2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canım benimm amin aminn inşallah bu müberek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşallah

olacak olacak bu yıl çok daha başka bol bereketli bence inşallah bizlerde mucize bebeklerimize kavuşuruz

bende Kayseri Acıbademde yaptırdım 3.600 indimli hali 3.200 oldu ilaçlar hariç tabi ben hiç aşılama yaptırmadığım için aşılama raporuyla iğnelerimi daha makul fiyatlarla alabilmiştim 2. rapor hakkımıda 2. tedaviye kullanırım sende araştır fiyatları dr lar en son ne indirim yapacaklar

merhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.
canım hoş geldin hayırlı uğurlu olsun tedavin , inşalla sıkıntısızca ilerler tedavin test gününde bizlere müjde vermek nasip olur inşallah
şifacım için rahat edecekse ertele. sonra Allah krusun olmazsa aklına takılır durur. ama bu arada zamanda akıp gidiyor bunuda unutmamak lazım.
elca canım mecburen erteleyeceğim akşam kocişle konuştum ( madden zorlardaymışız bikaç ay ) eylül ayı madden uygunmuş bizim için

şifacım sen en iyisi evi biran önce taşı mayıs haziran gibi de sende başla tedaviye tabi doktorda ne dicek çok önemli ama zamana dur diyemiyoruz. ben yardıma gelirim sana ev taşırken merak etme
canım evet ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyo misali hele bi mayıs adetimle gideyim bakalım dr ne diyecek

çok sağol canım hayırlı olur inş. bu sefer hepimizin yüzü güler ben ankara gatadabaşladım tedaviye...
inşallah uğurlu gelecek

şifa olsun inşallah canım

oh maşallah Allah kolaylıklar versin... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

bu coenzim Q10 nedir ilaçmı??

evet melis arkadaşımızın eşine vermiş doktor kullansın diye

ah şu maddiyat zaten herşeyin başı o zaten. hayırlısı olsun canım inş...

canım o aşılama raporlarını nasıl alıyorsun bende yaptırmadım hiç bize bahsetmedi doktor hiç. eğer böyle bi imkan varsa bende uğraşayım azda olsa fayda eder

oh maşallah Allah kolaylıklar versin... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

evet melis arkadaşımızın eşine vermiş doktor kullansın diye

benim eşimede folbiol verdi şaşırdım ama benimle birlikte aynı ilacı oda kullanıyor.

kızlar melisin yazdığı coenzim Q10 nu araştırdım da erkekte sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırmaya yardımcı oluyormuş
Melis bıosteron diye yazmıştı ilacı sen farklı yazdın :26: bu ilacın adı meğer bumuymuş :44:

amin canım aminn inşallah hepimizn engelleri ortadan kalkar canım biz tedavi öncesi konuşmuştuk dr la rapor ayarlarmısın demiştim tabi hallederim demişti lucrin le başladım ama lucrini peşin ödedim lucrinden sonra gonal-f ve ovitrelle iğnelere rapor onayladı canımm dr un karşısında rapor odası varya ordan onaylandı raporum canım sende mutlaka bahset valla aşılama hakkın duruyorsa daha ne

benim eşimede folbiol verdi şaşırdım ama benimle birlikte aynı ilacı oda kullanıyor.
o ilaç ne işe yarıyormuş bilmiyorum bunu.

hımm canım tamam o raporu bizede yazdıda aşılama hakkı olduğu için rapor yazıyorum diye geçmedi konusu sadece rapor yazıcağını söylemişti bize ondan ben başka rapor sandım. tamam oldu şimdi

yaa bende bu raporun tüp bebek raporu olduğunu sanmıştım , bayan personellere sordum sonradan aşılama raporum olduğunu öğrenmiştim 2. tedavidede alırsın yine iğneleri raporluca

Son düzenleme:
valla listeye eklerken bile ilacı yanlış yazmayım diye kopyalayıp yapıştırmıştım sen yeni bi isimle geldin :44:

yok canım doğru okumuşum dediğin ilacı melise vermiş eşinede coenzim Q10 vermiş doğru okumuşum 6. sayfada eşime verdi diyince dikkatimi çekmişti çünkü baktım araştırdım bende

yok canım doğru okumuşum dediğin ilacı melise vermiş eşinede coenzim Q10 vermiş doğru okumuşum 6. sayfada eşime verdi diyince dikkatimi çekmişti çünkü baktım araştırdım bende
aaa eşinin kullandığı ilaç benim dikkatimi çekmemişti :26: şimdi ilgileneyim sağol canım senide yordum

aaa eşinin kullandığı ilaç benim dikkatimi çekmemişti :26: şimdi ilgileneyim sağol canım senide yordum

estağfurullah ne yorması canım. bende iyice araştırayımda doktara sorucam inş.

anladım cnmm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkesin önce karnı , sonra kucakları dolsuun sağlıkla yawrularımıza kawuşalımm . . . Allahım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim . . .

canım folbiol birnevi vitamin işte ne güzel karı-koca vitamin takviyesi alıyorsunuz şifa olsun inşallah

Yasamamasına üzüldüm,neden böyle oluyor ki varmı bir tıbbi açıklaması? Moralini yuksek tut.Allah yardımcın olsun :)

slm ben aranıza yeni katıldım biz ilkini 2010 da denedik şimdi ikincisi olacak sanırım haziran ya da temmuz yaşım 35 istanbulda bildiğiniz en iyi doktor kim acaba?

Hosgeldiiin, Ben istdayım.İlk denemem İst Tüp Bebek.Merkeze çamur atmak istemiyorum,özellikle Aret Bey iyimiş.Benim Doktorum baska biri idi.Negatif sonuç alınca bana yaklaşımı hosuma gitmedi bende değistirdim.

minecim benim psikolojim çok kötüydü beni zorla Berrin diye bir bayana götürdüler(Nisantasında) Amerikan hastanesi ile çalısıcakmış 3800 galiba.Berrin hnm özel doktor ama,ben mayısda baslayacağım.Benimle 2,5 saat hastalarını bekleterek konustu.Beni her anlamda rahatlattı,odadan çıkınca bambaskaydım ve suan mukemmelim.Tüm çevremde farkında.Haziranda baslıycaksın.İstersen ona git konuş.Henüz tüp bebek baslamadık ama suan ben sonsuz guveniyorum kadına.

Yasamamasına üzüldüm,neden böyle oluyor ki varmı bir tıbbi açıklaması? Moralini yuksek tut.Allah yardımcın olsun :)

canım doktorumuz benden de çok umutluylu yüzde doksan dokuz tutacak gözüyle bakıyordu ama olmadı oda çok şaşırdı bi açıklama yapamadı belki bir çok tıbbi sebebi var ama bence tek Açıklaması Rabbim ol demeyince olmuyor O nasip etsin diye dua ediyoruz hep.

Bende Duydum Umutu,iyimiş :) Acıbademleri sevmiyorum ben Kötü anılarım var amaaa bu herkese göre değisir tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…