- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
- Konu Sahibi agresifkiz
Evet hanımlar böyle bir işe cesaret etmek istiyorum ama yaşım geçti mi, bu devirde gerekli mi, nasıl bir süreç beni bekler biraz korkuyorum açıkçası. Hemşireyim 3. yılıma girdim. Hiç hedefim hayalim olmadı üniversiteye hazırlanırken. Hemşirelik hep bilindiği üzere garanti iş gözüyle bakılırdı bende ailemde bu sebeple hemşirelik olsun o zaman dedik oldu. Keşke yönlendiren olsaydı beni biraz. Neyse. Ben kilolarıyla hep başı dertte olan biriydim. Son 1-2 yıldır diyetle sporla ilgileniyorum ve 25 kilo kadar verdim. Sağlıklı beslenmeye dair her şeyi çok seviyorum, yemek yemeyi çok seven biriyim, sağlıklı tariflerle falan uğraşıyorum bu ara hatta. İşin içine girdikçe çok keyif aldığımı fark ettim. Diyetisyenle çalarak kilo verdim bu arada. Ve bu süreçte fark ettim ki içten içe keşke diyetisyen olsaydım diyorum. Kendi mesleğimi çok severek yapıyorum diyemem. Aslında o kadar güzel ve özel bir iş k ama şartlar insanı soğutuyor. Ve son 1-2 senedir hayal etmeye başladığım iş için kolları sıvasam mı diye düşünmeye başladım. Bu yıl için başvuracaktım üniversite sınavına ama cesaret edemedim. Pandemi yoğunluğunda zaten ders çalışamadım. Sonra bahaneler buldum derslere vakit ayıramazsam yerleşsem bile bir yere, devam edemezsem ne olacak? Ya yapamazsam dedim. Ama şu an yine içimdeki isteği bastıramıyorum. Seneye girsem mi sınava diyorum şimdiden çalışmaya başlasam ders diyorum. Ama bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum. Tekrar dört sene okumak sonra iş hayatı zaten ekonomi ortada. Kafam çok karışık sizce ne yapmalı? Bu platformdan genelde akıl aldığımda pek pişman olmuyorum sizlerden de fikir almak istedim bu yüzden :)