Allah acil şifalar versin canım. Zor zamanlar yaşıyorsun, bunun olması çok normal. Kendini ihmal etme
hayırlı kandiller Melisimsenin hapşırmalı smilene bayılıyorum yaa :2::2::2::2::2::2::2:
canım benimm ya çok zahmet verdim ama değdi hakkını helal etsadece bana değil daha kimlere vesile olacaksın yaa yine şu dua sıralamalarını anlamadım :26: 2 rekatta bir selam verilecek her rekatta ne okunacak sırası var mı
inşallah aminnnnnnnnnntamam canım hayallaer umutlar hepsi gerçek olacak hayırlı ve sağlıklıca tez zamanda inşşş
eee bende aldım selamınıhoş geldin tatlım
aminn cnm yorgunluk ve uykusuzluktan oluyo canını sıkmak istemiyorum ama tedavin negatif sonuçlanmış inş. RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürür hayırlısıyla
Allah razı olsun. Yok canım alıştım artık. 2 hafta oldu. Diğer denemede nasip olur inşaallah.
geçmiş olsun canım sanırım başın ağrıyo ve yorgun ve uykusuzmuşsunsağol cnm hoşbuldum
aynen incim bizler güçlü kızçelerizAllah razı olsun. Yok canım alıştım artık. 2 hafta oldu. Diğer denemede nasip olur inşaallah.
geçmiş olsun canım sanırım başın ağrıyo ve yorgun ve uykusuzmuşsunbol sağlıklı günler dilerim
aynen incim bizler güçlü kızçelerizçabuk toparlanıyoruz elhamdürillah inşş hepimizin son tedavisi olsunn
encan gittinmi davete yoksa yaaayaa duaları , tam anlamamıştımm
geçmiş olsun canım sanırım başın ağrıyo ve yorgun ve uykusuzmuşsunbol sağlıklı günler dilerim
aynen incim bizler güçlü kızçelerizçabuk toparlanıyoruz elhamdürillah inşş hepimizin son tedavisi olsunn
Rabbim kabul etsinyok tatlım burdayım namazımı eda ettim canım
evet incimm dualarımdasın her daimİnşaallah canım. Bu gece çok dua edelim... Allah'ım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah... Bizim yavrularımız çok kıymetli olacak çok
aminn cnm aminnsağol tatlım amin herkese sağlıklı ömürler versin RABBİM
canım yaa şimdi anladımşifam 1. rekatta 1 fatiha ve 3 innaenzelna .yani kadir suresi . 12 de ihlas suresi her rekata aynı .toplam 12 rekat kılınacak namazdan sonrada 70 defa selavat getirilecek canım allah şimdiden oruçlarımızı ve namazlarımızı kabul etsin
canım yaa şimdi anladımALLAH razı olsun çok çok sağol Rabbim kabul etsin inşş bu namaza niyetlenirken nasıl olacak :26:
canım tamam ya valla banada çok yardımcı oldun bende kılıcamm inşallah etmezmiyim hem vesile olucan hem senin için dualar etmiycemmi sanıyorsuncanım regayip namazı diye niyet edilecek canım bizede dua etmeyi unutma birbirimize dua edelim inşallah bütün arkadaşlarımıza
valla eşim gelmişti haber veremeden çıktımkızlar neden kimseden ses çıkmıyor geçmiştemisiniz hala
amin gülsum hayırlı kandiller sanadamerhaba encanım annemle evi valizleri toparladık yorulduk bi bakıyım canlarım ne yapıyor dedim ben geçmişi okuyup gelinceye kadar çıkmışın.herkesin kandili mubarek olsun ne güzel oruç muşun encanım Allah kabul etsin bana da dua et şekerim
merhaba kızlar nasılsınız akşam hepinize dua ettim. allahım kk tanıştığım gerçek ismlerini bile bilmediğim ama benimle aynı kaderi paylaşan bütün arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip etdiye inşallah rabbim ben aciz ve fekir günahkar kulunun duasını kabul eder
merhaba kızlar nasılsınız akşam hepinize dua ettim. allahım kk tanıştığım gerçek ismlerini bile bilmediğim ama benimle aynı kaderi paylaşan bütün arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip etdiye inşallah rabbim ben aciz ve fekir günahkar kulunun duasını kabul eder
Amin canım amin... Allah razı olsun. Ben de çok dua ettim hepimiz için. Allah'ım kabul etsin inşaallah...