2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

yok kız aslında düşünmedim pek hatta ağır iş güç yaptımm :KK15: adet gelmeden şu işi halledeyim adet gelmeden bu işi halledeyimm ne biliyim hep iş güçle uğraştım :44:

Hormonlar havaların gazabına uğramış olabilir :)
Canım adet gecikmesinde ben eşime yanaşıyorum :KK1: Çivi çiviyi söker misali :KK1: Eşine sokul :KK1:

hepiniz sağolun kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yok :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: ALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

geldim kızlar sonucum malesef 1.20 :KK31: yani hazırlıklıydımda :KK31: ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem :KK30::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn

boşver şifam be arkadaşın dediği gibi biz alışığız üzme tatlı canını hakkımızda hayırlısı olsun menepoz felan deyildir sen kafana takma napalım kanka umudumuz tüpbebek :KK5:

benimde bi kere basima geldi,adetim gununu sasmaz normalde ,10 gun adet olmadim(tabi ne hayaller ne hayaller)sonra doktora gittim,bir kist var ama zararsiz kendiliginden yok oluyor dedi ,vucut aslinda adet gormus ama kanama olmamis demisti doktor,seninde belki oyle bi seydir ,ihtimaller cok yani

‎*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN *** AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ " ( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır) * ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN: Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir. -------------------------------------------- 1.ci gün : 50 kere okunacak 2.ci gün : 170 kere okunacak 3.cü gün : 220 kere okunacak 4.cü gün : 313 kere okunacak 5.ci gün : 50 kere okunacak 6.cı gün : 170 kere okunacak 7 ci gün : 313 kere okunacak -------------------------------------------- - Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde, tercihen yatsı namazının peşinden okunmalıdır. - Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir. *** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir. 7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar çıktım ben :KK3: yemek yapılacak ama aslında şöyle güzel bir uyku çekmeye meyilliyimde :KK53::KK16::KK16::KK16::KK16::KK55:

geldim kızlar sonucum malesef 1.20 :KK31: yani hazırlıklıydımda :KK31: ama ben bool dua istiyorumm inşallah erken menopoza girmemişimdir girmem :KK30::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlısı hakkımızda herşeyin başta sağlık olsunnnn

şifacım ne menapozu nerden çıkartıyorsun..bişicik olmaz sana,sen menapoza girecek kadınmısın,allam yaa,bence yaşadıklarımız bizi biraz olumsuz düşünmeye itiyor,kafanı böyle seylere takma oldumu canım allahım nasip edecekse olacak bu iş...menapoza girsen bile

kızlar eşyalarımı topladım..bu akşam gidiorum istanbula yarın transfer var..bebeklerimi almaya gidiorum,içimde hiç ümit yok ama olsun,kötü kötü rüyalar görüorum..dualarınızı bekliorum,hepinizi öpüorum..bu arada şifacım ayetel kürsi sayılarını yazdım okumaya çalışacağım çok teşekkür ediorum:X

Bu ara topik kasvetli arkadaşlar:44: bende dün dr kontrolüne gittim doğum kontrol ilacı kullanıyorum. 17. gün lucrine başlayacağım sonrada sanırım temmuzun ilk haftası gibi transfer olur. dondurulmuşlarım çok kaliteli değil arakadaşlar. 2 si 2 hücreli 2 si 4 hücreli. fragmantasyonlarıda%10-15 gibi moralim çok bozuk daha transfer olmadan tutmayacağını kabullenmeye çalışıyorum:KK43:

kızlar eşyalarımı topladım..bu akşam gidiorum istanbula yarın transfer var..bebeklerimi almaya gidiorum,içimde hiç ümit yok ama olsun,kötü kötü rüyalar görüorum..dualarınızı bekliorum,hepinizi öpüorum..bu arada şifacım ayetel kürsi sayılarını yazdım okumaya çalışacağım çok teşekkür ediorum:X

canım benim annem korkulu görülen düşün sonu hayırdır derdi inşalla öylede olacak sen bi hayırlısıyla algelde bebişlerini geri sayımı beraber yapalım inşallah:103:

Bu ara topik kasvetli arkadaşlar:44: bende dün dr kontrolüne gittim doğum kontrol ilacı kullanıyorum. 17. gün lucrine başlayacağım sonrada sanırım temmuzun ilk haftası gibi transfer olur. dondurulmuşlarım çok kaliteli değil arakadaşlar. 2 si 2 hücreli 2 si 4 hücreli. fragmantasyonlarıda%10-15 gibi moralim çok bozuk daha transfer olmadan tutmayacağını kabullenmeye çalışıyorum:KK43:

canım bence şimdiden moralini bozma herşey güzel olacak inşallah rabbim istedikten sonra olmayacak yok üzel ve pozitif düşün ve allha bol bol dua et rabbim büyük :103:

canım benim annem korkulu görülen düşün sonu hayırdır derdi inşalla öylede olacak sen bi hayırlısıyla algelde bebişlerini geri sayımı beraber yapalım inşallah:103:

inşallah canım inşallah...allahım yardımcımız olsun hepimize...

Allah yardımcım olsun, işlerin rast gitsin inşaallah... Bebişlerin sımsıkı tutunur umarım. Dualarımız seninle...

HEOZcum bu kadar karamsar olma lütfen. Nasibinde varsa o embriyo ne kadar kalitesiz olursa olsun sana tutunacak. Nasipten öte köy yok canım... Allah'ım yardımcın olsun. Dualarımdasın...

şifaam üzülme kuşum üzülme Allah üzülecek dert vermesin...mevsim değişikliğinden olmuştur bir kaç güne hasta olursun inşallah herşeyin hayırlısı :KK55:

kizlar bu fena aliskanlik yapiyor her firsatta burdayim,isin komik tarafi baska topiklere yorum yazamiyorum kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum ha ha haaay delimiyim neyim tovbe tovbe:))

şifaam üzülme kuşum üzülme Allah üzülecek dert vermesin...mevsim değişikliğinden olmuştur bir kaç güne hasta olursun inşallah herşeyin hayırlısı :KK55:
öyle gülsumm canım amin tatlım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye :nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16: akıntımın rengi biraz değişmiş inşş kırmızılar gelir :KK28:

kizlar bu fena aliskanlik yapiyor her firsatta burdayim,isin komik tarafi baska topiklere yorum yazamiyorum kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum ha ha haaay delimiyim neyim tovbe tovbe:))
canım benim yaaa ihanet aşkımızın bedeli olmasın :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: şaka tabi ilgili tüm topiklere elbette hepimiz yazıyoruz tabi burası evimiz diğer topikler komşu ziyareti oliyii :KK48::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

öyle gülsumm canım amin tatlım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye :nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16: akıntımın rengi biraz değişmiş inşş kırmızılar gelir :KK28:

canım benim yaaa ihanet aşkımızın bedeli olmasın :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: şaka tabi ilgili tüm topiklere elbette hepimiz yazıyoruz tabi burası evimiz diğer topikler komşu ziyareti oliyii :KK48::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

şifam benim kırmızılar teşrif etti malesef:KK5:ama şükür ki tam zamanında geldi çok ağrılı oluyor bu endometriyozis yüzünden uyuyamadım ağrıdan offf şifam ne olacak bizim bu halimiz seninkide gelir inşallah en kısa zamanda insan gecikincede korkuyor menepozmu diye adet görünce seviniyor hale geldik rbbim u çektiklerimizin mükafatını verecek inşallah:103:

şifam benim kırmızılar teşrif etti malesef:KK5:ama şükür ki tam zamanında geldi çok ağrılı oluyor bu endometriyozis yüzünden uyuyamadım ağrıdan offf şifam ne olacak bizim bu halimiz seninkide gelir inşallah en kısa zamanda insan gecikincede korkuyor menepozmu diye adet görünce seviniyor hale geldik rbbim u çektiklerimizin mükafatını verecek inşallah:103:
benimde kırmızılar geldi :KK9::KK9::KK9::KK9: valla üzülmek ne kelime sevinçliyim bacım kırmızılar baştacımm :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: aminn tatlım aminn ecmain inşallah :KK19::KK16:

X