cnm bak sevgılımle kaçıncı ayrılışımıs ve barışmamıs ınan sayısını bıle bılmıyorum.fakat en son eylülde ayrılmıştık ve o samandan sonra tellerıme bıle cıkmamıştı.3 hafta önce tekrar başladık ve ben çok mutluyum inan yerınde kımsenın olmasını ıstemıyorum bıle ve ben çabaladım bu kadar saman hayatına kimse girmemiş ve düşünmemiş bile biliyorum eminim.iş güç ve doğru insan olmadan olmayacağını düşünen bır tip çünkü seninkiside benser.Bu 2 yıl araya girince noluyor anlamıyorum bırısını sevıyorsan 2 yıl sonrada seversın 10 yıl sonrada ve en ufak bır dıyalogla hersey depreşebilir.Yerınde oldugumda ben denemeyı seçtimki bisim sorunlarımıs vardı cıddı anlamda ve ınanılmas mutluyus sen neden deneyıp mutlu olmayasınki denemeden bilemessin...
Demeye çalıştığımız "temkinli yaklaşmak"tan kasıt da bu zaten.
Araya 2 yıl girince ne mi olur, 2 yıl bile girmeden ayrılık süreci yaşayıp, başlayıp bitirip laçkalaşan ilişkiler genelde karaya oturmaya mahkumdur. Mesela benim ilişkimde seninkine benzerdi ve nadasa bıraktım kafamı dinliyorum şimdi, ben onsuz olamam diyen ben sıkıldım gelgitlerden. aklinialirimsmile
Bi de anlayamadığım 2 yıl girse 10 yıl girse sevgi sevgidir diyorsunuz da adamın aklı 2 yıldır, 10 yıldır nerdeydi diye sormak lazım, benim ilişkimde süreç o kadar uzasa arkama bile bakmazdım o ayrı ve yuh derdim ama konu sahibi tekrarlıyorum temkinli ol derken işte bunu kastediyoruz. Olumlu örnekler de var olumsuz örnekler de... Çiçeklerle karşısına çıkıldığı halde artık sıkılıp da ilişkideki duraklardan, boşluklardan yorulanda var benim gibi. süprizzzzz
Evet ellerinde çiçeklerle çıkıp geldi, ne güzel sözler, vs. ama insan sormadan edemiyor, aklı nerdeydi bu adamın bunca zamandır, başlarda dert etmesen de kısa süreliğine de olsa sensizliği tercih eden adam tartışmalarda rahatsız ediyor aklını ki yıllar sürdüyse zaten... alsanaalsanasmile
Ben bunları dert etmem, tekrar tartışırsak bir 2 yıl daha beklerim gerekirse diyorsan deneyeceksin elbette ama pembe gözlüklerle bakmadan, gerçekle yüzleşerek. Gönül severse siyahı beyaz gösterir, en tehlikeli adam da sensizliği deneyen adamdır çünkü adam en çok korkması gereken şeyi, sensizliği yıllarca sana tercih etmiş, etrafına dikkat et en ufak yanlış anlaşılmada çok büyük jestlerle sevdiklerinin gönlünü alan, 1 gün küs kalamayan bir sürü adam göreceksin, seninki gururlu, bu adamlar gurursuz mu, hayır sadece aşık... boshayallersmile