2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

3 müüüüüüüüüü catlarım ben burda merakta yahuu
hemen hemen gel müjde ver inşallah bizlere
ev hastaneye uzak dolmuşta tüm ilçeyi dönüp dolaşıp son durak beni eve bırakıyoo bu yüzdenn rahat yarım saat dolmuşla yolculuk geçiyooo olsun tatlım yaa inş müjdem olsun bikaç saat geç gelicemm yeterki sonu güzel bitsin inşşşş

tabikide öyle geç olsun ama güzel olsun benimki şaka

ayyyy igslh yarabbim, dualarimiz seninle ama olmasada uzulme,bulanim yapma

kızlarrrrrrrr ben geldim benim net koptu burda çok rüzgar var ama çok şükür hemen geldi ayyyyy çok merak ediyorum şifayı:18:

senle pek tanisamadik canim,sende durumlar nasil

canım mesajını geç farkettim kusura bakma biyandanda iş yapmaya çalışıtorum canım bende 3. denememi yapacağım inşallah 14 yıllık evliyim 31 yaşındyım ilk denememde gebe kaldım ama düşük yaptım ikinci negatif şimdi amaliyat oldum dinlenmedeyim haziran sonu başlicam canım:103:

yillar ne cabuk geciyor demi,bende 9 senelik evliyim ve bunca sene nasil gecti ve hala nasil bu mucadelenin icindeyim,icindeyiz,ucuncu denemende yuzun guler igslh

anaaammm çok heyecanlandım valla, canım inşallah güzel haber verirsin bize mucize bebiş olur.

yillar ne cabuk geciyor demi,bende 9 senelik evliyim ve bunca sene nasil gecti ve hala nasil bu mucadelenin icindeyim,icindeyiz,ucuncu denemende yuzun guler igslh

evet canım malesef yıllar çok çabuk geçiyor dediğin gibi neyapalım allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah busefer yüzümüzü güldürsün

haydi şifam haydi şifam haydi tamzamanı tamzamanı şimdi :124::beklemek çok kötü

şifaaaaa hadi canım müjdeni patlat bizlere inşallah güzel haberle geliyorsundur

geldim kızlar sonucum malesef 1.20 yani hazırlıklıydımda ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn

geldim kızlar sonucum malesef 1.20 yani hazırlıklıydımda ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn

Sağlık olsun be güzelim. Daha genciz bizler de bir gün anne olacağız inşaallah. Menapoz nereden çıktı şimdi Gecikmen stresten kaynaklanıyor ve düşündükçe de gelmiyor. Ben bir keresinde 10 gün gecikmiştim ki adetlerim hep günü gününedir. Çok korkmuştum. Sonra düşünmeyi bıraktım ve geldi. Kafanı boşalt biraz, düşünme, 1-2 güne gelir.

evet canım farkında olmadan sitresmi yaptım ne gelsin gelsin başımın üstünde yeri kırmızıların

Sen düşündükçe gelmeyecek. Niye gelmiyor diye kafana takma.
yok kız aslında düşünmedim pek hatta ağır iş güç yaptımm adet gelmeden şu işi halledeyim adet gelmeden bu işi halledeyimm ne biliyim hep iş güçle uğraştım :44:

canım yaaa inanki güzel bi haber bekliyordum inanıyordum buna ama herşeyin hayırlısı .inşallah canım menopoz filan degildirgelir kırmızılar en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…