benimde kırmızılar geldivalla üzülmek ne kelime sevinçliyim bacım kırmızılar baştacımm aminn tatlım aminn ecmain inşallah
benimde kırmızılar geldivalla üzülmek ne kelime sevinçliyim bacım kırmızılar baştacımm aminn tatlım aminn ecmain inşallah
kizlar bu arada benim 2tane en iyi kalite embriyom vardi cozulurken bozuldular transferim gerceklesmedi..artik bir dahaki denemeye...2.tup bebek tedavisine baslayacagim kendimi hazir hissettigimde
kizlar bu arada benim 2tane en iyi kalite embriyom vardi cozulurken bozuldular transferim gerceklesmedi..artik bir dahaki denemeye...2.tup bebek tedavisine baslayacagim kendimi hazir hissettigimde
rabbim sabır versin arkadaşım sana ben 2. yaptırdım ve pazartesi sonuç belli olacak yılmak yokkkk yola devam her tüp bebek yeni bir umut demek ben bile bu olmazsa eylül gibi tekrar düşünüyorum anlayacağın elimizden geleni yapmamız gerek rabbimin vardır bildiği emin ol bizimde mucizelerimiz bi gün bize kavuşacaklar amaa bugün ama yarınnnnn
tuanammm canım ya şaşırdım üzüldüm ama her zaman hepimiz için aynı dua ediyorumsagolun kizlar ne hissedicegimi bile bilmiorum bende eylul gibi dusunurum artik en erken..elimizden geleni yapioruz fazlasiyla o yuzden uzuntu cozum degil bu kadarina yetebilioruz ..kendimi yipratmicam
canımm inşallah çok tatlı ve hayırlı bir oğlun olsun tatlımşifam gönlüne salık canım ben çok severim muap bin umeyri hayatını okumuştum ama ben hz hamzaya aşığım eğer oğlum olursa onun adını koyacağım eşimde çok istiyor arkadaşımın oğlunun adı umeyr ah şifam offffff :13:
canımm inşallah çok tatlı ve hayırlı bir oğlun olsun tatlıminşallah ismi bile hazır koymak nasip olsun canım benimmmm
canım benim evet kalp-kalbe karşıymışızkizlar telden girmeye calisiorum zor yazabiliorum allahim guzel dualariniz icin hepinizden razi olsun..sifacim evet yola birlikte devam..aklima direk sen geldin ztn biliomusun..seviorum kizlar nhepinizi iyiki varsiniz
kizlar bu arada bendn bir tavsiye dondurulmusu olup dusuk kalite die umutsuzluga kapilanlara..bakin benim 2embriyomda 5.gun embriyosuydu ve gelisimleri cok cok iyiydi,bna soylenen cok buyuk oldugu icin cozunurken ceperinin dagildigi..umutsuzluga kapilmayn dusuk kalite dusuk ihtimal demeyn,belki o daha hayirlidir neyin hakkimzda iyi neyin kotu olacagni asla bilemeyz..
kızlar nerelerdesiniz ya buğün topik çok sessiz:79::80::81::82::83::84:
ben avatarlar hazırlıyorumaslında tam senlik bişi gelsene PhotoScape resim düzenleme programı
veee yaptıklarımı buraya ekliyorumm uygun boyuta getirip KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar
sen ben bakmıyor muyum sanıyorsuncanım bende erovizyon şarkı yarışmasına bakıyorum bi taraftan bizim can bonomo ne yapacak diye
sen ben bakmıyor muyum sanıyorsunvalla aynı anda neler neler yapıyorum sonra bir ara uğrarsın işte ben yerimi yurdumu belirttim