• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşında çocuk, boşanma ve yükseklisans

Merhaba, kafam çok karışık yardım lütfen..

7 yıllık evliyim. Kocam evlendikten 6 ay sonra işsiz kaldı. Kendisi mühendis ve çok egolu biri, 3 yıl boyunca iş beğenmedi, beğendiği işler de onu beğenmedi. Ben bankacıyım ve evi ben geçindirdim. Sıkıştık ve bütün düğün takılarını sattık, kredi çektim vs. Kendisi kompleks yaptı, her kavgada evdeki eşyaları kırdı, üstüme fırlattı, bir gün boğazıma bile yapıştı fotoğrafladım ama darp raporu almak aklıma gelmedi.

Yükseklisansa gitmek istedi, babası parasını verdi, ben onu kurslara yolladım. Bu arada hamile kaldım ve eşim İngiltere ye gitti.
Şuan iki yaşındaki çocuğumla 3 yıldır ailemin yanında yaşıyorum. Eşim orada düşük gelirli bir işte ve bizim için ev bile tutamıyor.

Bu arada çocuğuma bakmak İçin ve İngiltere planı yaptığımız İçin işi bırakmıştım. O da olamıyor.

Bu adam bize bağımsız bir konut sağlayamıyor, üstelik öfke problemi var birlikteyken evi yıkacak hale geliyoruz. Boşanmak istiyorum. Maddi manevi tazminat ve nafaka isteyeceğim. Yurtdışında olduğu İçin ödemekten kaçabilir mi? Boşanmak istediğimi söylediğimde çekişmeli olur velayeti bana ver filan diyor. Sizce çekişmeli davayı açayım mı?

Ben de seneye Almanya ya gidip yükseklisans yapıp yeni bir hayat kurmak istiyorum. Bu konuda da ayrıca tavsiyeye ihtiyacım var. Orada çocuğa kreş nasıl oluyor, ev tutmak zor mu vs.

Önerilerinizi bekliyorum
7 yıllık evliyseniz ve adam 6 ay sonra işsiz kaldıysan nasıl 3 yıl boyunca iş beğenmemiş oluyor ? 6 buçuk senedir işsiz olması gerekir.kimse yazmış mı diye baktim da görmedim.

şu nasıl oluyor ben anlamıyorum. yani anlaşamayıp 3 yıl once taşınmışsınız. 2 yaşında çocuk var. hamileliği de eklesen kavgalıyken bebek yaptığınız durumu çıkıyor. yani ben bu konularda çocuklara çok üzülüyorum. tabi doğmuş sağlıkla büyüsün yapacak bişi yok. siz boşanın şiddet uyguluyor, öfke sorunu var. sorumsuz... o adamdan eş olmaz. örnek baba da olmaz maalesef. çocuk tek sizinle yaşasa daha hayırlı gibi duruyor.
Açıkçası bağırma, çağırma, anlaşmazlık, sövme durumlarında ben ilişkiye girilmesini çok abes bulmuyorum.sonuçta aynı evin içinde hormonları tavan gencecik insanlar var. Her ne kadar kendimize çok kaliteli roller yüklesek de doğamız bu yani.yeri geliyor hayvandan hiçbir farkımız kalmıyor.zaten derler hep insan düşünen bir hayvandır diye.seksi kendisi düşününce hayvanca zaten.ama boğaz sıkmak basbaya öldürmeye teşebbüstür.o kadar da değil.bu konuda ben de abes buluyorum.

Iş beğenmeyen çalışmak istemeyen kişi evlenmeden önce de aynıdır. Siz de mi her kadın gibi evlenince düzelir sandınız?

İğrenç biriymiş eşiniz
Aileniz araya barışın diye mi girdi
Her seyinj alın pisliğin bir de beni buna sen ittin demis terbiyesiz

7 yıllık evliyseniz ve adam 6 ay sonra işsiz kaldıysan nasıl 3 yıl boyunca iş beğenmemiş oluyor ? 6 buçuk senedir işsiz olması gerekir.kimse yazmış mı diye baktim da görmedim.
Konunun devamında yazıyor aslında, evlendikten bir süre sonra işsiz kaldı, 3 yıl işsizdi, sonra yurtdışına yüksek lisansa gitti, okulu bitirdiğinden beri de asgari ücretli bir işte çalışıyor. Kendisi yaklaşık 3 yıldır İngiltere de ve biz ayrı yaşıyoruz.

Demek ki saçmalıyor zaten konuyu okurken saçma sapan geldi eksik ya da uydurmasyon gibiydi
Ben açtığım diğer konuda boşandığımı söylemiyorum ki.. 1,5 sene sonrasından bahsediyorum ve boşanmış çocuklu biri olarak Almanya ya gidersem kreş ve ev durumlarımı nasıl hallederim bundan bahsediyorum. Boşandıktan sonraki planlarımı şimdiden yapmamın nesi yanlış anlamadım ?

3 yıl kocasız kalsam Çoktan onsuz planlar yapıp hayatımı yoluna sokmuştum.
İçindeki umuda hayran kaldım

Back