- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
yok kız aslında düşünmedim pek hatta ağır iş güç yaptımmadet gelmeden şu işi halledeyim adet gelmeden bu işi halledeyimm ne biliyim hep iş güçle uğraştım :44:
hehehe ayıpsın oluyoo tabisiHormonlar havaların gazabına uğramış olabilir :)
Canım adet gecikmesinde ben eşime yanaşıyorumÇivi çiviyi söker misali Eşine sokul
geldim kızlar sonucum malesef 1.20yani hazırlıklıydımda ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn
geldim kızlar sonucum malesef 1.20yani hazırlıklıydımda ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn
kızlar eşyalarımı topladım..bu akşam gidiorum istanbula yarın transfer var..bebeklerimi almaya gidiorum,içimde hiç ümit yok ama olsun,kötü kötü rüyalar görüorum..dualarınızı bekliorum,hepinizi öpüorum..bu arada şifacım ayetel kürsi sayılarını yazdım okumaya çalışacağım çok teşekkür ediorum:X
Bu ara topik kasvetli arkadaşlar:44: bende dün dr kontrolüne gittim doğum kontrol ilacı kullanıyorum. 17. gün lucrine başlayacağım sonrada sanırım temmuzun ilk haftası gibi transfer olur. dondurulmuşlarım çok kaliteli değil arakadaşlar. 2 si 2 hücreli 2 si 4 hücreli. fragmantasyonlarıda%10-15 gibi moralim çok bozuk daha transfer olmadan tutmayacağını kabullenmeye çalışıyorum
canım benim annem korkulu görülen düşün sonu hayırdır derdi inşalla öylede olacak sen bi hayırlısıyla algelde bebişlerini geri sayımı beraber yapalım inşallah:103:
kızlar eşyalarımı topladım..bu akşam gidiorum istanbula yarın transfer var..bebeklerimi almaya gidiorum,içimde hiç ümit yok ama olsun,kötü kötü rüyalar görüorum..dualarınızı bekliorum,hepinizi öpüorum..bu arada şifacım ayetel kürsi sayılarını yazdım okumaya çalışacağım çok teşekkür ediorum:X
Bu ara topik kasvetli arkadaşlar:44: bende dün dr kontrolüne gittim doğum kontrol ilacı kullanıyorum. 17. gün lucrine başlayacağım sonrada sanırım temmuzun ilk haftası gibi transfer olur. dondurulmuşlarım çok kaliteli değil arakadaşlar. 2 si 2 hücreli 2 si 4 hücreli. fragmantasyonlarıda%10-15 gibi moralim çok bozuk daha transfer olmadan tutmayacağını kabullenmeye çalışıyorum
öyle gülsumm canım amin tatlım Rabbim dermansız dert vermesin kimseyeşifaam üzülme kuşum üzülme Allah üzülecek dert vermesin...mevsim değişikliğinden olmuştur bir kaç güne hasta olursun inşallah herşeyin hayırlısı
canım benim yaaa ihanet aşkımızın bedeli olmasınkizlar bu fena aliskanlik yapiyor her firsatta burdayim,isin komik tarafi baska topiklere yorum yazamiyorum kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum ha ha haaay delimiyim neyim tovbe tovbe:))
öyle gülsumm canım amin tatlım Rabbim dermansız dert vermesin kimseyeakıntımın rengi biraz değişmiş inşş kırmızılar gelir
canım benim yaaa ihanet aşkımızın bedeli olmasınşaka tabi ilgili tüm topiklere elbette hepimiz yazıyoruz tabi burası evimiz diğer topikler komşu ziyareti oliyii
benimde kırmızılar geldişifam benim kırmızılar teşrif etti malesefama şükür ki tam zamanında geldi çok ağrılı oluyor bu endometriyozis yüzünden uyuyamadım ağrıdan offf şifam ne olacak bizim bu halimiz seninkide gelir inşallah en kısa zamanda insan gecikincede korkuyor menepozmu diye adet görünce seviniyor hale geldik rbbim u çektiklerimizin mükafatını verecek inşallah:103: