2. yabancı dil

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
118
1-Aranızda 2. yabancı dili olan var mı?
2- İkinci bir dil için tavsiyeleriniz neler? Hangi dili tavsiye edersiniz? Nedenleri?
3- 2. bir dil öğrenmek zor mu olur daha mı kolay olur?
4- iki dil birbirine karışırmı? Yani birinde ki kelime bir diğerinde kullanılır mı?
5- alışkanlık yapar mı devmında bünye 3. dil ister mi ?

Her soru 20 puan Dilediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. kaydirigubbakcemile2

1. iyi ingilizcem cok az almanca ve arapcam var
2.almanyaya gitme planlarim oldugu iciin almanca ogrencem yani planin ve mesleginde en cok kullanacagin hangisi ise onu ogrenmen faydana olcaktir.
3. bana kalirsa daha kolay cunku artik neyl karsi karsiya oldugunu biliyosun ne kadar emek vermen gerektigini.
4. yok karismiyor emin ol.
5. aliskanlik yapar mi bilemem bunyeye gore degisir ancak yapmasi guzel olurdu zaten :)

Son düzenleme:
1.ingilizce ve almancam var
2.bence kullanma ihtimaliniz en cok olan dili ögrenin yoksa cabuk unutuluyor
3.ikinci dili ögrenmek daha kolay
4.karısma ihtimali cok az
5.keske alıskanlık yapsa

that I don´t use. I used it for a week but it´s not a perfume for me so the bottle is almost "unused".Contact me if you want to buy it

canim metnin hepsni yaz istersen

son yazdigin da,
bu parfumu sava cantar belgrad/sirbistan da gordum.

I would really like to buy it.Been looking for this since 2007 when I ran out.This is truly the best perfume and I am really disapointed that it is discontinued.

sıkmam umarım seni :))))))))))))))9

bide bu tatlımm

Perhaps we should all write or call Yves Rocher to tell them we'd like them to re-introduce this scent. I'd written to them in the past, and was told that at this time they had no plans to bring it back.

However, if a LOT of people beg....

I would really like to buy it.Been looking for this since 2007 when I ran out.This is truly the best perfume and I am really disapointed that it is discontinued.

sıkmam umarım seni :))))))))))))))9

onu gercekten almak isterim. 2007den beri aramaktayim.
bu gercekten en iyi parfum.
ve vazgecildigi iciin hayal kirikligina ugradim.

I wolud like to know how to reach Sonja to purchase bottle

siseyi almak icin Sonja ya nasil erisebilecegimi ogrenmek isterim.

Perhaps we should all write or call Yves Rocher to tell them we'd like them to re-introduce this scent. I'd written to them in the past, and was told that at this time they had no plans to bring it back.

belki de biz Yves Rocher a yazip ya da araryip bu esansi yeniden tanitmak istedigimizi belirtmeliyz.
gecmiste daha evvel onalra yazmistim ancak o zaman geri getirme planlarinin olmadigini soylemislerdi.

However, if a LOT of people beg....

belki bircok insan yalvarirsa...

Son düzenleme:
abuu cok üzüldüm parfüm cezim üretimden kalkmıs (
peki bana ona göndericeğim bi mail yazarmısın
elinizdeki parfumu almak istiyorum mail edresimnizi aldım görüselim gibi

ofya icat yokmus ya canım sıkıldı ilk mesajında birisinde varmıs kullanmıs sişe sıfırmıs ya onu alsam ama nerdee almıslardır benden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…