• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. yabancı dil

abuu cok üzüldüm parfüm cezim üretimden kalkmıs :((
peki bana ona göndericeğim bi mail yazarmısın
elinizdeki parfumu almak istiyorum mail edresimnizi aldım görüselim gibi

I want to buy the parfum that you have.
I took your mail adress I want to contact you.

The Scented Salamander: Perfume & Beauty Blog & Webzine
Perfume & Beauty Blog with the latest news, reviews, trends, shopping tips, interviews, analysis, criticism, and commentary. Sniffing and testing around the globe to bring you the best, the unconventional, and the latest in fragrances and beauty products! A proud member of the Glam Network, Beauty Blog Network, Coutorture, Alltop, Delightful Blogs, Top Ten Sources, and Best of the Blogs.
Thank you for commenting.
Your comment has been received and held for approval by the blog owner.

Return to the original entry.

canım senn yazdıgım mesajı gönderdim arkasından bu cııktı gitmemişmi

yok canim konu sahibinin kabul etmesi icin beklemeye alinmis mesajin.
yani gonderiliyor.

Perhaps we should all write or call Yves Rocher to tell them we'd like them to re-introduce this scent. I'd written to them in the past, and was told that at this time they had no plans to bring it back.

However, if a LOT of people beg....

kızlar bu nedemek :)) adayda yardımcı olabilirseniz sevinirim

tatlim bunun aciklamasini yukarda yapmistim.
belki de biz Yves Rocher a yazip ya da araryip bu esansi yeniden tanitmak istedigimizi belirtmeliyz.
gecmiste daha evvel onalra yazmistim ancak o zaman geri getirme planlarinin olmadigini soylemislerdi.

However, if a LOT of people beg....

fakat eger bircok insan yalvarirsa.

Son düzenleme:
Tekrar konuya dönmek için sorularımı tekrar soruyorum

1-Aranızda 2. yabancı dili olan var mı?
2- İkinci bir dil için tavsiyeleriniz neler? Hangi dili tavsiye edersiniz? Nedenleri?
3- 2. bir dil öğrenmek zor mu olur daha mı kolay olur?
4- iki dil birbirine karışırmı? Yani birinde ki kelime bir diğerinde kullanılır mı?
5- alışkanlık yapar mı devmında bünye 3. dil ister mi ?

Her soru 20 puan Dilediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.

1 ingilizce,Rusca ve Ispanyolca biliyorum
2 ingilizce den sonra ogrendigim dil Ispanyolcaydi
3 ogrenmek kisiye gore degisir kolaylastirdigini sanmiyorum'
4 genelinde ben Turkce konusurken Ingilizceyle karistiriyorum
5 benim bunyem suan full oldu istemedigi kesin ama insanin o dili ihtiyaci varsa sanirim bunye dile karsi aliskanlik yapar

1. İngilizce, İtalyanca ve biraz da Almanca biliyorum.
2.Tıp istediğim için başladım. İtalyanva latincenin biraz kibarlaştırılmışıdır. İtalyancayı tavsiye edeilirim. Gerçekten şarkı gibi bir dil.
3. 1 dilden sonra ikincisi çok rahat oluyor.
4.Eğer kendi kendine başka bir dilde düşünebiliyorsan başlarda karışabilir ama zamanla 2 dil arasında çeviri yapmaya başlarsın ki çok keyifli. Bir de bir dili diğerinden çok seversen hep onu kullanarak düşünüyorsun, zamanla alışkanlık yapıyor.
5. Eğer dil öğrenmeyi seversen alışkanlık yapıyor.

teşekkürler cevaplar için İtalyancayı bende düşünüyorum aslında öğrenmeside kolay diyorlar ama son günlerde ispanyolca da aklımı çelmeye başladı ben biraz daha araştırayım bakayım

1-İspanyolca ve İtalyanca beginner seviyesindeyim.
2-İspanyolca,İtalyanca,Yunanca,Japonca olabilir.
3-Ben sevdiğim için öğrenmek istedim.
4-Evet İspanyolca ve İtalyanca benziyor birbirlerine ve ara sıra karıştırıyorum.
5-Yaptı.İspanyolcayla başladım.İtalyancayada katıldımkaydirigubbakcemile3

benımde hem ıngılızcem hem almancam var su anda işim geregı ıtalyancaya basladım bakalım nasıpse onuda cozcem ınsallah :) Herkesın en az bır tane yabancı dılı olmalı gercı gelecekte artık 3 dil ısteyecek herkes iş veren kurumlar dahil,o yuzden kendınıze ıyılık yapacaksanız dunya ınsanı olmanın cok yararı var.Tabı maddıyatta onemlı.

Back