valla hiç haberim yok şimdi oturdum pc başına :26: msn de kapalı :44: bundan böyle test yaptıranlar tel numaralarını belirtsinşifam gülsudan haber varmı çok merak ediyorum onu
valla hiç haberim yok şimdi oturdum pc başına :26: msn de kapalı :44: bundan böyle test yaptıranlar tel numaralarını belirtsin:102: olmuyor böyle merkatan kafayı yiyecezz bizide düşünün
aynen canım topiğe girdiğimde gülsunun test yaptıracağını okuduğumdan beri heyecanım zıp zıp zıplatıyor benivalla yaaaa kafayı yicem bende meraktan çatlıyorum karnıma ağrılar girdi resmen allahım bi güzel haber neolur diye dua ediyorum sanki benim tahlil günümmüş gibi heycanlıyım işte bu kk buyüzden çok seviyorum
evet evet evet
evet süre gecikince acaba diye geliyor aklımıza :18::18::18::18::18::18: ALLAH korusun varsın geç gelsin ama müjdesiyle inşşşşşvalla şifa ben meraktan öldüm nerde bu kız kötü bişi yoktur inşallah ama güzel haber olsada şimdiye çoktan yazardı tövbe tövbe offfffff valla yemek bile yapmadım şimdi koçiş gelir yemek yok neyse bugün aparatif bişiler yeriz artık
evet süre gecikince acaba diye geliyor aklımıza :18::18::18::18::18::18: ALLAH korusun varsın geç gelsin ama müjdesiyle inşşşşş
yaa canım benim benim ilk tedavim benim son günlerde hissetmiştim aslında negatifi çağırmıştım ister istemezarkadaşlarımızın kinde bukadar sitres yapıyoruzda acaba kendi tahlil günümüzde ne naparız şifam şu tüpbebeğe felan gerek kalmadan bi mucize olsada hamile kalsak negüzel olurdu demi valla ben korkmaya başladım :18:
canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...
canım benimm yaaaa çok ama çokkk üzüldümmmcanlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...
canım benimm yaaaa çok ama çokkk üzüldümmmne diyelim Yüce Rabbimin takdiri işte inşallah inşallah diğer aya kendiliğinden süpriz yapsın bebişin ben artık hepimize mucize bebiş nasip olsun diye bol bol dua ediyorummmmm
canım benimm yaaaa çok ama çokkk üzüldümmmne diyelim Yüce Rabbimin takdiri işte inşallah inşallah diğer aya kendiliğinden süpriz yapsın bebişin ben artık hepimize mucize bebiş nasip olsun diye bol bol dua ediyorummmmm
saolun canlarım üzülmeyin Allahım hepimize vakti geldiğinde nasip eder inşallah nasip olmazsada onda da vardır bir hayır ne diyelim şu an işle ilgili girişimlerim var inşallah o kısmet olur...
canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı