- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.781
Hemen abla yazıyorlar ne ablası yahu
Spor yapiyorum canim sadece yürüyüste gün icinde ne kadar yürürsem o :)Olsun kız, eksi eksidir
Spor yürüyüş yapıyor musun
geçen cumadan beri sporunu atsana buraya canım ekleyeyim onu da tablonaSpor yapiyorum canim sadece yürüyüste gün icinde ne kadar yürürsem o :)
rengarenk müthiş kuzzuuuummm afiyet olsunBu kahvaltı artık çok geliyor kızlar biliyor musunuz? O ekmeği kesebilirim artık normalde kahvaltıda da yemiyordum ama çabuk acıkmayim diye yiyorum
Eki Görüntüle 3309237
3 gündür yapiyorum canim sporu 30 şar dakika :)geçen cumadan beri sporunu atsana buraya canım ekleyeyim onu da tablona
adımsayar var mı yoksa saatinden dk mı sayıyorsun yürüyüş için canımcım3 gündür yapiyorum canim sporu 30 şar dakika :)
Saatti bazen takmayi unutuyorum canim biraz telefondan sayiyo saati taktigim zaman da ordan sayiyoadımsayar var mı yoksa saatinden dk mı sayıyorsun yürüyüş için canımcım
tamam canıms dk da söyleyebilirsin ben de uygulamayı sildim tahmini sayıyorumSaatti bazen takmayi unutuyorum canim biraz telefondan sayiyo saati taktigim zaman da ordan sayiyo
hee tmmGunluk 9 bin falan oluyo yani
Kız eşimin tarafında benle aynı yaştakiler yenge diyorlar çıldırıyorum ismimle hitap edin lütfen diyorum nikah büyüğümüzsün diyorlar tövbeee sinirlerim zıplıyor bir insana ismiyle hitap etmekten daha özel ve saygılı bir şey yoktur bence
sen de onlara yenge desenKız eşimin tarafında benle aynı yaştakiler yenge diyorlar çıldırıyorum ismimle hitap edin lütfen diyorum nikah büyüğümüzsün diyorlar tövbeee sinirlerim zıplıyor bir insana ismiyle hitap etmekten daha özel ve saygılı bir şey yoktur bence