amiiinnnnn inşallah herkesin evladı vatana millete hayırlı birer evlat olur..
canım sor dr unun cevabını bizede bildir inşşşBizede yapsalar.Doktora sorucağım ben :)
aminnnn inşallahamiiinnnnn inşallah herkesin evladı vatana millete hayırlı birer evlat olur..
canım benim ALLAH razı olsunhoşbulduk canım :) amın amın evet çok güzel okuyan arastıran evlatalr yetısstırırz inşallahh
bazn ısmen bazem topluca dua ediyorum heep aklımda oluyor tüüm bebek ısteyen güzel anne adayları :)
inşallah hepımıze nasıb olurr en kısa zamanda :) böyle tıbbi konudaki ilerleme haberleri çok mutlu ediyo beni :)
amiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım Rabbim mübarek saatler hürmetine hapimize nasip etsin inş....doğru,
ezan okunuyor,ezanın yüzü hürmetine allahım tüm isteyenlere en kısa zamada birer sağlıklı evlat nasip et allahım.
Sınavlarımızı bitir artık.
Bizede yapsalar.Doktora sorucağım ben :)
canım sor dr unun cevabını bizede bildir inşşş
aminnnn inşallah
canım benim ALLAH razı olsuninşallah evlat hasreti çeken kimse olmaz
kendine blog açmak mı istiyorsunsifaaa ben nasıl bu blog'a üye olacağım
amiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım Rabbim mübarek saatler hürmetine hapimize nasip etsin inş....
ben doktora denek olarak gönüllü olduğumu söylicem kobay olarak kullansınlar beni razıyım ben
hem şyan ek bi ücrette almıyorlarmış bu aşıya
kendine blog açmak mı istiyorsun
amiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım Rabbim mübarek saatler hürmetine hapimize nasip etsin inş....
ben doktora denek olarak gönüllü olduğumu söylicem kobay olarak kullansınlar beni razıyım ben
hem şyan ek bi ücrette almıyorlarmış bu aşıya
benim başım kel miBende denek olmayı kabul ediyorum
valla bende tam olarak bilmiyorum ama hesap açman gerekiyor galiba :26: üye ol izle butonuları var mıseninkine olucam üye olmuyor mu rezil mi oldum? :d
valla bende tam olarak bilmiyorum ama hesap açman gerekiyor galiba :26: üye ol izle butonuları var mıbir dene bakalım
tamam canım beklerimtAMAM mutlaka bakacağım,Kızlar ben çıkıyorum Anneme gideceğim.Pazartesi görüsürüz,Hepinizi öptüm.
Sarkımız Benim Hala Ümidim var olsun MFÖ'den Size armağan ediyorum
Pervin canım yaşın kaçseni 20-25 arası olarak hayal ettim bakalım tahminim tutacak mı
yaklaşmakta bir başarıYaklaştın canım 27 yaşındayım:))
tamam cnm güle güle bende çıkarım birazdankızlar benimde çıkmam gerekiyo( çok ilerlemeyin he sonra çok zor oluyo yetişmesi öpüyorum herkesiiii
anladım cnmm rabbim inş. bu kez ol derde bebişlerimiz oluro istemeden hiç bişi olmuoo herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ist. daki bazı merkezler çok yüksek yüzdeler weriolarmış örn:alman hastanesi die duydum ama bende napıcamı bilemiorum nereye kime gidiim karar weremedim hem maddi hem manewi çok yıpranıorus bu yüzden herkese çok dua ediorum isteyen herkese çabalarının güzel sonuçlarını bi an önce hayırlısıyla nasip etsin rabbim
yaklaşmakta bir başarısağlıklı huzurlu ömrümüz olsun inşallah anne olalım hepimiz
tamam cnm güle güle bende çıkarım birazdangerekirse özet geçeriz dert etme sen geçmişi
inşallah çok memnun olacağın dr ve merkez bulursun canımbende alman ya da amerikan hastanesi diye duydum ama karar veremiyorum allahım inşallah bu kez anne olmayı nasip eder yarabbim
canım benim çok sağol amin inşallah yaa bende inanıyorum hasretimiz sona erecek çook yakında inşşşşinş. canımm hep dualarımdasınız biliyorum bizimde yüzümüz gülücek inanıyorum buna...
topiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.