- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.661
Nesfit ya da lifalif bar mı yicen kuzumKahvaltıdan sonra 10 bin adım yaptım bisiklet sürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesfit ya da lifalif bar mı yicen kuzumKahvaltıdan sonra 10 bin adım yaptım bisiklet sürdüm
Karbonhidratı çok yüksek canım ya sabahtan beri alternatif arıyorum ekmek niyetine ama karbonhidratsız bişi ama bulamadımTam buğday ekmeği veya kepekli yiyebilirsin canım hem çok tok tutuyor
Yok onlara ara verdim 1 incir 1 elma yedim 1 fincan cappucino içtim şimdi bulgur pilavı yaptım birazdan yoğurtla yiyeceğim inşallahNesfit ya da lifalif bar mı yicen kuzum
Ben de severim sabah uyandığımda yağmur yağıyordu şimdi yine sıcak güneş oldu şimşeği de severim bana Allah'ın gücünü ne kadar Yüce kudreti olduğunu hatırlatıyor afetinden korusun AllahımAnammm öyle bir karardı ki hava gece olmuş gibi. Gök de fena gürlüyor ama ben çok severim gök gürültüsü,yağmur,şimşekler falan.
Bir öğretmenim bunu söylediğimde çok tuhaf birisin demişti
Bence günde 1 dilime izin ver ama benim 3 ayda 10 kg verdiğim zamanda ne ekmek yedim ne çikolata bunları ağzıma sürmemiştimKarbonhidratı çok yüksek canım ya sabahtan beri alternatif arıyorum ekmek niyetine ama karbonhidratsız bişi ama bulamadım
Aman kendine baksınAnammm öyle bir karardı ki hava gece olmuş gibi. Gök de fena gürlüyor ama ben çok severim gök gürültüsü,yağmur,şimşekler falan.
Bir öğretmenim bunu söylediğimde çok tuhaf birisin demişti
Tohumlu kraker yapabilirsin cnmKarbonhidratı çok yüksek canım ya sabahtan beri alternatif arıyorum ekmek niyetine ama karbonhidratsız bişi ama bulamadım
TamamYok onlara ara verdim 1 incir 1 elma yedim 1 fincan cappucino içtim şimdi bulgur pilavı yaptım birazdan yoğurtla yiyeceğim inşallah
İşte ben de tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.Bence günde 1 dilime izin ver ama benim 3 ayda 10 kg verdiğim zamanda ne ekmek yedim ne çikolata bunları ağzıma sürmemiştim
Arohadan stevialı bitter çiko alabilirsinİşte ben de tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.
Ya tam da sıcak çikolata havası değil mi yaaa
Ya da kahve yanına donut
A evet unuttum ben onu bi bakim. Bir de bulut ekmek yapimArohadan stevialı bitter çiko alabilirsin
Hindistan cevizi kremasıyla yaparsın kuzum
Keto donut yapanlar da var
Ekler de olabilir ama ben karpuz yiyorumİşte ben de tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.
Ya tam da sıcak çikolata havası değil mi yaaa
Ya da kahve yanına donut
Maşallah yürü beeeeA evet unuttum ben onu bi bakim. Bir de bulut ekmek yapim
Amaan çocuklar nası yicekSebzeli bulgur pilavı yaptım biber acıymış yanıyorum
Tam eşimin dişine göre kızıma corba koydum dedim çok acı sen bunu yiyemezsinAmaan çocuklar nası yicek
CısssTam eşimin dişine göre kızıma corba koydum dedim çok acı sen bunu yiyemezsin
Bulgur pilavını çok severim nasıl da heves etmiştim yanıyor dudaklarım
İyidir iyiii metabolizma çalışır. Bayılırım lezzetli acıya her seferinde de hapşırık tutarSebzeli bulgur pilavı yaptım biber acıymış yanıyorum
Ya hiç sevmem hep de bana denk gelir eşim çok sever ona da denk getirmeye çalışırım yokİyidir iyiii metabolizma çalışır. Bayılırım lezzetli acıya her seferinde de hapşırık tutar
Kaç yaşında kızın Allah bağışlasınTam eşimin dişine göre kızıma corba koydum dedim çok acı sen bunu yiyemezsin