ev hastaneye uzak3 müüüüüüüüüü catlarım ben burda merakta yahuu
hemen hemen gel müjde ver inşallah bizlere
ev hastaneye uzakdolmuşta tüm ilçeyi dönüp dolaşıp son durak beni eve bırakıyoo bu yüzdenn rahat yarım saat dolmuşla yolculuk geçiyooo olsun tatlım yaa inş müjdem olsun bikaç saat geç gelicemm yeterki sonu güzel bitsin inşşşş
kaderdaşlarım yol arkadaşlarımm ben bikaç kez bahsetmiştim adet günüm gecikti diyehalaa yok bende kan verdim öğleden sonra 13:30 da çıkacak sonucum :18::18::18::18::18::18: benim hesaba göre bugün 7. gün oluyo gecikeli bikaç arkadaşımda hesapladı onların hesabına göre tam 10. günümdeyim hatta 11. günümdeymişim dualarınızı eksik etmeyin inşallah müjdemle döneyimmmm
senle pek tanisamadik canim,sende durumlar nasil
ev hastaneye uzakdolmuşta tüm ilçeyi dönüp dolaşıp son durak beni eve bırakıyoo bu yüzdenn rahat yarım saat dolmuşla yolculuk geçiyooo olsun tatlım yaa inş müjdem olsun bikaç saat geç gelicemm yeterki sonu güzel bitsin inşşşş
yillar ne cabuk geciyor demi,bende 9 senelik evliyim ve bunca sene nasil gecti ve hala nasil bu mucadelenin icindeyim,icindeyiz,ucuncu denemende yuzun guler igslh
geldim kızlar sonucum malesef 1.20yani hazırlıklıydımda ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn
evet canım farkında olmadan sitresmi yaptım neSağlık olsun be güzelim. Daha genciz bizler de bir gün anne olacağız inşaallah. Menapoz nereden çıktı şimdiGecikmen stresten kaynaklanıyor ve düşündükçe de gelmiyor. Ben bir keresinde 10 gün gecikmiştim ki adetlerim hep günü gününedir. Çok korkmuştum. Sonra düşünmeyi bıraktım ve geldi. Kafanı boşalt biraz, düşünme, 1-2 güne gelir.
evet canım farkında olmadan sitresmi yaptım negelsin gelsin başımın üstünde yeri kırmızıların
yok kız aslında düşünmedim pek hatta ağır iş güç yaptımmSen düşündükçe gelmeyecek. Niye gelmiyor diye kafana takma.
geldim kızlar sonucum malesef 1.20yani hazırlıklıydımda ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn