- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.741
Ayy yaptın sandımİyi canım biraz önce yutkunmakla meşguldüm o kadar kazandibi görünce masterchef teşimdi bitki çayı içiyorum. Mistik çay en azından tatlı isteğini baskılıyor.
Sağol canım oh valla unutmuşum mistik çayı bir güzel geldi kiAfiyet olsun canim :))
Hah bak bir onu yapamıyorum bir de baklava açamamAyy yaptın sandımben de şuan aç aç masadaki hosbesi görüyorum canım nasıl istiyor ortalıkta yiyecek bırakmamak en iyisi
İkisini de yaparımHah bak bir onu yapamıyorum bir de baklava açamam
Ayni bnim gibi :) yapma kismini demiyorum :) aklindan gecenler kısmı :)İkisini de yaparımbiraz kilom düşsün çok zor sabrediyorum aklımdan neler geçiyor neler
Ayy midye baklava da yapabiliyor musun içi kaymaklı falanİkisini de yaparımbiraz kilom düşsün çok zor sabrediyorum aklımdan neler geçiyor neler
Yok artık kız o kadar da değil onu HacıHasanoğullarından getirtiyoruz iyi ki yapanlar varAyy midye baklava da yapabiliyor musun içi kaymaklı falantövbe tövbeeee akşam akşam bir fena oldum
Zaten şu 59 58 i bi göreyim kafamda yenilecekler sıralıAyni bnim gibi :) yapma kismini demiyorum :) aklindan gecenler kısmı :)
hedefimiz 55 şekerZaten şu 59 58 i bi göreyim kafamda yenilecekler sıralı
Pastaaa
Tahinli dondurmalı irmik helvası
Atıştırmalıklar
1 adet incir
1 adet elma
1 fincan cappucino
Eti hoşbeş 2 adet
Akşam yemeği 17.30
188 gr sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 porsiyon karpuz
Az önce 2 dilim kaşar
3 kaşık dondurma
Toplam kalori 1211
Adım sayısı 18612
Su henüz 1 litre
Saatteki kalori 521
Mozaik pastaları da fena değilYarın Bimden tiramisu bakayım hem hafif hem doyuruyor
aa makroları nasıl cnmMozaik pastaları da fena değil
Ohh afiyet olsunLenaG ben de biraz izledim neyse ki kazandibi çok sevmem
Madoda çok güzel yapıyolardı sakızlı muhallebi sordum yok yok ben de sakızlı dondurma yedim
Hiç bakmadım canım.aa makroları nasıl cnm
porsiyon kontrolüm zor olabilir cnm onu çok seviom çünküHiç bakmadım canım.