-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.641
Spor yapıyor musun? :)Kalori saymıyorum kaşık hesabı yapıyorum
Benim icin farketmez canimmKızlarcım kalori saymayı bırakmak istiyor musunuz?
Ben bir kez şunu düşünmüştüm:
aç kalınan günler
normal doyulan günler
fazla yenen günler
Böyle bir sınflama yapabilirim hepimiz için
Benim icin farketmez canimm
Evt canim bakalim ne kadar vermisim :)
o zaman sen ve ezaba kesinben de düşünüyorum
Yarın tartı günün fıstıkk
Ben canım bırakmam saymayı aynı zamanda karbonhidrat da sayacağım. Hazır eksiler alıyorken böyle devam edeyim.Kızlarcım kalori saymayı bırakmak istiyor musunuz?
aç kalınan günler
normal doyulan günler
fazla yenen günler
Olur canimmKızlar ben sizin tabloya sporunuzu yazayım, kalori yerine de diyet/ diyet dışı beslenme ekleyim
E Ezaba S SenDeliBenDeli
Tünaydın canım afiyet olsunTünaydın kızlar
Gece çok geç uyudum yarım saat oldu kalkalı çok acıkmışım hemen bir menemen yapıp yedim. Hiç ekmek yemedim baya zor geldi ama olsun.
Tamam canım böyle devamBen canım bırakmam saymayı aynı zamanda karbonhidrat da sayacağım. Hazır eksiler alıyorken böyle devam edeyim.
İnşallah cnmm ooh güncellemişsin kilonu daSabah 112 yi göremedim kıyısından bir göreydim iyiydiolsun yarın olur inşallah
Bana aç kalınan günler yap canım kızımı okula almaya giderken açlıktan titreye titreye elma yiyerek gittim öncesinde incir yedim hiç kesmediKızlarcım kalori saymayı bırakmak istiyor musunuz?
aç kalınan günler
normal doyulan günler
fazla yenen günler
Kahvaltı da yapmıştın kuzum neden öyle oldu kiBana aç kalınan günler yap canım kızımı okula almaya giderken açlıktan titreye titreye elma yiyerek gittim öncesinde incir yedim hiç kesmedi
Kalori hesaplayınca insan daha engel oluyor kendine sınırı aşmamalıyım diyorBen canım bırakmam saymayı aynı zamanda karbonhidrat da sayacağım. Hazır eksiler alıyorken böyle devam edeyim.
Kahvaltıdan sonra 10 bin adım yaptım bisiklet sürdümKahvaltı da yapmıştın kuzum neden öyle oldu ki
Tam buğday ekmeği veya kepekli yiyebilirsin canım hem çok tok tutuyorTünaydın kızlar
Gece çok geç uyudum yarım saat oldu kalkalı çok acıkmışım hemen bir menemen yapıp yedim. Hiç ekmek yemedim baya zor geldi ama olsun.