- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.794
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.841
Dayanamadım bugün 1 tabak içli pilav ve 1 bardak ayranı indirdim mideye. Bugün karb. coşacak ama kalori asla aşmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet söyledim gerçekten kızdım sanmışlar gözüm metronun ışıklarından rahatsız oldu üstünüze alınmayın dedim. Çok saygılı davrandılar neysekiÇıkıyorsun arada di mi ohh güzell
Sonra açıkladın mı naptın
Çıkıyorum canım arada bir de eski 50 beden yağmurluğum üstüme bir bol geldiii çok mutlu oldum.Çıkıyorsun arada di mi ohh güzell
Sonra açıkladın mı naptın
Çeşitilik iyidir afiyet olsun canımDayanamadım bugün 1 tabak içli pilav ve 1 bardak ayranı indirdim mideye. Bugün karb. coşacak ama kalori asla aşmam
Ben lila gözlük takıyorum ışıklı kapalı mekanda canım o rahat ettiriyor acaba senin gözler de mi hassasEvet söyledim gerçekten kızdım sanmışlar gözüm metronun ışıklarından rahatsız oldu üstünüze alınmayın dedim. Çok saygılı davrandılar neyseki
Ya benim hep böyle hele var ya bir de bilg.bakarken görseniz sanki birini dövecekmişim gibi duruyorum. Valla botoks yaptıracağım kaşlarımın ortasına
Ooh darısı 48 in bol gelmesineeeÇıkıyorum canım arada bir de eski 50 beden yağmurluğum üstüme bir bol geldiii çok mutlu oldum.
Evet canım lens takıyorum bir de sıkıntı oluyor. Lila gözlük hmm bakayım birBen lila gözlük takıyorum ışıklı kapalı mekanda canım o rahat ettiriyor acaba senin gözler de mi hassas
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çikolatalı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Atıştırmalıklar
2 adet erik
1 adet küçük muz
55 gr dondurma
2 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kare caramio çikolata
Akşam yemeği 17.30
182 gr bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Toplam kalori 930
Adım 14747
Su henüz 1 litre
Bu akşam 25 dk lık bir spor yapacağım. Ardından limonlu çay içeceğim.
Afiyet olsun bu adıma bu kalori az değil mi yag vücudun kıtlık moduna girmiş olmasın belki ondan takılmıştır. Bir serbest gün mü yapsan şöyle kallaviKahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çikolatalı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Atıştırmalıklar
2 adet erik
1 adet küçük muz
55 gr dondurma
2 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kare caramio çikolata
Akşam yemeği 17.30
182 gr bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Toplam kalori 930
Adım 14747
Su henüz 1 litre
Bu akşam 25 dk lık bir spor yapacağım. Ardından limonlu çay içeceğim.
iyi akşamlar güzellikİyi akşamlar güzeller
Bugün karb.biraz fazla oldu. Kalori 1102 Karb.131
Sabah 11:30 gibi 1 paket eti form tahıllı patlak,çay
Öğle 16:00 gibi 1 tabak içli pilav, 1 bardak ayran
Arada sütlü filtre kahve,1 paket eti form limonlu
Akşam 1 yane bulut ekmekten kaşarlı tost,kola zero
3 lt su
Spor yapamadım bugün yine biraz yürüyüş oldu 3500 adım
Yok canım adet dönemine rastgeldi o yüzden böyle bir aylık hedef kiloma ulaştım daha önce de bu şekilde beslenme ile zayıfladım.Afiyet olsun bu adıma bu kalori az değil mi yag vücudun kıtlık moduna girmiş olmasın belki ondan takılmıştır. Bir serbest gün mü yapsan şöyle kallavi
Sen vücudunu daha iyi bilirsin tabi hani diyetisyenler basbas bağırıyor ya 1000 bile az ondan didim.Yok canım adet dönemine rastgeldi o yüzden böyle bir aylık hedef kiloma ulaştım daha önce de bu şekilde beslenme ile zayıfladım.
AA öyle mi diyorlar hiç görmedim inan ki kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum takip ettiğim spor hocası ne kadar yağ yakmak o kadar iyi diyor kas kazanmayı öneriyorSen vücudunu daha iyi bilirsin tabi hani diyetisyenler basbas bağırıyor ya 1000 bile az ondan didim.
Hangi videoları yapıyorsunAA öyle mi diyorlar hiç görmedim inan ki kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum takip ettiğim spor hocası ne kadar yağ yakmak o kadar iyi diyor kas kazanmayı öneriyor
Hadi kalk kalk ben yaptımİyi akşamlar ben de spora başlamadım ilham perimi bekliyorum
Ergin Kırbaç'ın tüm videolarını yapıyorum önce 15 dk lik yağ yakma videosu ile başladım spora şuan dumbell ve direnç lastiği çalışıyorum videolarıylaHangi videoları yapıyorsun