2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Bizede yapsalar.Doktora sorucağım ben :)
canım sor dr unun cevabını bizede bildir inşşş

amiiinnnnn inşallah herkesin evladı vatana millete hayırlı birer evlat olur..
aminnnn inşallah

canım benim ALLAH razı olsun inşallah evlat hasreti çeken kimse olmaz

doğru,
ezan okunuyor,ezanın yüzü hürmetine allahım tüm isteyenlere en kısa zamada birer sağlıklı evlat nasip et allahım.
Sınavlarımızı bitir artık.
amiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım Rabbim mübarek saatler hürmetine hapimize nasip etsin inş....

Bizede yapsalar.Doktora sorucağım ben :)

ben doktora denek olarak gönüllü olduğumu söylicem kobay olarak kullansınlar beni razıyım ben
hem şyan ek bi ücrette almıyorlarmış bu aşıya

Bende denek olmayı kabul ediyorum

Bende denek olmayı kabul ediyorum
benim başım kel mi bende varım

valla bende tam olarak bilmiyorum ama hesap açman gerekiyor galiba :26: üye ol izle butonuları var mı bir dene bakalım

tAMAM mutlaka bakacağım,Kızlar ben çıkıyorum Anneme gideceğim.Pazartesi görüsürüz,Hepinizi öptüm.

Sarkımız Benim Hala Ümidim var olsun MFÖ'den Size armağan ediyorum

tAMAM mutlaka bakacağım,Kızlar ben çıkıyorum Anneme gideceğim.Pazartesi görüsürüz,Hepinizi öptüm.

Sarkımız Benim Hala Ümidim var olsun MFÖ'den Size armağan ediyorum
tamam canım beklerim inşallah pazartesi görüşmek üzere şarkı armağanın için teşekkürler [video=youtube;4_gtQjr0Pd0]http://www.youtube.com/watch?v=4_gtQjr0Pd0&feature=related[/video]

kızlar benimde çıkmam gerekiyo ( çok ilerlemeyin he sonra çok zor oluyo yetişmesi öpüyorum herkesiiii

Yaklaştın canım 27 yaşındayım:))
yaklaşmakta bir başarı sağlıklı huzurlu ömrümüz olsun inşallah anne olalım hepimiz

kızlar benimde çıkmam gerekiyo ( çok ilerlemeyin he sonra çok zor oluyo yetişmesi öpüyorum herkesiiii
tamam cnm güle güle bende çıkarım birazdan gerekirse özet geçeriz dert etme sen geçmişi

bende alman ya da amerikan hastanesi diye duydum ama karar veremiyorum allahım inşallah bu kez anne olmayı nasip eder yarabbim

yaklaşmakta bir başarı sağlıklı huzurlu ömrümüz olsun inşallah anne olalım hepimiz

tamam cnm güle güle bende çıkarım birazdan gerekirse özet geçeriz dert etme sen geçmişi

inş. canımm hep dualarımdasınız biliyorum bizimde yüzümüz gülücek inanıyorum buna...

Son düzenleme:
bende alman ya da amerikan hastanesi diye duydum ama karar veremiyorum allahım inşallah bu kez anne olmayı nasip eder yarabbim
inşallah çok memnun olacağın dr ve merkez bulursun canım aminn diyorum o güzel duana

inş. canımm hep dualarımdasınız biliyorum bizimde yüzümüz gülücek inanıyorum buna...
canım benim çok sağol amin inşallah yaa bende inanıyorum hasretimiz sona erecek çook yakında inşşşş

topiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.

topiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.

hoşgeldin canım bende bugün katldım amin inş. hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…