Bebek İkinci El 2 ve 6 yas erkek çocuk için kıyafet satan yokmuuuu

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
arkadaslar abimin çocukları için 2ve 6 yas erkek kıyafetleri ucuz satan yokmuuuu cvp lütfen özelden msj atamıorum((

vallaha yıyenlerıme alıyorum annelerı bırakıp gıtmıs daha önemlısı yıyenlerıne kendı cocukalrının kıyafetlerını önceden göndermıs çocuklarının üzerınde bır takım bıle bırakmamıs duzgun ( nasıl olursa olsun su an gıye bılcegı olsunda kısada allah buyuk ((
ama fiyatları çok uygun olanlar olsun çünkü bır tane almaıcagım için uygun olursa sevınırım (

anlamadım anneleri çocukları bırakıpmı gitmiş ve kendi çocuklarının kıyfatelerini yeğenlerine götürmüş ölemi
çocukalrın kiloları ne benim 2 yaşında oğlum var ama çok zayıf olurmu bilmem giymediklerini gönderebilirdim.ve nerde oturyosunuz?:44:

ewet malsefkı dogru yıyenlerımde zayıf resımlerını feceden bakabılırsıiniz 2 erkek kardeş ben mesaj yolluyamıyorumki 100 doldurmam gerekıyormus (((( fece ismim serap bekdemir ekleyın ordan ayrıntıkları anlatayım olurmu ((

ben istanbuldayım ama abım izmirde cocukları yanıma cagırdım 15 gun kalsın dıye bakalımgetircekmi bızımkı şimdiden mırın kırın yapıyor her seferınde bahane edıyor tartısma cıkarmak için bahane arıyor ve onları getırmemeleri için sürekli laf vuruyor allahım yardımcıları olsun bende cok sasırdım ne yapcamı aklım hep onlarda (((( buraya gelıcekler işlllllllll olmassa banada göndere bılırsınız siz bilirsiniz burda kaldıgı sürece gıydırıdım gıdınce yıkar gönderırım onlarla

aarkadaslar fece resmımde yıyenlerimin resımlerini koydum ıkıtane erkek bırı sarısın bırı eesmer yeşil badilı kurban olsun halası onlara ölürüm onlar için offf allahım hala olmak hele onlar boyle caresizken ayrı kalmak ne zormus ((((

Son düzenleyen: Moderatör:
ozaman kolay bulmanız için resim 2 tane kız çocugu türk bayraklı tişört giymiş önde küçügüm arkada büyük kızım var :) kolları acmıslar resim de

arkadaslar isminizden bulamıyorum o kadar çok aynı isimlerınızden varki hanıgısı sızlersiniz profıl resimlerinizi sölermisiniz(( ozaman size söyle söyliyim feceden bulmanız için arama yerine serap--bekdemir @hotmail.com adresimi yazın ordan cıkıcak fecem tşkler(

Face sayfamda Sıfır etıketlı markalı uygun urunler satıyorum bakmanızı tavsiye ederim, BeLinay'ın Kreasyonları

bu şekildede aradım ama bulamadım sölediğin profil resmi zaten yok bizde sende bulamıyoruz bu nasıl iş anlamadım...

bu şekildede aradım ama bulamadım sölediğin profil resmi zaten yok bizde sende bulamıyoruz bu nasıl iş anlamadım...

benım profılımde 2 tane kızımın resmi var türk bayraklı tişört giymiş kolları acık (( yokmu nasıl oluyo bulamıyoruz ben sızlerın isimnlerinizden bulamam o kadar çok cıkıoki ama profıl resminizi sölersenız bulunur((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…