2 yıl aradan sonra yeniden başlasam mı?

..[/QUOTE

ama ayrılmayı ben istedim yani terkettim onu. kötü bir zamanında bıraktım bence mesaj atması bile çok büyük bir olay.[/QUOTE]

Birsüre aramayın siz mesaj da atmayın..Bakalım gene arayacak mı

ama ayrılmayı ben istedim yani terkettim onu. kötü bir zamanında bıraktım bence mesaj atması bile çok büyük bir olay.[/QUOTE]

Bi de sormuşsun artık sevmiyorm muyum seven insan arada kalır mı diye, yahu mesaj çekilmesine üstelik 2 yıldan sonra sadece bir mesaja büyük olay demek için seviyor olmak lazım zaten belli ki seviyorsun. O da bunu bildiği için 2 yıl boyunca (en azından fikren birileri olmuştur, sağlıklı bir adamın 2 yıl sadece seni düşünerek ve senin hayalini kurararak yaşamasını beklemiyorsun herhalde) tüm alternatifleri değerlendirip sana dönebiliyor hem de büyük adım, bir kısa mesajla :nazar:
Kızlar şunu düşünmeyi bi bıraksa, ben bıraktım, o yıllar sonra msj çekti vs. Sanıyor musun ki adam seni gerçekten sevse senin bırakmanı kabullenir 2 yıl beklerdi? Etrafımda onca insan var ki yılışmadan, yapışmadan aşıyor bunları, sen kendini kandırıyorsun gibi geldi bana gurur abidesi falan diyerek. Temkinli yaklaşmak lazım. CADIARZU

. Sanıyor musun ki adam seni gerçekten sevse senin bırakmanı kabullenir 2 yıl beklerdi? Etrafımda onca insan var ki yılışmadan, yapışmadan aşıyor bunları, sen kendini kandırıyorsun gibi geldi bana gurur abidesi falan diyerek. Temkinli yaklaşmak lazım. CADIARZU

Ben katılmıyorum bu dediğinize, gerçekten sevse diyorsunuz da karşınızdaki ayrılmak istiyorum deyince ne yapabilirsiniz ki? konusalım aşalım dediniz, konusacak birşey yok derse giden, gözü yaşlı, hayatta başarılar demekten başka ne kalır ki kalana.

Sevseydi napardı ederdi arardı sorardı.2 yıl beklemezdi :nazar:

O derenin altından nice sular akmıştır emin olun.

2 yıl aradan sonra sevgi mi kalır :nazar: hiç sanmam..Kalsa da eskisi gibi olmaz herşey.

Ben katılmıyorum bu dediğinize, gerçekten sevse diyorsunuz da karşınızdaki ayrılmak istiyorum deyince ne yapabilirsiniz ki? konusalım aşalım dediniz, konusacak birşey yok derse giden, gözü yaşlı, hayatta başarılar demekten başka ne kalır ki kalana.

Gözü yaşlı hayatta başarılar diyerek 2 yıl sonra döndüğüne inandırıyorsun kendini, bu konuyu bizden fikir almak için açtın biz de farklı boyutları göstermeye çalışıyoruz; bak güzelim gerçekten seven adam başka çaresi olmadığı için 2 yıl bekledi diyorsun peki kabul... Peki 2 yıl sonra gerçekten seviyorsa, unutamadıysa daha büyük adımlar atmaz mı, bunu kalbine değil mantığına soruyorum. 2 yılda epey aşmışsındır bir şeyleri daha mantıklı bakarak mesajın "dur bi yoklayayım, bakalım hala eliin altında mı" çabası olmadığına nerden emin olabiliyorsun. Çok zor şartlarda sevdiğine ulaşamadığı için beklemek zorunda kalanlar en sonunda dayanamayıp büyük adımlar atar, mesajla bırakmaz, biz tecrübelerimizi, fikirlerimizi paylaşırız, gerisi sana kalmış. Ama başta söyledik tekrarlıyorum, dikkatli ol.

Gözü yaşlı hayatta başarılar diyerek 2 yıl sonra döndüğüne inandırıyorsun kendini, bu konuyu bizden fikir almak için açtın biz de farklı boyutları göstermeye çalışıyoruz; bak güzelim gerçekten seven adam başka çaresi olmadığı için 2 yıl bekledi diyorsun peki kabul... Peki 2 yıl sonra gerçekten seviyorsa, unutamadıysa daha büyük adımlar atmaz mı, bunu kalbine değil mantığına soruyorum. 2 yılda epey aşmışsındır bir şeyleri daha mantıklı bakarak mesajın "dur bi yoklayayım, bakalım hala eliin altında mı" çabası olmadığına nerden emin olabiliyorsun. Çok zor şartlarda sevdiğine ulaşamadığı için beklemek zorunda kalanlar en sonunda dayanamayıp büyük adımlar atar, mesajla bırakmaz, biz tecrübelerimizi, fikirlerimizi paylaşırız, gerisi sana kalmış. Ama başta söyledik tekrarlıyorum, dikkatli ol.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, farklı açılardan bakmamı, düşünemediklerimi düşünmemi sağlıyorsunuz. Bişey sorayım dediniz ya daha büyük bir adım atması gerekirdi diye, ne olabilir ki? tamamen cahilliğimden soruyorum. Elinde çiçeklerle karşıma çıkacak hali yok değil mi?
Dogrudur belki abarttım ben de. 2 sene gecti evet ne benim hayatıma biri girdi ne de onun bundan eminim. Biliyorum takipteydim cunku. Durduk yere neden geri donme ihtiyacı hissetti burda ayrılıyoruz işte. Ben iyi niyetli oalrak seviyor herhalde diyorum siz temkinli ol baska seyler cıkabilir dyorsunuz haklısınız da.

incir çekirdeğini doldurmayacak bi sebepten ayrıldıysanız yarın büyük sorunları hiç çözemezsiniz biten bitmiştir ben deneme derim...aşk gelip geçici önemli olan anlayışlı olmaktır.dikkatli davranmanı öneririrm.

kesinlikle katılıyorum çok sevseydi seni kazanmak için her yolu denerdi.2 yıl ayrı kaldıktan sonra dönmesi seni sevdiği anlamına gelmez bencede...

kesinlikle katılıyorum çok sevseydi seni kazanmak için her yolu denerdi.2 yıl ayrı kaldıktan sonra dönmesi seni sevdiği anlamına gelmez bencede...

Ben de bunu demeye çalıştım :nazar:

Sevseydi 2 yıl beklermiydi akıl var mantık var...

2 yıl içinde neler olmuştur neler.Birdaha eskisi gibi olur mu hiç.Zaten anlaşamamışsınız da ayrılmışsınız.Bu 2 yıl içinde ikinize sihirli değnek mi değdi de
birbirinizin anlaşacağı kıvama geldiniz.

biraz once ortak bir arkadasimiz msn ileti gecmisini gonderdi.
Ozetle ona sen onun aramasını bekliyorsun o senin aramanı bekliyor, cocukmusunuz siz kararınızı verin ya arayın ya da birbirinizi aklınınzdan cıkarın yolunuza bakın demiş. ve mesajı bunun ertesi gunu atmış bana.
iyice karıştı kafam??

tamda dunden beri acaba 2 senedir baka birisiyle olmadıgım için mi onu bu kadar buyuttum diye dusunmeye baslamıstım.

ınsanlar zamana karşı koyamaz... Sen onun bıraktığı gibimisin peki? Sadece hayallerinde büyütmüşün bence...
aklınız onda kalacağına bir kere görün bakalım oturun sohbet edin bakalım neler olmuş birbirinizin hayatında. Belkide eski yaşadıklarınızı seviyorsunuz. onu görmeden hayal kurmayın...
arkadaşça sohbet edin bir bakın bakalım sevginiz devam ediyor mu yoksa ikinizde boşlukta birbirinize mi sarılacaksınız? . başka kimse olmadı için mi?. sevgiden değil de bağımlılıktan ve alışkanlıktan mı?

Son düzenleme:
hem erkekler gerçekten severlerse ne yapar ne eder elde ederler yoksa.. gerisi hikaye. ben terkettim... o msj attı ..hala beni seviyor ... üzgünüm sizin için...
bana da yoklama msjı gibi geldi....
giden gider ... gidene eyvallah demek lazım. arkasını beklememk lazım.... gelsede herşeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek lazım... " Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine düğüm noktası olur.

Son düzenleme:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, farklı açılardan bakmamı, düşünemediklerimi düşünmemi sağlıyorsunuz. Bişey sorayım dediniz ya daha büyük bir adım atması gerekirdi diye, ne olabilir ki? tamamen cahilliğimden soruyorum. Elinde çiçeklerle karşıma çıkacak hali yok değil mi?
Dogrudur belki abarttım ben de. 2 sene gecti evet ne benim hayatıma biri girdi ne de onun bundan eminim. Biliyorum takipteydim cunku. Durduk yere neden geri donme ihtiyacı hissetti burda ayrılıyoruz işte. Ben iyi niyetli oalrak seviyor herhalde diyorum siz temkinli ol baska seyler cıkabilir dyorsunuz haklısınız da.

Cahillik demeyelim belki toyluk, belki sevdiğin için aşırı iyimserlik.
Daha büyük bir adım ne olabilirdi düşünelim, gerçekten kaybetmek istemese hadi diyelim kendini bekledi senin hayatına biri girer diye korkar, endişelenir, arada yoklar, sadece face takibiyle bırakmaz kısa kısa hatır sorma çabalarına girişirdi.
2 yıl bekleyip artık yokluğuna dayanamayacak hale mi geldi? O halde büyük adımdan kasıt belli bir yaşta olan adam için "Garanti, ben geçen onca süre içinde seni unutamadım. Belki bu halim sana güven vermeyecek belki sevgimin büyüklüğüne inanmayacaksın ama ben sensiz yapamıyorum" derdi mesela, oysa bunları dememiş sen kısacık kutlama mesajında bunu böyle anlamak istiyorsun. :nazar:
Ortak arkadaş unutamadığını söylüyorsa o 2 yıldır neyi beklemiş, siz onu o kadar iyi tanıdığınız halde bu mesajı hayra yorduysanız o da senin adının geçtiği bir sohbeti hayli hayli unutamamak olarak yorumlar. şakkıdı
Her söylediğimle adamın iyi halini çürütüyorum sanma ama ufacık meseleden 2 yıllık irtibat kopmasına gittiyse haliniz daha büyük mevzularda iyice dağılırsınız, neden? adam sensiz de yapabildiğini gördü 2 yıl. :1shok: Şimdi siz bir araya gelseniz ilk birkaç ay peri masalı gibi yaşarsınız(özlemden dolayı) sonra en ufak sorunda aradaki zaman aşımı, kopukluk, soğukluk akla gelip, ayrıyken daha mı iyiydi demeye başlarsınız. sositososito
Uzun ayrılıklarda geriye dönüş çok sakıncalıdır, bir taraf malubiyeti kabullenecek ve sineye çekecek bundan böyle hep alttan alacak,ancak o durumda yürür, ben ondan böyle bir adım geldiğini görmüyorum şakkıdı

Evet elinde çiçeklerle karşına çıkabilirdi
Hiç bir bağınızı koparmamak için çaba sarf ederdi
Emek verirdi sevseydi şayet
Sana kalbini sesini dinle dedim ama 2 senede bu adam seni kazanmak için hiç birşey yapmamış
Gerekirse yollarına gül bile sererdi , seni kazanmak için..

cnm bak sevgılımle kaçıncı ayrılışımıs ve barışmamıs ınan sayısını bıle bılmıyorum.fakat en son eylülde ayrılmıştık ve o samandan sonra tellerıme bıle cıkmamıştı.3 hafta önce tekrar başladık ve ben çok mutluyum inan yerınde kımsenın olmasını ıstemıyorum bıle ve ben çabaladım bu kadar saman hayatına kimse girmemiş ve düşünmemiş bile biliyorum eminim.iş güç ve doğru insan olmadan olmayacağını düşünen bır tip çünkü seninkiside benser.Bu 2 yıl araya girince noluyor anlamıyorum bırısını sevıyorsan 2 yıl sonrada seversın 10 yıl sonrada ve en ufak bır dıyalogla hersey depreşebilir.Yerınde oldugumda ben denemeyı seçtimki bisim sorunlarımıs vardı cıddı anlamda ve ınanılmas mutluyus sen neden deneyıp mutlu olmayasınki denemeden bilemessin...

cnm bak sevgılımle kaçıncı ayrılışımıs ve barışmamıs ınan sayısını bıle bılmıyorum.fakat en son eylülde ayrılmıştık ve o samandan sonra tellerıme bıle cıkmamıştı.3 hafta önce tekrar başladık ve ben çok mutluyum inan yerınde kımsenın olmasını ıstemıyorum bıle ve ben çabaladım bu kadar saman hayatına kimse girmemiş ve düşünmemiş bile biliyorum eminim.iş güç ve doğru insan olmadan olmayacağını düşünen bır tip çünkü seninkiside benser.Bu 2 yıl araya girince noluyor anlamıyorum bırısını sevıyorsan 2 yıl sonrada seversın 10 yıl sonrada ve en ufak bır dıyalogla hersey depreşebilir.Yerınde oldugumda ben denemeyı seçtimki bisim sorunlarımıs vardı cıddı anlamda ve ınanılmas mutluyus sen neden deneyıp mutlu olmayasınki denemeden bilemessin...

Demeye çalıştığımız "temkinli yaklaşmak"tan kasıt da bu zaten.
Araya 2 yıl girince ne mi olur, 2 yıl bile girmeden ayrılık süreci yaşayıp, başlayıp bitirip laçkalaşan ilişkiler genelde karaya oturmaya mahkumdur. Mesela benim ilişkimde seninkine benzerdi ve nadasa bıraktım kafamı dinliyorum şimdi, ben onsuz olamam diyen ben sıkıldım gelgitlerden. aklinialirimsmile
Bi de anlayamadığım 2 yıl girse 10 yıl girse sevgi sevgidir diyorsunuz da adamın aklı 2 yıldır, 10 yıldır nerdeydi diye sormak lazım, benim ilişkimde süreç o kadar uzasa arkama bile bakmazdım o ayrı ve yuh derdim ama konu sahibi tekrarlıyorum temkinli ol derken işte bunu kastediyoruz. Olumlu örnekler de var olumsuz örnekler de... Çiçeklerle karşısına çıkıldığı halde artık sıkılıp da ilişkideki duraklardan, boşluklardan yorulanda var benim gibi. süprizzzzz
Evet ellerinde çiçeklerle çıkıp geldi, ne güzel sözler, vs. ama insan sormadan edemiyor, aklı nerdeydi bu adamın bunca zamandır, başlarda dert etmesen de kısa süreliğine de olsa sensizliği tercih eden adam tartışmalarda rahatsız ediyor aklını ki yıllar sürdüyse zaten... alsanaalsanasmile
Ben bunları dert etmem, tekrar tartışırsak bir 2 yıl daha beklerim gerekirse diyorsan deneyeceksin elbette ama pembe gözlüklerle bakmadan, gerçekle yüzleşerek. Gönül severse siyahı beyaz gösterir, en tehlikeli adam da sensizliği deneyen adamdır çünkü adam en çok korkması gereken şeyi, sensizliği yıllarca sana tercih etmiş, etrafına dikkat et en ufak yanlış anlaşılmada çok büyük jestlerle sevdiklerinin gönlünü alan, 1 gün küs kalamayan bir sürü adam göreceksin, seninki gururlu, bu adamlar gurursuz mu, hayır sadece aşık... boshayallersmile

cnm bak sevgılımle kaçıncı ayrılışımıs ve barışmamıs ınan sayısını bıle bılmıyorum.fakat en son eylülde ayrılmıştık ve o samandan sonra tellerıme bıle cıkmamıştı.3 hafta önce tekrar başladık ve ben çok mutluyum inan yerınde kımsenın olmasını ıstemıyorum ...

eylulden barısana kadar gecen surede hiç haberleştiniz mi, mesajlaştınız mı? yoksa tamamen birbirinizden habersiz farklı ortamlarda mıydınız acaba?

X