2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

tuanamasal sen ist damı yaşıyorsun?

evet bende beğeniyorum Kayseri yi ooo canım ya yol yormuştur ne kadar yakında olsa bende Yozgat tan Kayseri ye çokk gittim geldim iyi bilirim yol sıkıntısını evet ailem Yozgat ta burda bikaç yakın akrabam dışında kimsem yok canım ilçedeyim ben inşallah Kayseri merkeze taşınacağım

tuanamasal sen ist damı yaşıyorsun?
,
mineciğim ben aslında eskişehirde yaşıorum..ancak istanbulda okuyorum,sık sık okul için gelip kalıorum evet..bi yerde istanbulda yaşıorum diebiliriz::)))))

hadi bakalım hayırlısı,yeni ev yeni umutlar ,yeni heycanlar,eve taşınır taşınmazda ramazan filan hayırlı ay:))))ramazan ve ev sanki bebeğine hazırlık,sanki gelecek bebeğinin bereketi:)))hayılara vesile olur inşallah

ayy canım benim ne güzel yazdın dualarına aminnn diyorum inşallah amin inşallah hepimiz mutlu sona ereceğiz

sifaacım sebepsiz infertilite
tamam canım benim inşallah mucize bebeğin tedaviye gerek kalmadan gelsin

,
mineciğim ben aslında eskişehirde yaşıorum..ancak istanbulda okuyorum,sık sık okul için gelip kalıorum evet..bi yerde istanbulda yaşıorum diebiliriz::)))))
canım benim ALLAH sana güç kuvvet versin ben artık yola dayanamadığımdan ev taşıyacağım zor be yol kahrı çekmek

mrblar ) bende 2 olumsuz aşılama we 1 tüp bebek denememin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayanlardanım dr umun yaptığı transferlerin içinde en ümitli olduğumuz die söölediği ama maalesef negatif sonuçlanan (( beni çokk ama çokk üzen denemenin ardından napıcamı bilemiorum geçtimiz ay yani 31 mart bnm için tam anlamıyla başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi geçtii o aanı hatırladıımda bile fenalaşıorum Allah kimseyee bööle acılar yaşatmasın yüce rabbim daha ii bilir diorum herzaman, ama o kadar ümitliydim ki anlatamamm daha sonrasında dr uma gittimde kendimi tutamayıp ağlamaya başladım kendisine soracaklarımı soramadım bile üüf yaa ama bunlarda geçicek die düşünüorumm kucamıza alıcaz bizde bebişlerimizi inş. her işte bi hayır wardır die düşünüorum ben brs da yaptırmıştım aşılama we tüp bebek denemelerimi şimdide napıcam die kara kara düşünüorum yşım 36 çog fazla zamanım olmadını düşünüorum bi an önce anne olmak istiorum hayırlısıyla tabii . . olumsuz sonuçlanan denemelerden dolayı çok ii bildiim we güwendiim dr uma olan güwenim azaldıı şimdi napıcamı bilemes durumdayım bende mayıs ayında 2. kes denemek istiorum acelemi ediorum sizce (( ALLAH yardımcımız olsun . . .

canım benim ALLAH sana güç kuvvet versin ben artık yola dayanamadığımdan ev taşıyacağım zor be yol kahrı çekmek
et
ah aahhhh zor olmazmı,kahır gerçektende taşı kurtul evini ne güzel..benim öölee işansım yok,bu yollar benim kaderim:))))))

aramıza hoş geldin canım 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırmışsın onlarla geçmiş olsun dilerim Rabbimden bu kez nasibinde bebiş olsun bence acele etmiyorsun çünkü yaş önemli ALLAH ım mucize bebeğiniz tez zamanda nasip etsin inşallah hemen hemen aynı zamanlarda hüsrana uğramışız benimde test günüm 27 marttı fakat 25 martta adet olmuştum buna rağmen negatifi kabullenemeyip 27 martta da test yaptırmıştım bende mayıs ayında düşünüyordum fakat bikaç ay içinde ev taşıycam için erteledik inşallah sıkıntısızca tedavini tekrarlarsın müjden olur inşallah test gününde

et
ah aahhhh zor olmazmı,kahır gerçektende taşı kurtul evini ne güzel..benim öölee işansım yok,bu yollar benim kaderim:))))))
canım benim yaa sana bol kuvvet güç ve sabır evrin Rabbim evet yaaa taşınacağım burda adeta bunalımdayım daha iyi olacak inşallah taşınmam

Kızlar ben istanbulda Sami Cengiz diye bir doktora gideceğim adını duyan var mı kendi muayenehanesi var.hastanelerle anlaşmalı çalışıyor.prof falan değil op.dr. prof.Lemi İbrahimoğlu ile birlikte çalışıyorlarmış iyi diye duydum.

canım bende 3 aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneme var.ilkini Ankara Anatolia da yaptırdık.ikinciyi istanbulda düşünüyorum ama merkezde karar veremedim.işi şansa bırakmak istemiyorum...

canım benim inşallah sende memnun kalacağın dr bulursun , dualarımdasın

canım bende 3 aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneme var.ilkini Ankara Anatolia da yaptırdık.ikinciyi istanbulda düşünüyorum ama merkezde karar veremedim.işi şansa bırakmak istemiyorum...
canım benim 3 tane aşılama dile kolay onlarla geçmiş olsun Allah ım tüm sıkıntılarını unutturacak bebek versin bu kez inşallah

ne tarafta anadolu,avrupa?????hangi semt

Yeni katılan arkadaşlar olmuş bende çok eski sayılmam canıımm...hoşgeldiniz...bugün randevu aldım ayın 19 una inşallah adet olmadan bi kaç gün önce 2cmlik kist çıktı birde onu merak ediyorum keşke kaybolup gitmiş olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…