Sevgili ablalarım;
Yaklaşık 1 sene süren çok güzel bir ilişkim vardı. Nedendir bilinmez ilişkimiz bozulmaya başladı farklı şehirlere yerleşme olaya tuz biber ekti ve ortada doğru düzgün sebepler yokken ayrıldık. şu an 2 sene oluyor ayrılalı. Ayrılığın üzerinden birkez bile yüz yüze görüşüp haberleşmedik. Ortak arkadaşlar vasıtası ile ne yapıp ne ettiğini biliyor ve takip ediyordum ama sürekli. Hatta başka bir arkadaşın facebook hesabı ile gün aşırı onun profilini ziyaret ediyordum. Kimi arkadaş eklemiş ne yapıyor falan diye ayrıca fotolarına bakıyordum tabii. :kedi:
Neyse diyeceğim şu ki, geçen bana mesaj attı dogum gunumu kutladı. Ben de cevap verdim ve 8-9 mesaj gonderdim. Ne yaptı ne etti kısaca haberleşmiş olduk. 2 senedir aklımdan çıkmadı, sürekli resimlerine bakıyorum, sürekli onunla ilgili hayal kuruyorum, eşyaları var ben de onlara gözüm gibi bakıyordum ama bu mesaj olayından sonra ne yapacağımı bilemedim.
2 senedir onun hayatına kimse girmedi bundan eminim. Mesaj attığına da göre beni affetmiş demekki. Şimdi tekrar iletişime geçsem muhtemelen eskisi gibi sevgili olacağız.
2 senedir bir fırsat olsa da iletişime geçsem diye düşünürken şimdi o bana ulaştı ama emin olamıyorum. Aslında karakter olarak çok süper birisi. ınsanın karşısına kolay kolay çıkmayacak birisi ama bilemiyorum yaa. Doğru birşey mi tekrar beraber olmak, seviyormuyum sevmiyormuyum karar veremedim. Hem onu düşünmeden edemiyorum hem de acaba yeniden başlamalı mı bilmiyorum.
ne olur bana fikir verin güzel ablalarım.mafoldumben
edit: Ayrılık sebebimiz de küçük küçük incir tanesini doldurmayacak şeylerin zamanla sıkıntı olması, sen şunu dedin ben bunu demiştim. Sen zaten sunu yapmıştın gibi şeylerin tekrar eder hale gelmesiyle, bir sinir anı ile yeter bee demem. Ugrasamıycam dedim ve ayrılmak istedigimi soyledim ama boyle olur zannetmiyrdum. 2 hafta 3 haftaya barısırız diyordum. O zaten gurur abidesi hayatta aramazdı. Ben de zaten suclyum nasıl arayım dedim bu zaman oldu işte
bişeyler hissetmezse yazmazdı onu da ekleyeyim. tanısanız siz de oyle soylersiniz.