Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Sanıyor musun ki adam seni gerçekten sevse senin bırakmanı kabullenir 2 yıl beklerdi? Etrafımda onca insan var ki yılışmadan, yapışmadan aşıyor bunları, sen kendini kandırıyorsun gibi geldi bana gurur abidesi falan diyerek. Temkinli yaklaşmak lazım. CADIARZU
Ben katılmıyorum bu dediğinize, gerçekten sevse diyorsunuz da karşınızdaki ayrılmak istiyorum deyince ne yapabilirsiniz ki? konusalım aşalım dediniz, konusacak birşey yok derse giden, gözü yaşlı, hayatta başarılar demekten başka ne kalır ki kalana.
Gözü yaşlı hayatta başarılar diyerek 2 yıl sonra döndüğüne inandırıyorsun kendini, bu konuyu bizden fikir almak için açtın biz de farklı boyutları göstermeye çalışıyoruz; bak güzelim gerçekten seven adam başka çaresi olmadığı için 2 yıl bekledi diyorsun peki kabul... Peki 2 yıl sonra gerçekten seviyorsa, unutamadıysa daha büyük adımlar atmaz mı, bunu kalbine değil mantığına soruyorum. 2 yılda epey aşmışsındır bir şeyleri daha mantıklı bakarak mesajın "dur bi yoklayayım, bakalım hala eliin altında mı" çabası olmadığına nerden emin olabiliyorsun. Çok zor şartlarda sevdiğine ulaşamadığı için beklemek zorunda kalanlar en sonunda dayanamayıp büyük adımlar atar, mesajla bırakmaz, biz tecrübelerimizi, fikirlerimizi paylaşırız, gerisi sana kalmış. Ama başta söyledik tekrarlıyorum, dikkatli ol.
kesinlikle katılıyorum çok sevseydi seni kazanmak için her yolu denerdi.2 yıl ayrı kaldıktan sonra dönmesi seni sevdiği anlamına gelmez bencede...Gözü yaşlı hayatta başarılar diyerek 2 yıl sonra döndüğüne inandırıyorsun kendini, bu konuyu bizden fikir almak için açtın biz de farklı boyutları göstermeye çalışıyoruz; bak güzelim gerçekten seven adam başka çaresi olmadığı için 2 yıl bekledi diyorsun peki kabul... Peki 2 yıl sonra gerçekten seviyorsa, unutamadıysa daha büyük adımlar atmaz mı, bunu kalbine değil mantığına soruyorum. 2 yılda epey aşmışsındır bir şeyleri daha mantıklı bakarak mesajın "dur bi yoklayayım, bakalım hala eliin altında mı" çabası olmadığına nerden emin olabiliyorsun. Çok zor şartlarda sevdiğine ulaşamadığı için beklemek zorunda kalanlar en sonunda dayanamayıp büyük adımlar atar, mesajla bırakmaz, biz tecrübelerimizi, fikirlerimizi paylaşırız, gerisi sana kalmış. Ama başta söyledik tekrarlıyorum, dikkatli ol.
kesinlikle katılıyorum çok sevseydi seni kazanmak için her yolu denerdi.2 yıl ayrı kaldıktan sonra dönmesi seni sevdiği anlamına gelmez bencede...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, farklı açılardan bakmamı, düşünemediklerimi düşünmemi sağlıyorsunuz. Bişey sorayım dediniz ya daha büyük bir adım atması gerekirdi diye, ne olabilir ki? tamamen cahilliğimden soruyorum. Elinde çiçeklerle karşıma çıkacak hali yok değil mi?
Dogrudur belki abarttım ben de. 2 sene gecti evet ne benim hayatıma biri girdi ne de onun bundan eminim. Biliyorum takipteydim cunku. Durduk yere neden geri donme ihtiyacı hissetti burda ayrılıyoruz işte. Ben iyi niyetli oalrak seviyor herhalde diyorum siz temkinli ol baska seyler cıkabilir dyorsunuz haklısınız da.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, farklı açılardan bakmamı, düşünemediklerimi düşünmemi sağlıyorsunuz. Bişey sorayım dediniz ya daha büyük bir adım atması gerekirdi diye, ne olabilir ki? tamamen cahilliğimden soruyorum. Elinde çiçeklerle karşıma çıkacak hali yok değil mi?
Dogrudur belki abarttım ben de. 2 sene gecti evet ne benim hayatıma biri girdi ne de onun bundan eminim. Biliyorum takipteydim cunku. Durduk yere neden geri donme ihtiyacı hissetti burda ayrılıyoruz işte. Ben iyi niyetli oalrak seviyor herhalde diyorum siz temkinli ol baska seyler cıkabilir dyorsunuz haklısınız da.
cnm bak sevgılımle kaçıncı ayrılışımıs ve barışmamıs ınan sayısını bıle bılmıyorum.fakat en son eylülde ayrılmıştık ve o samandan sonra tellerıme bıle cıkmamıştı.3 hafta önce tekrar başladık ve ben çok mutluyum inan yerınde kımsenın olmasını ıstemıyorum bıle ve ben çabaladım bu kadar saman hayatına kimse girmemiş ve düşünmemiş bile biliyorum eminim.iş güç ve doğru insan olmadan olmayacağını düşünen bır tip çünkü seninkiside benser.Bu 2 yıl araya girince noluyor anlamıyorum bırısını sevıyorsan 2 yıl sonrada seversın 10 yıl sonrada ve en ufak bır dıyalogla hersey depreşebilir.Yerınde oldugumda ben denemeyı seçtimki bisim sorunlarımıs vardı cıddı anlamda ve ınanılmas mutluyus sen neden deneyıp mutlu olmayasınki denemeden bilemessin...
cnm bak sevgılımle kaçıncı ayrılışımıs ve barışmamıs ınan sayısını bıle bılmıyorum.fakat en son eylülde ayrılmıştık ve o samandan sonra tellerıme bıle cıkmamıştı.3 hafta önce tekrar başladık ve ben çok mutluyum inan yerınde kımsenın olmasını ıstemıyorum ...