2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

şifam gülsudan haber varmı çok merak ediyorum onu
valla hiç haberim yok şimdi oturdum pc başına :26: msn de kapalı :44: bundan böyle test yaptıranlar tel numaralarını belirtsin :102: olmuyor böyle meraktan kafayı yiyecezz bizide düşünün

Son düzenleme:
valla hiç haberim yok şimdi oturdum pc başına :26: msn de kapalı :44: bundan böyle test yaptıranlar tel numaralarını belirtsin :102: olmuyor böyle merkatan kafayı yiyecezz bizide düşünün

valla yaaaa kafayı yicem bende meraktan çatlıyorum karnıma ağrılar girdi resmen allahım bi güzel haber neolur diye dua ediyorum sanki benim tahlil günümmüş gibi heycanlıyım işte bu kk buyüzden çok seviyorum

aynen canım topiğe girdiğimde gülsunun test yaptıracağını okuduğumdan beri heyecanım zıp zıp zıplatıyor beni Yüce RABBİM inşallah müjde almayı nasip etsinnnn

valla şifa ben meraktan öldüm nerde bu kız kötü bişi yoktur inşallah ama güzel haber olsada şimdiye çoktan yazardı tövbe tövbe offfffff valla yemek bile yapmadım şimdi koçiş gelir yemek yok neyse bugün aparatif bişiler yeriz artık

evet süre gecikince acaba diye geliyor aklımıza :18::18::18::18::18::18: ALLAH korusun varsın geç gelsin ama müjdesiyle inşşşşş

evet süre gecikince acaba diye geliyor aklımıza :18::18::18::18::18::18: ALLAH korusun varsın geç gelsin ama müjdesiyle inşşşşş

arkadaşlarımızın kinde bukadar sitres yapıyoruzda acaba kendi tahlil günümüzde ne naparız şifam şu tüpbebeğe felan gerek kalmadan bi mucize olsada hamile kalsak negüzel olurdu demi valla ben korkmaya başladım :18:

yaa canım benim benim ilk tedavim benim son günlerde hissetmiştim aslında negatifi çağırmıştım ister istemez vee malesef test gününe bile heyecanla gidemeden 2 gün evvel adet olmuştum ama ne kadar negatife hazırlıklı olsamda test yaptırmıştım ve üstelik şansıma pazar günüydü ve acil den başka seçeneğim yoktu acil dr u kabul edip onaylamamıştı resmen yalvara yakara ikna ettim de test yaptırmıştım 1.20 test sonucumu kocişe aldırmıştımm cesaretim yoktu bakmaya yani canım benim malesef negatifi okkalı gördüm ben biz ve 2. tedavimde ne gibi serüven yaşayacağım birde pgt var işin içinde keşke canım keşke dün adet günümdü ve halaaa olmadım keşke diyorum mucize şimdi bulsa beni ne çok sevinirdimmmm keşke hepimiz tedavilere gerek kalmadan alsak bebişkolarımızı kucaklarımıza

oleyyyy gülsu gelmişşşş haydi gülsuyumm canımmm müjden le geldin demi

canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...

offff gülüm ya üzüldüm bak çok merak etti seni canım ne olur üzülme tatlım hakkımızda hayırlısı olsun ama keşke ağrı kesici almasaydın bi bekleseydin bitanem

canım benimm yaaaa çok ama çokkk üzüldümmm ne diyelim Yüce Rabbimin takdiri işte inşallah inşallah diğer aya kendiliğinden süpriz yapsın bebişin ben artık hepimize mucize bebiş nasip olsun diye bol bol dua ediyorummmmm

saolun canlarım üzülmeyin Allahım hepimize vakti geldiğinde nasip eder inşallah nasip olmazsada onda da vardır bir hayır ne diyelim şu an işle ilgili girişimlerim var inşallah o kısmet olur...

offffff ya şifam nezaman güzel haberler alacağız ya ben çok üzgünüm neden böyle oluyor ne yazacağımı şaşırdım inan kelimeler boğazımda düğümleniyor

offffff ya şifam nezaman güzel haberler alacağız ya ben çok üzgünüm neden böyle oluyor ne yazacağımı şaşırdım inan kelimeler boğazımda düğümleniyor

saolun canlarım üzülmeyin Allahım hepimize vakti geldiğinde nasip eder inşallah nasip olmazsada onda da vardır bir hayır ne diyelim şu an işle ilgili girişimlerim var inşallah o kısmet olur...

bak ya görüyon mu sen biz burda ağaç olalım meraktan sen özdilekte gez neler aldın bakalım

Canım insan üzülüyor ama elden bir şey gelmiyor Acını yüreğimde hissediyorum. 10 gün önce ben de negitifi gördüm değerim senin gibi sıfırdı. Çok ağladım, üzüldüm ama çok şükür çabuk toparlandım. Hatta negatifimi gördüğüm gün yeni tedaviyi düşünmeye başladım. Evlat aşkı böyle bir şey... Sen de iyileşeceksin. Çok geçmeden yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. Bizler de Allah'ın izniyle bir gün anne olacağız inşaallah...

benim mesajlar çifter çifter gelmiş arkadaşlar kusura bakmayın net hatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…