Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar birşey merak ettim birini duydum 2 yıl okumuş meslek lisesinde branşıyla ilgili öğretmenlik yapıyormuş bu nasıl olabiliyor milli eğitime mi okula mı başvuruluyor böyle öğretmenlik yapan arkadaşlar varsa aydınlatsın merak ettim
milli eğitime başvurmalısın diye biliyorum ben. ama dönem ortası oldugu için cok zor. açık yoktur büyük ihtimalle. ayrıca ücretli öğretmenlkte eğitim fakultesi mezunları onceliklidir.
arkadaşlar birşey merak ettim birini duydum 2 yıl okumuş meslek lisesinde branşıyla ilgili öğretmenlik yapıyormuş bu nasıl olabiliyor milli eğitime mi okula mı başvuruluyor böyle öğretmenlik yapan arkadaşlar varsa aydınlatsın merak ettim
eğer iki yıllık olanları hala öğretmen olarak atayan bi mantık varsa, hakkım milli eğitim bakanlığına haram olsun....biz eğitim fakültesi mezunları dilenci gibi kapı kapı dolandırıyorlar niye,çünkü yıllardır fen edebiyatlıları,iki yıllık okumuşları,bankacıları,işletme mezunlarını,ziraatçileri,veterinerleri öğretmen yaptıkları için bize sıra gelmedi....
herkes kendi branşıyla işiyle ilgilensin lütfen!!! Allah aşkınıza öğretmenlik yapmak bu kadar mı kolay gözünüzde 2 yıllıklarda öğretmen olacaksa artık biz bırakalım üniversiteyi öğretmenliği falan... biz eğitim mezunları dururken 2 yıllıkları öğretmen diye alan devlete de bu işi yapanlara da hakkımızı helal etmiyoruz
maalesef bu iş böyle. ücretli öğretmenlik hükümetin bilinçli olarak yaygınlaştırdığı sektör halini aldı.çünkü nerdeyse 1 öğretmen yerine 3 öğretmen çalıştırıyor. allah sonumuzu hayır etsin.