Sağlıklıyım,mutluyum,ideal kilomdayım ve zenginim 520”
75-72-69 olsun senin hoşuna giden renk olsun canımpeki hedef kiloları kaçar kaçar yazayım? örneğin 75-72-69 diye üçer mi ya da ikişer mi ,1er de yazabilirim
birçok ton var canım hangi ton, kodunu atsana
Grupça olacaktıİnşallah hedefine ulaşırsınfırça hepimiz sağlıklı bir şekilde zayıflarız idolimsin
Amin canim saoll :)Allah bağışlasın cnm
Pek hatırlamıyorum 15 dk falancnm peki kaç dk bisiklet sürdün dün
Yaa ne kadar güzel Allah bağışlasınBÜyük 8 yasinda kücükte 4 yasinda canim :)
yaptığın günleri yazsana canım bi de adım ya da yürüyüş dk sayıyorsanArada lesli yapıyorum . Telefonda uygulama yapmıyorum
Saol canim hepimizinkini insallah :)Yaa ne kadar güzel Allah bağışlasın
20 Eylül (102)
Sağol canım İnşallahİnşallah hedefine ulaşırsınfırça hepimiz sağlıklı bir şekilde zayıflarız idolimsin
Benim de 14331 adım olmuş şuan bulgur pilavı yemiş ve ağzımın yangınını söndürmeye çalışıyorum yarım su bardağından yaptığım bulgur pilavı nihayet bu akşam bittiAllah Allah uyuyup kalmışım kendime gelmeye çalışıyorum
Geldim birşeyler yedim ilaçlarımı içtim nasıl uyku yaptı bir kalktım 15:30 olmuş gitti günartık sabahlarım
Dışarda pıtırcıklarımı beslerken bir yağmur bastırdı 2 dk da sırılsıklam oldum. Allah uyan artık dedi indirdi tepemden suyu
Aaa yerim onu ben akıllı kızKızıma jelibon aldım bana da ver bi tane diyorum "sen diyettesin ya" diyor bi tanecik ver nolur"diyorum vermiyor aferim anasına diyette yardımcı oluyor
HahahaKızıma jelibon aldım bana da ver bi tane diyorum "sen diyettesin ya" diyor bi tanecik ver nolur"diyorum vermiyor aferim anasına diyette yardımcı oluyor
20 Eylül (102)
21 Eylül (149)
22 Eylül (108)
23 Eylül (112)
24 Eylül (178)
25 Eylül (35)
26 Eylül (54)
Çıkıyorsun arada di mi ohh güzellAy bugün metroda oturdum karşımda da iki genç kız hararetli bir şekilde konuşuyorlar alnım da nasıl acıyor birden bir toparlandılar çok mu bağırıyoruz acaba diye ben de camdan yüzümü bir gördüm nasıl kaşlarımı çatmışım farkında değilim kızlar onlara kızdım sandı ya üzüldüm de