- Konu Sahibi tarcinakide
sizce hangi bölüm daha iyi? bu yıl okumak istiyorum. evde sıkıldım ama şu da var inşallah bebeğim de olacak. sizce bebekle okumak zor olur mu? bir de bu bölümlerden hangisinin önü daha açık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce hangi bölüm daha iyi? bu yıl okumak istiyorum. evde sıkıldım ama şu da var inşallah bebeğim de olacak. sizce bebekle okumak zor olur mu? bir de bu bölümlerden hangisinin önü daha açık..
Sosyal hizmet bölümü ilk defa duydum 2 yıllıık mı 4 yıllık mı cnm? Bide ilk üniversitende bölümün neydi?
Bana sosyolojı pek hoş gelmiyo sayısal kafası ezberden uzak bi insan olaraktan sosyal hizmet bölümü yeni duydum ama önü açık olabilir araştırmak lazım açıköğretim mi okucaksın buarada örgün öğretim mi?
ilk bölümüm öğretmenlik ama atanmam zor. sosyal hizmet 2 yıllık var açıköğretimde ancak benim bahsettiğim 2. üniversite.bu 4 yıllık.açık öğretim okuyacağım yani 2. üniversite
canım fikirlerin için çok sağol. dediğin gibi herşey kpss ye dayanıyor malesef. hem sıkıntı gidermek hem evde olup bebeğime kendim bakmak istiyorum. belkide haklısındır 2 yıllık bir bölümde olabilir. bu arada olsun iş bulmuşsun ya ona bak:) inşallah atanırsınYani herşeyin sonu kpss olan bi dönemde yaşadımız için ben aslında sana kpss ye gir 4 yıl okuyup ona zaman harcıyana kadar çok yüksek bi puan al atan derim. Derim derim ama kendim yaptım mı hayır ama benm öğretmenlik değildi olsaydı yapardım öğretmenlik gerçekten atanınca bir bayan için çok güzel bi meslek çalışma saatleri olsun herşeyiyle bebeğinde olcakmış yazların tatil belli saatlerin fln fln fişman eminim bunları benden çok çok daha iyi biliosunda işte kusura bakma çenem düştü :)
Gel gelelim sosyal hizmet bölümüne bence çıkınca onunda önü açık olabilir yani hiç araştırmadım bilmiorum ama sosyal hizmetler kurumuna fln girmek daha kolaydır ama gene sonunda kpss var yani bence 4 yıl okuyup tekrar kpssye girip vakit kaybetcegine şimdi direk kpssye çalış derim
Sosyolojı okumaya gelice sosyolojıyi bitirince gene formasyon fln alıp gene öğretmenlik kpss. Türkiye gibi bi yerde sosyologlar çok fazla mesleğini yapamadıgını düşünürsen hepsinin sonu aynı anlıcagınç
Bence amacın sadece sıkıntı gidermek deilde iş bulmaksa işletme, muhasebe tarzı bişiy oku ki bu (2 yıllık olsun sonuçta 2. üniversitenmiş) alanın daha geniş olur kpssdende kurtulup özel sektörde sürünürsün :)) yanlış anlama bende özeldeyim buarada :)) ben biraz daha şanslıyım çok şükür özel konusunda devlet memuru gibi çalışıorm haftasonlarım tatil ama tabi her güzel şeyin bi kusuru var maaşım az :))
şuan sosyal hizmetler bölümü PDR ile yarış halinde(üniversiteye giriş puanı anlamında)... ve iş alanı çok geniş..bir çok arkadaşım var çok düşük kpss puanı ile atandı...ama 2. üniversiteyi bitireceğine otur kpss çalış ve atan...bu arada branşın nedir?
sosyolojidede atama problem oluyor.
sosyal hizmet oku bencede. ilk üniversiten 4 yıllıksa sosyal hizmtte yüksek lisansda düşüneblrsin.uzkaan eitim şeklinde olan programlar var. bebekle kolaylıkla bitirilebilir.
Son 3-5 yılın çıkmış sorularından çalışırsın genelde aynıları çıkıyor çok zorlayacağını zannetmiyorum cnm hem bütünleme gibi şansında var...
inşallah canım. ama bu 2. üniversite diye geçiyor. acaba açıköğretim gibi mi olur ki sınavları yani geçmişte çıkan sorular mı çıkar yoksa daha mı zorlar. inan kafam karışık napsam bilemedim
Eğer kredili sisteme geçmezse aynı oluyor canım yine çıkmış soruları soruyorlar bende 2. üniversite okuyorum ordan biliyorum iyice araştır Derslerine bak seni zorlamayacak dersler mi falan.... ben sadece sınava giderken otobüste çalıştığımla geçtim bide yeni açılmış bi bölümdü doğru düzgün çıkmış soru bile yoktu yarında 4 dersten bütünlemelerim var elimde geçen sene ve bu senenin çıkmış soruları var onlara bakabildim sadece inşallah geçerim:97: