- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
kaderdaşlarım yol arkadaşlarımm ben bikaç kez bahsetmiştim adet günüm gecikti diyehalaa yok bende kan verdim öğleden sonra 13:30 da çıkacak sonucum :18::18::18::18::18::18: benim hesaba göre bugün 7. gün oluyo gecikeli bikaç arkadaşımda hesapladı onların hesabına göre tam 10. günümdeyim hatta 11. günümdeymişim dualarınızı eksik etmeyin inşallah müjdemle döneyimmmm
canlarım ALLAH razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah bende çok ama çok dua ettim nerdeyse gece boyuinşallah hep güzelliklere kavuşuruz sağlıkla hayırlıca
valla yaaa mucizeler bizlerede nasip olsun inşallah
sifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ay çok heyecanlandım. Hadi hayırlısıHemen yaz bize
ohh Rabbim kabul ederse kıldım bol bol dualar okudum gece boyu heyecandanda uyuyamadım bende dualara sığındım hepinşallah şifam bende yeni uyandım sayılır hiç yapmadığım şey sersem gibiyim ama sabah 5te yattım daha kendime gelemedim şifam sen neyaptın kıldınmı namazı:103:
kaderdaşlarım yol arkadaşlarımm ben bikaç kez bahsetmiştim adet günüm gecikti diyehalaa yok bende kan verdim öğleden sonra 13:30 da çıkacak sonucum :18::18::18::18::18::18: benim hesaba göre bugün 7. gün oluyo gecikeli bikaç arkadaşımda hesapladı onların hesabına göre tam 10. günümdeyim hatta 11. günümdeymişim dualarınızı eksik etmeyin inşallah müjdemle döneyimmmm
keşke tek baş duamız bu inşallah hepimize mucize bebişler nasip olsunnnnayyy şifam hadi hayırlısı gülüm rabbim inşallah tüpbebeğe gerek kalmadan yüzümüzü güldürür canım:103::103::103::103::103::
beni hiç sorma koskoca dışarıya sığamadımda kutu gibi eve tıkadım kendimiÇatlarım ben şimdi he
keşke tek baş duamız bu inşallah hepimize mucize bebişler nasip olsunnnn
beni hiç sorma koskoca dışarıya sığamadımda kutu gibi eve tıkadım kendimi
keşke tek baş duamız bu inşallah hepimize mucize bebişler nasip olsunnnn
beni hiç sorma koskoca dışarıya sığamadımda kutu gibi eve tıkadım kendimi
hemde feciiiiii :18::18::18::18:Beklemek çok zor ya
ayy inşallah hepimizin tek isteği bir an önce müjde paylaşmak inşşş inşşş senin kızlar bugün çok çalışıcak inşş dans etmekten helak olacaklarşifam hadi güzel haberler verde bize şu mübarek günde bi kutlama yapıpta kendimize gelelim :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::bak benim kızlar hazır bile
evet tatlım yaaa bu kalp yeriinden başka heryerimde atıyoo vallaAh sifam bilmez miyim o duyguyuKalbin yerinden fırlayacak gibi olur.
evet tatlım yaaa bu kalp yeriinden başka heryerimde atıyoo valla
Mervişko da kaçırıyoo haa bu heyecanlı sahneyii
Tatlı heyecanlar bunlar. 1 saat 20 dakika
Mervişko da kaçırıyoo haa bu heyecanlı sahneyiiinşallah hepimiz için mutlu son çokkkkk yakındır inşşşşşş
bazen gündüz cee yapıyordu demek ki geceden kalmaGece kuşu oGeç kalkıyordur
rüyan hayır olsun tatlım inşş hepimizin rüyaları hayalleri çabucak nasip olsunnn amin tatlım aminnnn sağol tatlımm inşşş 15:00 gibi gelirim en geçşifam inşallah canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah güzel müjdenle gelirsin inşallah yaaaa.biliyomusun bugün rüyamda bebek gördüm kucama verdiler acıktı emzir diye..ayyy inşallah senin müjdeli haberine çıkar inşallah canım yaa.heyecala bekliycem seniii:18::18::18:
rüyan hayır olsun tatlım inşş hepimizin rüyaları hayalleri çabucak nasip olsunnn amin tatlım aminnnn sağol tatlımm inşşş 15:00 gibi gelirim en geç