2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canım evet kalabalıklaştık bendede kist vardı canım zaten sık sık oluyo kist engel olmamıştı bende tedavideyken inşallah sanada mani olmaz gitsin kaybolsun tabiki

inşallah şifaa ne zaman geldin gittin yavv yetişemedim...:26:

bende niğdeliyim şekerim bak seni nasıl hemen yakın hissettim...

aynı msjdan çok yazmışımm

Son düzenleme:
dondurulmuşla tedavide bantları yapıştırıp ne kadar süre bekletiyoruz acaba

Son düzenleme:

Amiin cnm yaa hoşbuldum hepimizin karnı bebişlerle dolsun inş. burda gördüüm güsel haberlerle içime umut doluo sık sık okuorum benide eklemişsiniz listeye tşkr e aAllah hepimizin gönlüdekini en kısa zamanda bekletmeden wersin inş. çifter çifter sağlıkla tabii )))

canım bende 3 aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneme var.ilkini Ankara Anatolia da yaptırdık.ikinciyi istanbulda düşünüyorum ama merkezde karar veremedim.işi şansa bırakmak istemiyorum...

anladım cnmm rabbim inş. bu kez ol derde bebişlerimiz olur o istemeden hiç bişi olmuoo herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ist. daki bazı merkezler çok yüksek yüzdeler weriolarmış örn:alman hastanesi die duydum ama bende napıcamı bilemiorum nereye kime gidiim karar weremedim hem maddi hem manewi çok yıpranıorus bu yüzden herkese çok dua ediorum isteyen herkese çabalarının güzel sonuçlarını bi an önce hayırlısıyla nasip etsin rabbim

mrblar )) bende acıbadem has.ni düşünüorum sizler ne kadar ücret istendini öğrendiniz mi ? ben brs da acıbademle grştüm 2. denemem olucağı için dr. ilaçlar hariç sana 3600 den yaparıs dedi ama karar weremiorum tekrar önceki dr uma mu gitsem çok kararsızım dr uma olan güwenim azaldıı sizler neye göre karar werdiniz acıbadem i seçerken bnm şimdilik hiç bi sorunum yokk sebepsiz interfilite yaanii ((

merhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.

Hayırlı olsun canım.

merhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.

Hayırlı olsun pervn. Umarım bu kez bebeğine kavuşursun. Nerede tedavi olacaksın?

eylül ayına mı ertelesem mi ki :18::18::18:
şifacım için rahat edecekse ertele. sonra Allah krusun olmazsa aklına takılır durur. ama bu arada zamanda akıp gidiyor bunuda unutmamak lazım.
ya ben en son sonuçtan sonra gittim canım. o zaman 2 ay sonra gel demişti yani nisan için ama bu nisan ayı bize uygun olmuyor eşimin işinden dolayı. haziran diye düşündük oyüzden ama sanırım bi telefon açıp sorsak iyi olucak dediğin gibi.

ya dimi bencede yaşıt olsunlar etrafımızdaki herkesler doğurdu büyüttü bizim çocuklara yaşıt arkadaş yok bizde hep beraber büyütürüz yeni bide topik açarız o zamanda bebişleri konuşuruz

şifacım sen en iyisi evi biran önce taşı mayıs haziran gibi de sende başla tedaviye tabi doktorda ne dicek çok önemli ama zamana dur diyemiyoruz. ben yardıma gelirim sana ev taşırken merak etme

canım çok geçmiş olsun. Rabbim şimdikinde yar ve yardımcın olsun inş. hayırlı haberlerini alıp heo beraber sevinelim burda inş.
bir tane iyi haber bile bizi ne kadar umutlandırıyor....

bu duyguları yaşamayan hiç anlamıyor ama biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. beklemek sabretmek heyecan korku sevinç üzüntü ne biliyi daha bir arada yaşadığımız o kadar çok duygu varki bunları aynı anda yaşamak yoruyor insanı fazlasıyla...

herkesin hikayesi çok farklı ama aslında bi o kadar da aynı yaşadıklarımız o yüzden burda bir arada buluşabiliyoruz sanırım...
çok felsefik olmuş cümle yaaa...
Merhaba kızlar,
sifacım benim yaş 27, merkez memorial, sebep genetik hastalık. 18 nisanda adet olmam lazım, gecikmezsen 19 nisanda hastanedeyim inşaallah...
Allah yardımcın olsun canım hayırlı etsin tedavini inş....

canım Rabbi sabrını artırsın bir an önce kavuşalım bebişlerimize inş... bence acele etmiyorsun hep dediğim gibi zamanın akıp gitmesine engel olamıyoruz. zaman bizim aleyhimize her geçen gün kayıp bizler için malesef...
inş kaybolup gitmiştir canım gelişmeleri yazarsın bizede... Allah yardımcın olsun inş...

canım ben kayseri acıbadem de denedim ilkini ikincisi de orada olacak inş. genel olarak herkes memnun acıbademin hizmetlerinden. bide kayseride bizim pek seçeneğimizde yok açıkçası ama memnunuz hizmetten. bize 3600 ilaçlar hariç demişlerdi. ama biz konuştuk ve indirim yaptırdık 3300 lira oldu. doktorunuza söylerseniz belki indirim yaparlar sizede

hoş geldin canım. Rabbim seninde yardımcın olsun inş. bu sefer hayırlı haber alırız senden.. gelişmeleri yaz bizede olur mu

Hayırlı olsun canım.

Hayırlı olsun pervn. Umarım bu kez bebeğine kavuşursun. Nerede tedavi olacaksın?

çok sağol canım hayırlı olur inş. bu sefer hepimizin yüzü güler ben ankara gatadabaşladım tedaviye...

Son düzenleme:

hoş bulduk canım inş. hepimiz hayırlı haberler alırız birbirimizden bütün gelişmeleri yazarım ben lucrın ile başladım bugün dördüncü iğnemi vurulucam adetin ikinci gününe kadar iğnelere devam birdefolbiol kullanıyorum..

kızlar melisin yazdığı coenzim Q10 nu araştırdım da erkekte sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırmaya yardımcı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…