- 20 Temmuz 2011
- 348
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dr çokkkk önemli çokkkk çok sevindim şu an huzurla yeni bir dr la tedaviye geçeceğine inşallah sonuçda mutlu son olurHosgeldiiin, Ben istdayım.İlk denemem İst Tüp Bebek.Merkeze çamur atmak istemiyorum,özellikle Aret Bey iyimiş.Benim Doktorum baska biri idi.Negatif sonuç alınca bana yaklaşımı hosuma gitmedi bende değistirdim.
minecim benim psikolojim çok kötüydü beni zorla Berrin diye bir bayana götürdüler(Nisantasında) Amerikan hastanesi ile çalısıcakmış 3800 galiba.Berrin hnm özel doktor ama,ben mayısda baslayacağım.Benimle 2,5 saat hastalarını bekleterek konustu.Beni her anlamda rahatlattı,odadan çıkınca bambaskaydım ve suan mukemmelim.Tüm çevremde farkında.Haziranda baslıycaksın.İstersen ona git konuş.Henüz tüp bebek baslamadık ama suan ben sonsuz guveniyorum kadına.
aynen öyle vakti saati gelmemiş işte inatçı bebişlerimizincanım doktorumuz benden de çok umutluylu yüzde doksan dokuz tutacak gözüyle bakıyordu ama olmadı oda çok şaşırdı bi açıklama yapamadı belki bir çok tıbbi sebebi var ama bence tek Açıklaması Rabbim ol demeyince olmuyor O nasip etsin diye dua ediyoruz hep.
evet acıbademi sevmeyen arkadaşlar da var , ama Kayseri de sayılı yerler var bulardan en iyisi acıbadem , dr dan da gayet memnunum inşallah şanslarımız bol olsunBende Duydum Umutu,iyimiş :) Acıbademleri sevmiyorum ben Kötü anılarım var amaaa bu herkese göre değisir tabiii
canım benim ALLAH sana güç kuvvet versin ben artık yola dayanamadığımdan ev taşıyacağım zor be yol kahrı çekmek
canım haberlerde izlemek kısmet olmadı bana evde değildim ama kk dan kızlardan duyduğum kadarıyla ilk atv de 2 gün sonra kanal d haberlerde aynı haber sunulmuş vee çok yeni bir uygulamaymış şu an Ankara ve İatanbul da bikaç merkezde uygulanmaya başlanmış ilk 100 kişiye denemişler 100 bayan da hamişmiş evet bikaç negatif tüp bebek sonucu alanlara uygulanıyormuş bu uygulama Kayseri ye ne zaman gelir acep :26:geçen gün haberlerde seyrettim duymuşsunuzdur sizde tüp bebekle ilgili yeni bir aşı bulunmuş embriyoların tutunma şansını artırıyormuş hatta iki kişi gösterdiler bu aşı ile hamile olan. ama sanırı iki kez tüp bebek denyipte olmayanlara yapıyorlarmış
Kızlar ben istanbulda Sami Cengiz diye bir doktora gideceğim adını duyan var mı kendi muayenehanesi var.hastanelerle anlaşmalı çalışıyor.prof falan değil op.dr. prof.Lemi İbrahimoğlu ile birlikte çalışıyorlarmış iyi diye duydum.
canımmm sende çok yıpranmışsın inşallah evinin kadını çocuklarının anası olacaksın inanıyorum benBunu en iyi ben bilirim Ahhh.İşimle evim arası otobus ile hergun 2,5 saatti.Otobuslerde uyumayı öğrendim Hergun 2.5 GİT 2,5-3 saatt(ist trafiği) GEL öldüm.
Sonra Daha beteri oldu Anadolu yakasında teeee biryerine (neyse) tasındık artık evimin kadını henüz çocuklarımın anası olamasamda uğrasıyorum :)
ay sağol yaaa bakıyım hemenHABER: Tp Bebek Tedavisinde "Gmlme" Sorununa A haberi burdan bakın isterseniz habere gebelik aşısıymış adı
canım folbiol birnevi vitamin işte ne güzel karı-koca vitamin takviyesi alıyorsunuz şifa olsun inşallah [/QUOTE
evet canım vitamin :)) karı koca bol bol vitamin alıyoruz inş. şifa olur canım bizim sorunumuz erkek faktörü ben eşime hergün keçiboynuzu kürü yapıyorum birde pekmezini yiyor bende soğan kürü yapıyorum faydası olur inş.
afiyet olsun hepsi ayrı şifa olsun inşallah tedavide etkisini göreceksiniz çok iyi canım yaaa tedaviye kadar ne yapsak faydaevet canım vitamin :)) karı koca bol bol vitamin alıyoruz inş. şifa olur canım bizim sorunumuz erkek faktörü ben eşime hergün keçiboynuzu kürü yapıyorum birde pekmezini yiyor bende soğan kürü yapıyorum faydası olur inş.
canım haberlerde izlemek kısmet olmadı bana evde değildim ama kk dan kızlardan duyduğum kadarıyla ilk atv de 2 gün sonra kanal d haberlerde aynı haber sunulmuş vee çok yeni bir uygulamaymış şu an Ankara ve İatanbul da bikaç merkezde uygulanmaya başlanmış ilk 100 kişiye denemişler 100 bayan da hamişmiş evet bikaç negatif tüp bebek sonucu alanlara uygulanıyormuş bu uygulama Kayseri ye ne zaman gelir acep :26:
canım haberlerde izlemek kısmet olmadı bana evde değildim ama kk dan kızlardan duyduğum kadarıyla ilk atv de 2 gün sonra kanal d haberlerde aynı haber sunulmuş vee çok yeni bir uygulamaymış şu an Ankara ve İatanbul da bikaç merkezde uygulanmaya başlanmış ilk 100 kişiye denemişler 100 bayan da hamişmiş evet bikaç negatif tüp bebek sonucu alanlara uygulanıyormuş bu uygulama Kayseri ye ne zaman gelir acep :26:
evet yaa aynen işte kaç yıldır bebek hasreti çektiğimizi unutmamalılar inşallah canım bu uygulamadan ve tüm tedavilerden nasiplenen herkes sonu müjdeli olsun inşşşşyaaa nolur sanki hemen herkese yapsalar şu aşıyı umutlarımız artsa bizimde nolur sanki kayseriye gelip bizi bulması biraz uzun sürer gibi bu aşının...
canım hoş geldin evet birçoğumuza umut oldu bu haber o güzel duana amin diyorum canım çok sağolayyy ne güzeellll habeeerr tüp bebek deneyecek arkadaslarım ıcın sımdıden sevındım :)
bu konuda arstırma yapacak okuyup ilerleyecek evlatlar yetıstırmek ne kadar önemli bişey ıste Allah ım inşallah tüm
bebiş isteyenelre nasib eder biz de büyütüp böyle güzel işler yapan evlatlar yetiştiririz inşallahh :)
İnşallah tüüm kadınalr çok kısa bi süre ıcınde yararlanabılrı bu iğnedennn
canım doktorumuz benden de çok umutluylu yüzde doksan dokuz tutacak gözüyle bakıyordu ama olmadı oda çok şaşırdı bi açıklama yapamadı belki bir çok tıbbi sebebi var ama bence tek açıklaması rabbim ol demeyince olmuyor o nasip etsin diye dua ediyoruz hep.
afiyet olsun hepsi ayrı şifa olsun inşallah tedavide etkisini göreceksiniz çok iyi canım yaaa tedaviye kadar ne yapsak fayda
geçen gün haberlerde seyrettim duymuşsunuzdur sizde tüp bebekle ilgili yeni bir aşı bulunmuş embriyoların tutunma şansını artırıyormuş hatta iki kişi gösterdiler bu aşı ile hamile olan. ama sanırı iki kez tüp bebek denyipte olmayanlara yapıyorlarmış
ayyy ne güzeellll habeeerr tüp bebek deneyecek arkadaslarım ıcın sımdıden sevındım :)
bu konuda arstırma yapacak okuyup ilerleyecek evlatlar yetıstırmek ne kadar önemli bişey ıste Allah ım inşallah tüm
bebiş isteyenelre nasib eder biz de büyütüp böyle güzel işler yapan evlatlar yetiştiririz inşallahh :)
İnşallah tüüm kadınalr çok kısa bi süre ıcınde yararlanabılrı bu iğnedennn
canım hoş geldin evet birçoğumuza umut oldu bu haber o güzel duana amin diyorum canım çok sağol
ALLAH ım o güzel duanı kabul buyursun inşallahdoğru,
ezan okunuyor,ezanın yüzü hürmetine allahım tüm isteyenlere en kısa zamada birer sağlıklı evlat nasip et allahım.
Sınavlarımızı bitir artık.
malesef başımıza gelen her şeye tecrübe ediniyoruz demi Rabbim müjdeyle sonlandırsın inşallahdoğru söylüyorsun canım ilk tüp bebekde acemisiydim bilinçsizdim bu sefer her şeyi inceliyorum ilkinde 4 embriyo transfer etmişlerdi şimde tek embriyo hayırlısı olsun diyorum...