2 yıl aradan sonra yeniden başlasam mı?

çok dogru diyorsun bence de burada bir de bir arkadaş yazmış ya "Kopan bir ipe sımsıkı bir
düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda
canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür." diye. cok dogru bir söz.

ilişkin kaç yıllıktı inan bilmiyorum fakat benim ilişkim hakkında fikir yürüteceksen şunu söyliyim 6 yıllımıs dolacak ve inan adam çok yogun calıstıgı ıcın fasla aşka meşke vakit ayıramayacak birisi.Tam tersi bence en iyisi sensislikle terbiye olan adamdır kendi adıma söyliyim çünkü araya usun süre girdiyse adam bir şekilde sensisliği yaşamış ve yapamamış adamdır.6yılda erkek arkadaşım 1 kes olsun hayatına birisini almadı ve bakmadı bile bunu sana garanti ederim çünkü bıorcok arkadaşımıs ortak ve ne yaşadıysa haberim var hep yada haberi var.Jest vs kişiden kişiye görede değişir.benim erkek arkadaşım bitlisli babası hiçbir saman annesine jest yapmamış bir insan ve adamda yapmas yapamaas odun bir kişiliğe sahip saten ayrıca yetiştirilme şekliylede değişiyor.Ve bu insan inan dışarıdan bakıldığında çok modern gösüken bir insan.Ve sana şunu söyliyim elinde çiçeği almayan insan jest yapmamışmı oluyor sevgı aşk öyle bir şeyki basen önüne dünyayı serer anlamı olmas basen o ınsanın tek cümlesi yeterde artar bile.Sanırım bu ınsanlar 1 yıl boşu boşuna bir ilişki yaşamamışlardır.Ha kaldıki ne sen ne ben nede x insan bilemes aralarında ne yaşandığını,ne duygular hissettiklerini.Buyüsden senin ilişkin mükemmel elinde çiçeği alıp geldi diye başkasınınki kötü diye hiçbirimisin önyargılı yaklaşmaya hakkı yok.

Başkalarının ne hissettiğini bilemeyiz diye susup yorum yapmayacak mıydık, konu neden açılmış o zaman laelaelaelaelae Bi de bu var örnekleme yaparak tavsiyede bulunmaya çalışırsın çünkü kararsız kalınmış ki konu açılmış başkaları başka şeylere alınır...
Ben ilişkime mükemmel demiyorum dikkatli okudunsa elinde çiçekle mi gelseydi denmiş gelse de mükemmel demiyorum yani beni tatmin etmez bu adam dönüp gittikten sonra ağırlığımca altın da getirebilir yine sorgularım, seninkine de mükemmel demiyorum çünkü sensizlikle terbiye edilmesi adamın "yeterince terbiyeli olduğunu göstermez". Madem kendi ilişkinden bahsettin şunun ayrımına dikkat et de seninki benden mükemmel olsun;
Bir adam var 5 ay sonra dönüyor çünkü çaldığı kapılar yüzüne kapanıyor ama eskilerden haberdar olunmadığı için ve çağımızda faceden bile kolayca ve sessizce avlanılabildiğinden kimse onun böyle yaptığını bilmiyor ve onu sadık saf aşık sanıyor. Oysa kürkçü dükkanına döndüğü için şanslı hissediyor. aklinialirimsmile
Bir başka adam da 5 ay sonra dönüyor çünkü sensiz olamayacağını iliklerine kadar hissediyor. Bu nedenle gerçekten sadık... boshayallersmile
Bu iki adamı örnekte ayırt etmek kolay ama gerçek hayatta bunları ayırt edemezsin, sevdiğin için b şıkkı dersin öyle olmasını istiyorsun çünkü kendinden bile emin olamazsın ya biz kandırıyoruz kendimizi...
Benim dikkat çektiğim nokta bizden fikir istemiş bulunduğu için konu sahibinin mutluluğu. Sevgili konu sahibi sen dikkat buyur dediğimiz yerleri bence içselleştirdin. Bir şey daha eklemek istiyorum sözlerime.
Bir ilişkiyi neden yürütürüz hatta kimi kadınlar dayağa küfre rağmen neden yürütür? Çünkü onsuz olamaz, onsuzluktan korkar. Çok ciddi bir sebep varsa bağrına taş basar ama yine onsuz olmayı kendi tercih etmez. Bir adam sensizliği tercih edebiliyor ve bunu çocukça uzatıyorsa tehlikelidir. İlişkide en büyük korkusu seni kaybetmek olmalı adam gönüllü set çekmiş, kabullenmiş bir nevi. Bizi anladığına inanıyorum ara ara ses verdikçe, temkinli ol, yazdıklarımızı dikkate al ama elbette ki kalbini dinle...
yerimseniben

Yazdıklarınızdan sonra uzun uzun düşünme, olayları analiz etme ve sizin yorumlarınızla farklı açılardan da olayları görme imkanım oldu, hepinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum.

1 senelik bir ilişkim oldu, çook güzel günlerdi, inanılmaz iyi birisi, arkadaş çevresi olsun ailesi olsun hep iyi insanlarla beraberdi. Hani uzaktan bakarsınız da şöyle birini bulsam da evlensem dersiniz ya işte o kişiydi. ılişki ilerledikçe ufak ufak tartışmalarımız da oluyordu haliyle. Fazla önemsemeyip "neyse" diye erteliyorduk sürekli. Sonra o iş için şehir değiştirmek zorunda kaldı, git dedim ben de. çok iyi bir fırsat bunu tepme dedim. O gittikten sonra telefon, mesaj vs görüşüyorduk ve eski konular açılıyordu zaman zaman, yok sen şunu dedin ben bunu demiştim vs. ile ve bir gun tak etti ben de zor zamanlar geçiriyordum ve bitsin dedim. ayrılmak istiyorum dedim. O da madem sen böyle istiyorsan yapacağım birşey yok dedi. Bi kaç gün sonra aradı açmadım mesaj attıi konuşacak birşey yok dedim ve bir daha da aramadı.
ışte böyle geçti neredeyse 2 sene. Şimdi yeniden çıktı karşıma hala ona karşı olan duygularım devam ediyor, ve onun da beni hala sevdigini biliyorum ancak gerek sizin yorumlarnızdan gerekse uzun uzadıya düşünmelerim sonucunda;

-hala onu özlememin, onu sevmemin nedenini bu süreçte haatıma başka birisi girmediğine bağlıyorum
-Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür... lafı gerçekten çok doğru bir laf ve bundan sonra en ufak birşeyde karşıma çıkacağına inanıyorum. Tartışma yaşanır da Zaten bırakıp gittin derse herşey boşa çıkar
-farklı şehirdeyiz, onun buraya gelme imkanı yok gibi bişey işinden dolayı
-2 sene ayrılıktan sonra biz bu işi yürütemeyiz bu işi diye düşünüyorum,arada mesafe varken ne onu ne de kendimi oyalamaya gerek yok,

hakkımızda hayırlısı tesekkur ederim yorumlarınıza dileklerinize

ya kızlar ne guzel karar almıştım, içim içimi yiyor ya doğru kişiyse de kaçırıyorsam ya hata yapiyorsam diye. Aslında ona karşı boş da değilim sanki uff Allahım ya:gitme:

bence kararı sen vermelisin
ama önce herşeyi gözden geçir ve karaını ona göre ver
diğer sevgililik döneminide gözünün önüne getir artılar fazlaysa tekrar birleşmek için bişeyler yaparsın ama yok değilse hiç ümitlenme derim
hayırlısı olsun hakkında

bence kalbının sesını dınle ben hep öle yaptım ama dogrumu bılmem suan ayrıldıgım sevgılımle beraberım ıkımızınde hayatına baskalrı gırmıs saklamaya calısmızı ama gercekler ortaya cıktı asamaya calıstık suan konusu gecmıyor daha onemlı sorunlarımız var.barısacagın kısının gelecegı saglam degılse hıc bosa yorma kendını

ya kızlar ne guzel karar almıştım, içim içimi yiyor ya doğru kişiyse de kaçırıyorsam ya hata yapiyorsam diye. Aslında ona karşı boş da değilim sanki uff Allahım ya:gitme:

barışırsanızda haber ver merak ettik

Bence de kalbinin sesini dinle, ya da şunu sor kendine, barışır ve tekrar üzülürsem bu beni daha mı çok yakar , yoksa zaten yanmıştı bir kere iyi ki denemişim içimde kalmadı OLMAYACAKMIŞ işte mi dersin?

Eğer ikincisiyse devam et yoluna , bu konularda kiminin mutlu sonla kiminin yine ayrılıkla sonuçlanıyor ...

gerçekten haber ver:):):)

ablalarım ilginç gelişmeler oldu, nasil oldu bilmem ama tayini istanbula çıktı ve buraya yerleşti. arada sms, msn falan hal hatır soruyorken geçen bir kahve içelim mi dedi :) ben de kabul ettim ve geçen hafta buluştuk.
Çok gergin geçecek bir buluşma bekliyordum, laf falan sokar ya da eski defterler açılır diyordum ama olmadı. 4-5 saat oturduk bir kere bile ne bir laf sokma, ne bir ima, hiç birşey olmamış, onu bırakmamışım gibi davrandı. sanki iki dostmuşuz gibi muhabbet ettik gulduk eglendik. sonra beni arabama kadar ugurladı :) çok kotu oldum sonra cok duygulandım ben bu adamı niye bıraktım diye ama sanki olumlu seyler olacak gibi? ne dersiniz

canım yaa neden kasıyosun,hayat kısa,boşver,aşk hesap işi değil,yüreğinin peşinden git,erteleme,acıyıda çek,mutluluğuda

ee sen de seviyorsun olsun artıkk güzel şeyler :)

benimde ilişkim biteli 2 yıl oldu dönmez artık o, dönsede ben hazmedebilir miyim yaptıklarını zannetmiyorum, içimde hala var çünkü aşık olamadım kimseye, kimse de bana aşık olmadı :)

hayırlısı olsun canım hakkında inş yeniden birlikte olursununuz...
bende sevgilimden ayrıldım tıpkı sizin gibi incir çekirdeğini doldurmıcak ve çok gülüncek bir
sebepten bitti ben bitirdim neyse..bizim ki yaklaşık 2 ay olucak sizin kinin yanında yeni gibi bir şey geçen gün bir adım attı...görüşmek için ama ne olur bilmiyorum
bende bir taraftan çok seviyorum yokluğunda daha bir bağlandım ama bir yandan da onsuzluğa yavaş yavaş alışıyordum neyse her şeyin hayırlısı..
umarım iyi gelişmeler olur sizin hakkınızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…