2 yaşında çocuk, boşanma ve yükseklisans

7 yıllık evliyseniz ve adam 6 ay sonra işsiz kaldıysan nasıl 3 yıl boyunca iş beğenmemiş oluyor ? 6 buçuk senedir işsiz olması gerekir.kimse yazmış mı diye baktim da görmedim.

Açıkçası bağırma, çağırma, anlaşmazlık, sövme durumlarında ben ilişkiye girilmesini çok abes bulmuyorum.sonuçta aynı evin içinde hormonları tavan gencecik insanlar var. Her ne kadar kendimize çok kaliteli roller yüklesek de doğamız bu yani.yeri geliyor hayvandan hiçbir farkımız kalmıyor.zaten derler hep insan düşünen bir hayvandır diye.seksi kendisi düşününce hayvanca zaten.ama boğaz sıkmak basbaya öldürmeye teşebbüstür.o kadar da değil.bu konuda ben de abes buluyorum.

Iş beğenmeyen çalışmak istemeyen kişi evlenmeden önce de aynıdır. Siz de mi her kadın gibi evlenince düzelir sandınız?

İğrenç biriymiş eşiniz
Aileniz araya barışın diye mi girdi
Her seyinj alın pisliğin bir de beni buna sen ittin demis terbiyesiz

7 yıllık evliyseniz ve adam 6 ay sonra işsiz kaldıysan nasıl 3 yıl boyunca iş beğenmemiş oluyor ? 6 buçuk senedir işsiz olması gerekir.kimse yazmış mı diye baktim da görmedim.
Konunun devamında yazıyor aslında, evlendikten bir süre sonra işsiz kaldı, 3 yıl işsizdi, sonra yurtdışına yüksek lisansa gitti, okulu bitirdiğinden beri de asgari ücretli bir işte çalışıyor. Kendisi yaklaşık 3 yıldır İngiltere de ve biz ayrı yaşıyoruz.

Demek ki saçmalıyor zaten konuyu okurken saçma sapan geldi eksik ya da uydurmasyon gibiydi
Ben açtığım diğer konuda boşandığımı söylemiyorum ki.. 1,5 sene sonrasından bahsediyorum ve boşanmış çocuklu biri olarak Almanya ya gidersem kreş ve ev durumlarımı nasıl hallederim bundan bahsediyorum. Boşandıktan sonraki planlarımı şimdiden yapmamın nesi yanlış anlamadım ?

3 yıl kocasız kalsam Çoktan onsuz planlar yapıp hayatımı yoluna sokmuştum.
İçindeki umuda hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…