Her söylediğimle adamın iyi halini çürütüyorum sanma ama ufacık meseleden 2 yıllık irtibat kopmasına gittiyse haliniz daha büyük mevzularda iyice dağılırsınız, neden? adam sensiz de yapabildiğini gördü 2 yıl. :1shok: Şimdi siz bir araya gelseniz ilk birkaç ay peri masalı gibi yaşarsınız(özlemden dolayı) sonra en ufak sorunda aradaki zaman aşımı, kopukluk, soğukluk akla gelip, ayrıyken daha mı iyiydi demeye başlarsınız. sositososito
Uzun ayrılıklarda geriye dönüş çok sakıncalıdır, bir taraf malubiyeti kabullenecek ve sineye çekecek bundan böyle hep alttan alacak,ancak o durumda yürür, ben ondan böyle bir adım geldiğini görmüyorum şakkıdı
Demeye çalıştığımız "temkinli yaklaşmak"tan kasıt da bu zaten.
Araya 2 yıl girince ne mi olur, 2 yıl bile girmeden ayrılık süreci yaşayıp, başlayıp bitirip laçkalaşan ilişkiler genelde karaya oturmaya mahkumdur. Mesela benim ilişkimde seninkine benzerdi ve nadasa bıraktım kafamı dinliyorum şimdi, ben onsuz olamam diyen ben sıkıldım gelgitlerden. aklinialirimsmile
Bi de anlayamadığım 2 yıl girse 10 yıl girse sevgi sevgidir diyorsunuz da adamın aklı 2 yıldır, 10 yıldır nerdeydi diye sormak lazım, benim ilişkimde süreç o kadar uzasa arkama bile bakmazdım o ayrı ve yuh derdim ama konu sahibi tekrarlıyorum temkinli ol derken işte bunu kastediyoruz. Olumlu örnekler de var olumsuz örnekler de... Çiçeklerle karşısına çıkıldığı halde artık sıkılıp da ilişkideki duraklardan, boşluklardan yorulanda var benim gibi. süprizzzzz
Evet ellerinde çiçeklerle çıkıp geldi, ne güzel sözler, vs. ama insan sormadan edemiyor, aklı nerdeydi bu adamın bunca zamandır, başlarda dert etmesen de kısa süreliğine de olsa sensizliği tercih eden adam tartışmalarda rahatsız ediyor aklını ki yıllar sürdüyse zaten... alsanaalsanasmile
Ben bunları dert etmem, tekrar tartışırsak bir 2 yıl daha beklerim gerekirse diyorsan deneyeceksin elbette ama pembe gözlüklerle bakmadan, gerçekle yüzleşerek. Gönül severse siyahı beyaz gösterir, en tehlikeli adam da sensizliği deneyen adamdır çünkü adam en çok korkması gereken şeyi, sensizliği yıllarca sana tercih etmiş, etrafına dikkat et en ufak yanlış anlaşılmada çok büyük jestlerle sevdiklerinin gönlünü alan, 1 gün küs kalamayan bir sürü adam göreceksin, seninki gururlu, bu adamlar gurursuz mu, hayır sadece aşık... boshayallersmile
ilişkin kaç yıllıktı inan bilmiyorum fakat benim ilişkim hakkında fikir yürüteceksen şunu söyliyim 6 yıllımıs dolacak ve inan adam çok yogun calıstıgı ıcın fasla aşka meşke vakit ayıramayacak birisi.Tam tersi bence en iyisi sensislikle terbiye olan adamdır kendi adıma söyliyim çünkü araya usun süre girdiyse adam bir şekilde sensisliği yaşamış ve yapamamış adamdır.6yılda erkek arkadaşım 1 kes olsun hayatına birisini almadı ve bakmadı bile bunu sana garanti ederim çünkü bıorcok arkadaşımıs ortak ve ne yaşadıysa haberim var hep yada haberi var.Jest vs kişiden kişiye görede değişir.benim erkek arkadaşım bitlisli babası hiçbir saman annesine jest yapmamış bir insan ve adamda yapmas yapamaas odun bir kişiliğe sahip saten ayrıca yetiştirilme şekliylede değişiyor.Ve bu insan inan dışarıdan bakıldığında çok modern gösüken bir insan.Ve sana şunu söyliyim elinde çiçeği almayan insan jest yapmamışmı oluyor sevgı aşk öyle bir şeyki basen önüne dünyayı serer anlamı olmas basen o ınsanın tek cümlesi yeterde artar bile.Sanırım bu ınsanlar 1 yıl boşu boşuna bir ilişki yaşamamışlardır.Ha kaldıki ne sen ne ben nede x insan bilemes aralarında ne yaşandığını,ne duygular hissettiklerini.Buyüsden senin ilişkin mükemmel elinde çiçeği alıp geldi diye başkasınınki kötü diye hiçbirimisin önyargılı yaklaşmaya hakkı yok.
ya kızlar ne guzel karar almıştım, içim içimi yiyor ya doğru kişiyse de kaçırıyorsam ya hata yapiyorsam diye. Aslında ona karşı boş da değilim sanki uff Allahım ya:gitme:
ablalarım ilginç gelişmeler oldu, nasil oldu bilmem ama tayini istanbula çıktı ve buraya yerleşti. arada sms, msn falan hal hatır soruyorken geçen bir kahve içelim mi dedi :) ben de kabul ettim ve geçen hafta buluştuk.
Çok gergin geçecek bir buluşma bekliyordum, laf falan sokar ya da eski defterler açılır diyordum ama olmadı. 4-5 saat oturduk bir kere bile ne bir laf sokma, ne bir ima, hiç birşey olmamış, onu bırakmamışım gibi davrandı. sanki iki dostmuşuz gibi muhabbet ettik gulduk eglendik. sonra beni arabama kadar ugurladı :) çok kotu oldum sonra cok duygulandım ben bu adamı niye bıraktım diye ama sanki olumlu seyler olacak gibi? ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?