2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kızlar unutmadan söyleyimm yarın tüp bebek dr uma muayene olmaya gidiyorum muhtemelen tüm gün yokum ahh ahhh şu para olsaydı da bu ay başlasaydıkkkkk neyse sağlık olsunn ne diyeyimmmm

sifam hadi hayırlısı. Güzel haberlerle gel inşaallah.
Sıkma canını, maddiyat maalesef birçoğumuzun sorunu. Ben de durumumuz el verse bayramdan sonra hemen denemek istiyordum ama maalesef ertelemek zorundayız. Dediğin gibi Allah sağlık sıhhat versin hepsi olur gider Allah'ın izniyle...

Merhaba umutege, hoşgeldin merkezdaşım :)

hoşbuldukkk canımmmmmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız şifam nededi dr çok merak ettim bende buğün doğumkontrol hapına başladım hayırlısıyla

Şifam canım arkadaşım üzülme sakın
Vakti saati vardır bundada bir hayır vardır
Tatlı canını sıkma
Seni böyle görmeye alışkın değilim
Sen hep gül:)
evet Mervemm canımm bundada var bir hayır diyoruz ama ama bu aralar neşem keyfim yok işte ne bileyimm yakında toparlanırımmm inşallah

canımm benimmm hoş geldin ya kusura bakma ben senin ilk tedavinden de haberim olmmaşıtı ama olsun sıradaki tedavilerimiz hepimize bebişlerimizi nasip etsin inşallah hemen ekliyorumm tatlım listeye

canım bak olacak zamanı beklemek için bahane bunlar ,allahtan sağlık problemin yok boşver maddiyati bekle...allahım sabredenleri seviyor bizide galiba o yüzden sabırlı görmek istiyor..
aynen tuanamm canımmm benimm tüm bunlar bahane inşallah hepimize tedavi sıkıntısız devam etsin test günlerimiz bol müjdeli olsun inşşşş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız şifam nededi dr çok merak ettim bende buğün doğumkontrol hapına başladım hayırlısıyla
canımm güzel şeyler söyledi sağ mıydı sol muydu unuttum ama :44: bi tarafımda hiç yumoş yok ama bi tarafımda bikaç adet gördü dr tabi tam emin değilim dedi ama ben bunları yumurta hücresi kabul ediyorum dedi veee her ay farkllık gösterebiliyor bu foliküller dedi gayet moralli çıktım işte ama üşüttüm sanırım şu an fenayımm hemen çıkıcamm

tamam canım hayırlısı olsun kendine iyi bak görüşürüz iyi geceler:79::80::81::

Bu çok güzel bir haber canım maşallah işte
Hadi at şu negatifliği üstünden:):)
Güzel şeyler düşün
Geçmiş olsun sancın var galiba

sifacım geçmiş olsun, ne oldu?
Haberlerin güzel olmasına sevindim. Pgt işini konuşabildin mi peki?

tamam canım hayırlısı olsun kendine iyi bak görüşürüz iyi geceler:79::80::81::

Bu çok güzel bir haber canım maşallah işte
Hadi at şu negatifliği üstünden:):)
Güzel şeyler düşün
Geçmiş olsun sancın var galiba
evet yaaa Mervem inşallahhh hepimizin mutlu sonu olacak inşallah ayy evet yaaa halaa ağrılarım varrr gece daha fenaydımm

sifacım geçmiş olsun, ne oldu?
Haberlerin güzel olmasına sevindim. Pgt işini konuşabildin mi peki?
gaz sancım filan oldu midem ayrı bir fenaydı afedersin istiğfar ettim incimm canım konuştuk tabi pgt yi yine aynı cevabı aldım pgt için yumurta sayısı fazla olmalı dedi yumurta sayın çok olursa tamam ama 2-3 adet yumurtan çıkarsa ben tavsiye etmem dedi extra bir ödeme ve değmez 2-3 yumurtaya dedi işte yaa yaklaşık 2.500 filan ücreti tutarmış tabi tahmini konuştu isterseniz genetikçimizin numarasını vereyim özel görüşün dedi ama biz görüşmedik çünkü daha tedaviye var işte neler yaşanacak önceden bilemiyoruz işte böyle incimm benden haberler

Geçmiş olsun kuzum.
Evet yumurta sayısı fazla olmalı ama şans işi güzelim. 10 embriyosu olup sağlıklı çıkmayan da var, 3 embriyosu olup sağlıklı çıkan da... Bazı yerler yumurta sayısı az olunca şöyle bir yol izliyor. Örneğin ilk tedavinde 2 embriyo oluştu, onları pgt'ye sokmak yerine donduruyor. 2.tedavi de elde edilen embriyoları diğerleriyle aynı anda işleme sokuyor. Ama yaptırdığın merkez embriyo başına fiyat alırsa buna hiç gerek yok. 2 embriyoya verilen para farklı 10 embriyoya verilen para farklı oluyor. Toplu ücret alan yerler de var. İster 2 ister 10 olsun sayı aynı ücret alınınca dediğim yöntem uygulanabiliyor. Çok mu karışık anlattım ne :26:

Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır.
Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olmaz...

»»Hz Ali Radıyallahü anh

yok anladım tatlım ama acıbademde nasıl oluyor onu anlamadımm neyse bi dahaki gidişimizde genetikçiyle tanışalım detayları ondan öğrenelim ne bileyim ya dr da haklı ve doğru gibiydi amann bacımm yaa kara kara düşündürmese şu bebişler anneciklerini şaşkın ördek yavrusu olduk çıktık valla yaa neyse işte daha var ya tedaviyee dur bakalım daha ne bilgiler alacağımm neler olacak başta sağlık olsun diyorum yine

Sen bir genetikçiyle görüş de bakalım, fiyatlarını da öğrenirsin. Genetikçi hastane içinde mi çalışıyor, dışarıdan mı geliyor?

şifacım turgutla konuşmuşsun verimli bir muayne olmuştur inşallah
muayne ücreti verdin mi?
canım evet konuştumm yok ücret almadı sağolsun ama e2 için kan tahlil istedi onun için ödeme yaptık

Sen bir genetikçiyle görüş de bakalım, fiyatlarını da öğrenirsin. Genetikçi hastane içinde mi çalışıyor, dışarıdan mı geliyor?
evet tatlım görüşeyim hiç bilmiyorum ki ne dr bahsetti ne bizim aklımıza geldi :26: bir dahaki gidişimize öğrenirim :13:

şifacım ben senin tedavinin hiç sıkıntısız su gibi geçeceğine inanıyorum,bol bol yumoşların olucak inşallah..olumsuz düşününce olumsuz oluyor...olacak olacaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…