2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

benimde kırmızılar geldi valla üzülmek ne kelime sevinçliyim bacım kırmızılar baştacımm aminn tatlım aminn ecmain inşallah

gözün aydın tatlım valla ben çok sevinemiyorum çokkkk ağrım var yaaaaaaaa gece uyuyamadım hemen bi ağrı kesici yuttum biraz dinlenmişim tam sökülünce rahatlıyorum neyse kırmızılarda geldi şimdi temizlik zamanı haydi kankişler görüşürüzzzzzzzz :103::103::103::103::::103::103::103::103::103::103::103::

kizlar bu arada benim 2tane en iyi kalite embriyom vardi cozulurken bozuldular transferim gerceklesmedi..artik bir dahaki denemeye...2.tup bebek tedavisine baslayacagim kendimi hazir hissettigimde

kizlar bu arada benim 2tane en iyi kalite embriyom vardi cozulurken bozuldular transferim gerceklesmedi..artik bir dahaki denemeye...2.tup bebek tedavisine baslayacagim kendimi hazir hissettigimde

hayırlısı olsun tatlım nasip deyilmiş inşallah birdahaki denemende bebişlerini alırsın göbüşüne

rabbim sabır versin arkadaşım sana ben 2. yaptırdım ve pazartesi sonuç belli olacak yılmak yokkkk yola devam her tüp bebek yeni bir umut demek ben bile bu olmazsa eylül gibi tekrar düşünüyorum anlayacağın elimizden geleni yapmamız gerek rabbimin vardır bildiği emin ol bizimde mucizelerimiz bi gün bize kavuşacaklar amaa bugün ama yarınnnnn

ayyyyyyy canım ben böyle sonuç haberlerini duyunca ayanamıyoru ne olur bizide haberdar et sonuçtan inşallah güze haberler alırsın tatlım:13:

sagolun kizlar ne hissedicegimi bile bilmiorum bende eylul gibi dusunurum artik en erken..elimizden geleni yapioruz fazlasiyla o yuzden uzuntu cozum degil bu kadarina yetebilioruz ..kendimi yipratmicam

sagolun kizlar ne hissedicegimi bile bilmiorum bende eylul gibi dusunurum artik en erken..elimizden geleni yapioruz fazlasiyla o yuzden uzuntu cozum degil bu kadarina yetebilioruz ..kendimi yipratmicam
tuanammm canım ya şaşırdım üzüldüm ama her zaman hepimiz için aynı dua ediyorum Rabbim doğru zamanda tedavi olmamızı nasip etsin (pozitif alalım inşş) yaaa baksana en geç ben tedavi olacaktım ben yalnız yalnız tedavi olacaktım bana arkadaş oldun inşallah aynı dönem hamişleri oluruz tüm hepimiz bu son tedavilerimizde yüzümüz gülsün inşş

Nergiz canım pazartesi inşş ennnn mutlu günün olur

Üzülme çünkü Yaradan Umud'u en çaresiz Anlarda yollar. diyor, Musab Bin Umeyr.

Eki Görüntüle 428554 Üzülme çünkü Yaradan Umud'u en çaresiz Anlarda yollar. diyor, Musab Bin Umeyr.

şifam gönlüne salık canım ben çok severim muap bin umeyri hayatını okumuştum ama ben hz hamzaya aşığım eğer oğlum olursa onun adını koyacağım eşimde çok istiyor arkadaşımın oğlunun adı umeyr ah şifam offffff :13:

canımm inşallah çok tatlı ve hayırlı bir oğlun olsun tatlım inşallah ismi bile hazır koymak nasip olsun canım benimmmm

kizlar telden girmeye calisiorum zor yazabiliorum allahim guzel dualariniz icin hepinizden razi olsun..sifacim evet yola birlikte devam..aklima direk sen geldin ztn biliomusun..seviorum kizlar nhepinizi iyiki varsiniz

kizlar telden girmeye calisiorum zor yazabiliorum allahim guzel dualariniz icin hepinizden razi olsun..sifacim evet yola birlikte devam..aklima direk sen geldin ztn biliomusun..seviorum kizlar nhepinizi iyiki varsiniz
canım benim evet kalp-kalbe karşıymışız hiç sitres yapma seviyoruz hepimiz inşallah tedavilere bile gerek kalmasa bol bol sabır ve dua ile

kizlar bu arada bendn bir tavsiye dondurulmusu olup dusuk kalite die umutsuzluga kapilanlara..bakin benim 2embriyomda 5.gun embriyosuydu ve gelisimleri cok cok iyiydi,bna soylenen cok buyuk oldugu icin cozunurken ceperinin dagildigi..umutsuzluga kapilmayn dusuk kalite dusuk ihtimal demeyn,belki o daha hayirlidir neyin hakkimzda iyi neyin kotu olacagni asla bilemeyz..

kızlar nerelerdesiniz ya buğün topik çok sessiz:79::80::81::82::83::84:

canım bende erovizyon şarkı yarışmasına bakıyorum bi taraftan bizim can bonomo ne yapacak diye
sen ben bakmıyor muyum sanıyorsun valla aynı anda neler neler yapıyorum sonra bir ara uğrarsın işte ben yerimi yurdumu belirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…