şifammm gördün mü bak 7. olduk valla zoruma gitti
üzülme encanım
kizlar bu arada benim 2tane en iyi kalite embriyom vardi cozulurken bozuldular transferim gerceklesmedi..artik bir dahaki denemeye...2.tup bebek tedavisine baslayacagim kendimi hazir hissettigimde
bugün duygusal tüm duygularım tavan yaptı beeeacil tatile filan çıksammm iyi olacakk ALLAH ım bol güç kuvvet ve sabır ver
bugün duygusal tüm duygularım tavan yaptı beeeacil tatile filan çıksammm iyi olacakk ALLAH ım bol güç kuvvet ve sabır ver
kızlar muhabbetinizi özledim işlerimdeki yoğunluktan dolayı hiç topiğe bakamıyorum ...sifacım encan gülsu neler yapıyosunuz?sifacım tatlım benim tüb bebek denemesi yumurtalıkta kist oluştu o yüzden ertelendi doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için haziranın 12.de kontrolüm var...
çok çok geçmiş olsun inşallah hemencik kurtulursun kistten...tedavi ertelenmeside çok gerilim oluyor değilmi...kızlar muhabbetinizi özledim işlerimdeki yoğunluktan dolayı hiç topiğe bakamıyorum ...sifacım encan gülsu neler yapıyosunuz?sifacım tatlım benim tüb bebek denemesi yumurtalıkta kist oluştu o yüzden ertelendi doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için haziranın 12.de kontrolüm var...
kızlar muhabbetinizi özledim işlerimdeki yoğunluktan dolayı hiç topiğe bakamıyorum ...sifacım encan gülsu neler yapıyosunuz?sifacım tatlım benim tüb bebek denemesi yumurtalıkta kist oluştu o yüzden ertelendi doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için haziranın 12.de kontrolüm var...
Aynı durumdayım
canımm hoş geldin bizde seni çokkk özledikkkızlar muhabbetinizi özledim işlerimdeki yoğunluktan dolayı hiç topiğe bakamıyorum ...sifacım encan gülsu neler yapıyosunuz?sifacım tatlım benim tüb bebek denemesi yumurtalıkta kist oluştu o yüzden ertelendi doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için haziranın 12.de kontrolüm var...
offf zaten şu maddiyat yok mu yok muu kii off offfBendeeeee tatile gitmek istiyorum özellikle negatif sonuç alırsam ama göçtük maddi olarak valla.
valla kötü durummm maddiyat işte bu ay tedavide olmalıydım ama şu para yok mu şu paraHayırdır ne oldu şifam kötü bir durum yoktur inşallah
Bugün bende tuhafım valla
Rüyamda hamileydim
Doğuma gidiyordum
Doğum sancısı çekiyordum o kadar güzel bir duyguyduki
Hala etkisindeyim
Hele o doğum sancısı ahh ahh neyseee
kızlar unutmadan söyleyimmyarın tüp bebek dr uma muayene olmaya gidiyorum muhtemelen tüm gün yokum ahh ahhh şu para olsaydı da bu ay başlasaydıkkkkk neyse sağlık olsunn ne diyeyimmmm
evet canım hepimizin en başta sağlığı yerinde olsunndediğin gibi sağlık olsun canım,