2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Yeni katılan arkadaşlar olmuş bende çok eski sayılmam canıımm...hoşgeldiniz...bugün randevu aldım ayın 19 una inşallah adet olmadan bi kaç gün önce 2cmlik kist çıktı birde onu merak ediyorum keşke kaybolup gitmiş olsa...:KK50:
canım evet kalabalıklaştık :KK19: bendede kist vardı canım zaten sık sık oluyo :KK50: kist engel olmamıştı bende tedavideyken :KK34: inşallah sanada mani olmaz gitsin kaybolsun tabiki :nazar:

inşallah şifaa ne zaman geldin gittin yavv yetişemedim...:26:

bende niğdeliyim şekerim bak seni nasıl hemen yakın hissettim...:KK54:

dondurulmuşla tedavide bantları yapıştırıp ne kadar süre bekletiyoruz acaba

Son düzenleme:
:KK71::KK70: aramıza hoş geldin canım 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırmışsın :KK5: onlarla geçmiş olsun dilerim Rabbimden bu kez nasibinde bebiş olsun :KK49::KK9::KK16: bence acele etmiyorsun :KK50: çünkü yaş önemli :KK5: ALLAH ım mucize bebeğiniz tez zamanda nasip etsin inşallah :emir_bebek::nazar::KK16: hemen hemen aynı zamanlarda hüsrana uğramışız :KK5::KK5::KK5: benimde test günüm 27 marttı :KK5: fakat 25 martta adet olmuştum buna rağmen negatifi kabullenemeyip 27 martta da test yaptırmıştım :KK14::KK14: bende mayıs ayında düşünüyordum fakat bikaç ay içinde ev taşıycam için erteledik :KK28: inşallah sıkıntısızca tedavini tekrarlarsın müjden olur inşallah test gününde :KK49::KK54:

:nazar: Amiin cnm yaa hoşbuldum hepimizin karnı bebişlerle dolsun inş. burda gördüüm güsel haberlerle içime umut doluo sık sık okuorum benide eklemişsiniz listeye tşkr e aAllah hepimizin gönlüdekini en kısa zamanda bekletmeden wersin inş. :KK22: çifter çifter sağlıkla tabii )))

canım bende 3 aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneme var.ilkini Ankara Anatolia da yaptırdık.ikinciyi istanbulda düşünüyorum ama merkezde karar veremedim.işi şansa bırakmak istemiyorum...:KK43:

anladım cnmm rabbim inş. bu kez ol derde bebişlerimiz olur :nazar: o istemeden hiç bişi olmuoo herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ist. daki bazı merkezler çok yüksek yüzdeler weriolarmış örn:alman hastanesi die duydum ama bende napıcamı bilemiorum nereye kime gidiim karar weremedim :KK22: hem maddi hem manewi çok yıpranıorus bu yüzden herkese çok dua ediorum isteyen herkese çabalarının güzel sonuçlarını bi an önce hayırlısıyla nasip etsin rabbim :nazar:

:nazar:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:nazar:
ADIYAŞINEDENİMERKEZİDENEMEAŞAMA
sifaa29Tüpler + Rezerv AzlığıKayseri Acıbadem
2​
Ramazan Ayı Sonrası Tedaviye Başlayacak :KK31:
bnefise.........
2​
...
mnkprmk32Rezerv AzlığıAmerikan Hastanesi
2​
mayıs ayında başlayacak:nazar:
Kullanığı İlaçlar: Folik asit+vitamin+bıosteron+coraspirin
ensuece.........
2​
şu an tedavide :nazar:
inci_tanesi27Genetik HastalıkMemorial
2​
18 ya da19 Nisan da başlıyor :nazar:
Kullandığı İlaçlar: Dostinex + folbiol
gülsu32Erkek İnfertilitesiAntalya Tüp Bebek Merkezi
2​
Nisan Ayı Sonu Tedaviye Başlayacak (Dondurulmuşla):nazar:
nmelis...Erkek İnfertilitesiKayseri Tüp Bebek Merkezi
2​
Temmuz Ayında Tedaviye Başlayacak :nazar:
Kullandığı İlaçlar: bıosteron
elca25Sebepsiz İnfertiliteKayseri Acıbadem
2​
Haziran Ayında Tedaviye Başlayacak :nazar:
giz1978 33Rezerv Azlığı+Kan Pıhtılaşması+Eşinde Hareket SorunuZekai Tahir Burak Hastanesi
2​
21-22 Nisan da başlıyor :nazar:
kullandığı ilaçlar: dhea 25mg+folbiol+corasprin
eşi: zinco + keçi boynuzu pekmezi
tuanamasal26azospermKadıköy Acıbadem
2​
(Dondurulmuşla) başlıyor :nazar: (20 Gün Sonra Transfer :nazar:)
kullandığı ilaçlar: estrofem
mmine35Sebepsiz İnfertiliteİstanbul (merkez henüz belli değil)
2​
Haziran Ya da Temmuz Ayında Başlayacak :nazar:
lazkopat36...Bursa
2​
Mayıs Ayında Başlayacak :nazar:
[TR]

selam arkadaşlar :KK3: ben geçen ay ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım malesef negatif :KK5: inşallah ramazan ayı sonrası 2. tedaviye geçeceğiz :KK31: Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :KK49::emir_bebek::nazar:

benim gibi 2. tüp bebek tedavi tarihini gün sayan arkadaşlarımla dertleşmek isterim :KK19: :KK16:
mrblar )) bende acıbadem has.ni düşünüorum sizler ne kadar ücret istendini öğrendiniz mi ? ben brs da acıbademle grştüm 2. denemem olucağı için dr. ilaçlar hariç sana 3600 den yaparıs dedi ama karar weremiorum tekrar önceki dr uma mu gitsem çok kararsızım dr uma olan güwenim azaldıı sizler neye göre karar werdiniz acıbadem i seçerken bnm şimdilik hiç bi sorunum yokk sebepsiz interfilite yaanii (( :KK22:

merhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.

mrblar )) bende acıbadem has.ni düşünüorum sizler ne kadar ücret istendini öğrendiniz mi ? ben brs da acıbademle grştüm 2. denemem olucağı için dr. ilaçlar hariç sana 3600 den yaparıs dedi ama karar weremiorum tekrar önceki dr uma mu gitsem çok kararsızım dr uma olan güwenim azaldıı sizler neye göre karar werdiniz acıbadem i seçerken bnm şimdilik hiç bi sorunum yokk sebepsiz interfilite yaanii (( :KK22:

Hayırlı olsun canım.

merhaba bayanlar ben geldim bende ikinci tüp bebek tedavime başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...hepimizin tedavisi olumlu olur inş.

Hayırlı olsun pervn. Umarım bu kez bebeğine kavuşursun. Nerede tedavi olacaksın?

eylül ayına mı ertelesem mi ki :18::18::18:
şifacım için rahat edecekse ertele. sonra Allah krusun olmazsa aklına takılır durur. ama bu arada zamanda akıp gidiyor bunuda unutmamak lazım.
En son doktora gittiğinde ne dedi Elcacım.Ben Subatta gittim(zorla).Bana rezerve azlığım olduğunu,bu moralle birşey olmaması gerektiğini ve Mayıs adt 3.cü günü

gelmemi söyledi.Bu arada da iste ilaç verdi.Herkese vermiyorlar bildiğim kadarı ile duruma bağlı.

İçin rahat edicekse aç konuş.
ya ben en son sonuçtan sonra gittim canım. o zaman 2 ay sonra gel demişti yani nisan için ama bu nisan ayı bize uygun olmuyor eşimin işinden dolayı. haziran diye düşündük oyüzden ama sanırım bi telefon açıp sorsak iyi olucak dediğin gibi.

Kızlaar ya bosverin siz yaww,Haziranda başlayın.Mayıs diyemiyeceğim o belki erken olur size hem maddi hem vucudun dinlenmesi açısından.

Ben mayısda baslıyacağım kısmet olursa tabiii :KK43: Bebekler arasında çok ay olmasın :KK70: Arkadaş Olucaklar daha
ya dimi bencede yaşıt olsunlar etrafımızdaki herkesler doğurdu büyüttü bizim çocuklara yaşıt arkadaş yok :KK50::KK50: bizde hep beraber büyütürüz :KK52::KK52::KK52: yeni bide topik açarız o zamanda bebişleri konuşuruz :KK76::KK76::KK52::KK52:

evet canım vücut dinlenmeli :KK28: ama ben bikaç ay içinde ev taşıyacağım :KK37: bu yüzden ramazan sonrasına ertelemiştik :KK14: hayırlısı olsun hepimiz hakkında başta sağlık tabi :nazar::KK16: inşallah bebişlerimizden bahsedeceğiz canım benim :emir_bebek::KK16:
şifacım sen en iyisi evi biran önce taşı mayıs haziran gibi de sende başla tedaviye tabi doktorda ne dicek çok önemli ama zamana dur diyemiyoruz. :KK50::KK50: ben yardıma gelirim sana ev taşırken merak etme :KK8::KK55::KK55::KK3::KK3:

tüp bebek demesi yaptım ilkinde tuttu ama sadece 8 hafta yaşadı...allahtan donmuş embriyomuz vardı bu ay tekrar düşünüorum dün itibariyle tekrar estrofemlere başladık transfer tarihi 20 gün sonrasıymış..oda embriyolar tekrar canlanırsa tabi..allahım tekrar nasıl beklicem hem yerleştirilene kadar hemde pozitifmi negatifmi bilmiorum..o gücü kendimde bulamıorum..allahım bize yardım et..
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şimdikinde yar ve yardımcın olsun inş. hayırlı haberlerini alıp heo beraber sevinelim burda inş.
bir tane iyi haber bile bizi ne kadar umutlandırıyor....:KK31::KK31:

çok teşekkür ederim..yani sizde olmasanız konuşucak kimsede yok ...ocağın sonunda küretaj oldum..2ay sonra tekrar denioruz bakalım,psikolojik olarak toplamıştım ama son bi haftadır baya kötüyüm ağlıyorum sürekli kafam dolu..sanırım yeni denemenin stresi sardı,sabretmek ne zor değilmi..ilaçlarda etki ediyor galiba çok hassaslaşıoruz:KK43: transfer gününü bile nasıl beklicem bilmiorum..sizin deneme devam ediyormu???
bu duyguları yaşamayan hiç anlamıyor ama biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. beklemek sabretmek heyecan korku sevinç üzüntü ne biliyi daha bir arada yaşadığımız o kadar çok duygu varki bunları aynı anda yaşamak yoruyor insanı fazlasıyla...:KK50::KK50:

,istanbulda tedavi görüyorum...acıbadem kadıköy tüp bebek merkezindeyim ilgi alaka gayet memnunum..psikolog da var irem sürekli sohbet edioruz rahatlatıor...tayfun bey doktorumdu,ilk denememi kasımda yaptık tuttu ilk denememde...gayet güzeldi herşey ancak 8 .haftalıkken bebeğimi kaybettim,tamamen allahın işi...eğer denemek istersen acıbademi öneririm..ama bahçeciyede gittim görüştüm..orasıda gayet iyiydi tavsiye ederim ulusan uluğ mu neydi garip bir ismi vardı doktorun.herkezin hikayesi farklı:) bu arada yaşım 26 ,tanı.azospermi
herkesin hikayesi çok farklı ama aslında bi o kadar da aynı yaşadıklarımız o yüzden burda bir arada buluşabiliyoruz sanırım...
çok felsefik olmuş cümle yaaa...:KK60::KK60:
Merhaba kızlar,
sifacım benim yaş 27, merkez memorial, sebep genetik hastalık. 18 nisanda adet olmam lazım, gecikmezsen 19 nisanda hastanedeyim inşaallah...
Allah yardımcın olsun canım hayırlı etsin tedavini inş....

mrblar ) bende 2 olumsuz aşılama we 1 tüp bebek denememin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayanlardanım dr umun yaptığı transferlerin içinde en ümitli olduğumuz die söölediği ama maalesef negatif sonuçlanan (( beni çokk ama çokk üzen denemenin ardından napıcamı bilemiorum geçtimiz ay yani 31 mart bnm için tam anlamıyla başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi geçtii o aanı hatırladıımda bile fenalaşıorum Allah kimseyee bööle acılar yaşatmasın yüce rabbim daha ii bilir diorum herzaman, ama o kadar ümitliydim ki anlatamamm daha sonrasında dr uma gittimde kendimi tutamayıp ağlamaya başladım kendisine soracaklarımı soramadım bile :nazar: üüf yaa ama bunlarda geçicek die düşünüorumm kucamıza alıcaz bizde bebişlerimizi inş. :KK22: her işte bi hayır wardır die düşünüorum ben brs da yaptırmıştım aşılama we tüp bebek denemelerimi şimdide napıcam die kara kara düşünüorum yşım 36 çog fazla zamanım olmadını düşünüorum bi an önce anne olmak istiorum hayırlısıyla tabii . . olumsuz sonuçlanan denemelerden dolayı çok ii bildiim we güwendiim dr uma olan güwenim azaldıı şimdi napıcamı bilemes durumdayım bende mayıs ayında 2. kes denemek istiorum acelemi ediorum sizce (( ALLAH yardımcımız olsun . . .
canım Rabbi sabrını artırsın bir an önce kavuşalım bebişlerimize inş... bence acele etmiyorsun hep dediğim gibi zamanın akıp gitmesine engel olamıyoruz. zaman bizim aleyhimize her geçen gün kayıp bizler için malesef...
Yeni katılan arkadaşlar olmuş bende çok eski sayılmam canıımm...hoşgeldiniz...bugün randevu aldım ayın 19 una inşallah adet olmadan bi kaç gün önce 2cmlik kist çıktı birde onu merak ediyorum keşke kaybolup gitmiş olsa...:KK50:
inş kaybolup gitmiştir canım gelişmeleri yazarsın bizede... Allah yardımcın olsun inş...

canım ben kayseri acıbadem de denedim ilkini ikincisi de orada olacak inş. genel olarak herkes memnun acıbademin hizmetlerinden. bide kayseride bizim pek seçeneğimizde yok açıkçası ama memnunuz hizmetten. bize 3600 ilaçlar hariç demişlerdi. ama biz konuştuk ve indirim yaptırdık 3300 lira oldu. doktorunuza söylerseniz belki indirim yaparlar sizede

hoş geldin canım. Rabbim seninde yardımcın olsun inş. bu sefer hayırlı haber alırız senden.. gelişmeleri yaz bizede olur mu:KK34::KK34:

Hayırlı olsun canım.

Hayırlı olsun pervn. Umarım bu kez bebeğine kavuşursun. Nerede tedavi olacaksın?

çok sağol canım hayırlı olur inş. bu sefer hepimizin yüzü güler ben ankara gatadabaşladım tedaviye...

Son düzenleme:
canım ben kayseri acıbadem de denedim ilkini ikincisi de orada olacak inş. genel olarak herkes memnun acıbademin hizmetlerinden. bide kayseride bizim pek seçeneğimizde yok açıkçası ama memnunuz hizmetten. bize 3600 ilaçlar hariç demişlerdi. ama biz konuştuk ve indirim yaptırdık 3300 lira oldu. doktorunuza söylerseniz belki indirim yaparlar sizede

hoş geldin canım. Rabbim seninde yardımcın olsun inş. bu sefer hayırlı haber alırız senden.. gelişmeleri yaz bizede olur mu:KK34::KK34:

hoş bulduk canım inş. hepimiz hayırlı haberler alırız birbirimizden bütün gelişmeleri yazarım ben lucrın ile başladım bugün dördüncü iğnemi vurulucam adetin ikinci gününe kadar iğnelere devam birdefolbiol kullanıyorum..

kızlar melisin yazdığı coenzim Q10 nu araştırdım da erkekte sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırmaya yardımcı oluyormuş

X