2 yıl aradan sonra yeniden başlasam mı?

garanti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
19
0
Sevgili ablalarım;

Yaklaşık 1 sene süren çok güzel bir ilişkim vardı. Nedendir bilinmez ilişkimiz bozulmaya başladı farklı şehirlere yerleşme olaya tuz biber ekti ve ortada doğru düzgün sebepler yokken ayrıldık. şu an 2 sene oluyor ayrılalı. Ayrılığın üzerinden birkez bile yüz yüze görüşüp haberleşmedik. Ortak arkadaşlar vasıtası ile ne yapıp ne ettiğini biliyor ve takip ediyordum ama sürekli. Hatta başka bir arkadaşın facebook hesabı ile gün aşırı onun profilini ziyaret ediyordum. Kimi arkadaş eklemiş ne yapıyor falan diye ayrıca fotolarına bakıyordum tabii. :kedi:

Neyse diyeceğim şu ki, geçen bana mesaj attı dogum gunumu kutladı. Ben de cevap verdim ve 8-9 mesaj gonderdim. Ne yaptı ne etti kısaca haberleşmiş olduk. 2 senedir aklımdan çıkmadı, sürekli resimlerine bakıyorum, sürekli onunla ilgili hayal kuruyorum, eşyaları var ben de onlara gözüm gibi bakıyordum ama bu mesaj olayından sonra ne yapacağımı bilemedim.
2 senedir onun hayatına kimse girmedi bundan eminim. Mesaj attığına da göre beni affetmiş demekki. Şimdi tekrar iletişime geçsem muhtemelen eskisi gibi sevgili olacağız.

2 senedir bir fırsat olsa da iletişime geçsem diye düşünürken şimdi o bana ulaştı ama emin olamıyorum. Aslında karakter olarak çok süper birisi. ınsanın karşısına kolay kolay çıkmayacak birisi ama bilemiyorum yaa. Doğru birşey mi tekrar beraber olmak, seviyormuyum sevmiyormuyum karar veremedim. Hem onu düşünmeden edemiyorum hem de acaba yeniden başlamalı mı bilmiyorum.

ne olur bana fikir verin güzel ablalarım.mafoldumben

edit: Ayrılık sebebimiz de küçük küçük incir tanesini doldurmayacak şeylerin zamanla sıkıntı olması, sen şunu dedin ben bunu demiştim. Sen zaten sunu yapmıştın gibi şeylerin tekrar eder hale gelmesiyle, bir sinir anı ile yeter bee demem. Ugrasamıycam dedim ve ayrılmak istedigimi soyledim ama boyle olur zannetmiyrdum. 2 hafta 3 haftaya barısırız diyordum. O zaten gurur abidesi hayatta aramazdı. Ben de zaten suclyum nasıl arayım dedim bu zaman oldu işte

bişeyler hissetmezse yazmazdı onu da ekleyeyim. tanısanız siz de oyle soylersiniz.

Son düzenleme:
bence sana fikri vermemize gerek yok lakin
sen zaten istiyorsun ve deneyceksin
ama onun 2 senedir kimseyle olmadığına inanma derim
ve neden seni daha önce aramadığı konusuna da şüphe ile yaklaş

ama onun 2 senedir kimseyle olmadığına inanma derim
ve neden seni daha önce aramadığı konusuna da şüphe ile yaklaş

ortak arkadaşımız çok var, sürekli facebooktan falan kontrol ediyorum. bir de öyle çok fazla bayanlarla ilgili biri değil yani nasıl diyeyim sürekli doğru kişinin illaki karşısına çıkacağına inanan birisi. çıkmadan önce 1 sene tanıdım onu, o sure boyunca ortamda çok karı-kız muhabbeti oldu bir kez yorum yaptığını görmedim. Acayip kibar birisi, bayanlara karşı hiç yan gözle baktığını görmedim. ilginç ama öyle kaydirigubbakcemile3 o yzuden eminim, arkadaşlarına da sordum.

neden aramadığı konusunda da zaten ayrılmak isteyen bendim. Aramaz diye dusunuyordum

Ayrılık sebebimiz de küçük küçük incir tanesini doldurmayacak şeylerin zamanla sıkıntı olması, sen şunu dedin ben bunu demiştim. Sen zaten sunu yapmıştın gibi şeylerin tekrar eder hale gelmesiyle, bir sinir anı ile yeter bee demem. Ugrasamıycam dedim ve ayrılmak istedigimi soyledim ama boyle olur zannetmiyrdum. 2 hafta 3 haftaya barısırız diyordum. O zaten gurur abidesi hayatta aramazdı. Ben de zaten suclyum nasıl arayım dedim bu zaman oldu işte

zaten sen kararını vermişsin ama onu unutamamanın diğer bir nedenide hayatına başka kimseyi sokmamıs olman bence

Sevgilimle 2008'ın Temmuz ayında ayrıldım ..
O çaba , emek sarf etti ve 2010 şubat ayında tekrardan sevgili olduk
Kalbini dinle derim..

zaten sen kararını vermişsin ama onu unutamamanın diğer bir nedenide hayatına başka kimseyi sokmamıs olman bence

bende böyle düşünüyorum canım.

bana, tekrar görüşmeye başlasanız bile yine ayrılırsınız gibi geliyor.
ikinizde gurur yapıp 2 yıl arayıp sormamışsınız.
evlenseniz ve küsmüş olsanız evin içinde ne yapacaksınız?

tatlım abla ddiğine göre sen genç bir arakadaşısın,aklında kalacağına içinde yaşa ve tüket,yanı belikide çıkarsan tüketirsin ve öle 2 face ehabına bakmak falan ciddi bi duygu,yaşa,tüket,,yoksa pişman olursun...

herkese son bir şanş velimeli diyorum
belliki akılın halen onda
bu msj değerlendir canım

evlenince bu yüzden öyle uzuuun küslükler olmuyo zaten, en fazla bi kaç saat...en azından bizim için öyle..aynı evin içinde gurur falan olamıyo..evliliğin en sevdiğim yönlerinden bi tanesi :)))

bence de kalbinin sesini dinle...istiyorsan geçmişte yaşananları bırak gitsin yaşanmış bitmiştir...yaşa ve gör belki de mutlu olursun

uzun küslükler olmuyor ama bir taraf alttan almak zorunda oluyor.
buda insanı yoruyor.

bir kaç gündür şöyle düşünüyorum acaba ona karşı olan sevgimi kaybbettim yada azaldı mı?, normalde seven insan benim gibi arada kalır mı?

bir kaç gündür şöyle düşünüyorum acaba ona karşı olan sevgimi kaybbettim yada azaldı mı?, normalde seven insan benim gibi arada kalır mı?

mantığınla duyguların yer yer çelişiyordur.
sence o hala seni seviyor mu buna inanıyormusun?

mantığınla duyguların yer yer çelişiyordur.
sence o hala seni seviyor mu buna inanıyormusun?

evet inanıyorum, yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmeye çalışmazdı. inanılmaz gururludur.

ayrılık sebebimi bir önceki sayfada yazdım canım, bi daha yazmaya üşendim şimdi ordan bakarmısın opuyorumnanaktan

Bu cümleyi kurup yazmaya üşenmediniz de onu yazmaya mı üşendiniz sempatiksalakcinni

Neyse...Bu zamana kadar sizi isteseydi dönerdi muhakkak.Doğumgününüzü kutladı diye ümitlenmeyin belki üzülürsünüz sonra ..

.......Nedendir bilinmez ilişkimiz bozulmaya başladı farklı şehirlere yerleşme olaya tuz biber ekti ve ortada doğru düzgün sebepler yokken ayrıldık........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…