2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kızlar merhaba nasısınız benm 2. gün bugün transferin.şimdilik hiçbişey hissetmiyorum sadece böyle tuttuğunu düşünüp olmuş gibi gülümsemem geliyor sanırım delirdiiimmmm.ya bide arkadaşlar ben yatmıyorum çok fazla yaaaaa bişey olur mu kiiiii ama eğilmiyorum karnımı kasm ıyorum o tür şeylere dikkat ediyorum inş olur ya rabbimmmmm bizi de duyy ALLAHHHIIMM TÜM BEBEK İSTEYENLERİNNN UMUTLARINIIII GERİ ÇEVİRMEEEEEE .....

canım bende devamlı yatmıyorum ama ilk günler diye çok hareket de etmiyorum, zaten çok tuvalete gittiğim için o bana yetiyo. bizim ev merdivenli, mutfak aşağıda sabah 2 kere indim çıktım, yukarı depoladım herşeyi çok inmiyim diye, bide akşam yemeğe inerim yeter zaten. hayırlısıysa olacak canım, inşallah güzel haberleri verecez buradan, senin 5. gün müydü transferin canım test tarihimiz farklı galiba yoksa benmi yanlış saydım 12. günü

canım bende devamlı yatmıyorum ama ilk günler diye çok hareket de etmiyorum, zaten çok tuvalete gittiğim için o bana yetiyo. Bizim ev merdivenli, mutfak aşağıda sabah 2 kere indim çıktım, yukarı depoladım herşeyi çok inmiyim diye, bide akşam yemeğe inerim yeter zaten. Hayırlısıysa olacak canım, inşallah güzel haberleri verecez buradan, senin 5. Gün müydü transferin canım test tarihimiz farklı galiba yoksa benmi yanlış saydım 12. Günü

tatlım benim 3. Gün embriyosu idi bizim hastane 10 gün sonra baktırıyor adana başkent transfer gününü saymıyoruz 28 inde test tarihi tam işe başladığım gün yaaa olmazsa ne yapacam kim toparlayacak beni gerçi ben hemşireyim sağlık ocağında.ordaki arkadaşlarım da çok ii en az benim kadar istiyorlar allahım gelsin artık bebişlerimiz çok umutluyummmm bu seferrr.tatlım bence çok merdiven inip çıkmaaaa derim öpt seniiiii duruuu dikkat et dua edelim bebişlerimiz bizi bırakmasın

tatlım benim 3. Gün embriyosu idi bizim hastane 10 gün sonra baktırıyor adana başkent transfer gününü saymıyoruz 28 inde test tarihi tam işe başladığım gün yaaa olmazsa ne yapacam kim toparlayacak beni gerçi ben hemşireyim sağlık ocağında.ordaki arkadaşlarım da çok ii en az benim kadar istiyorlar allahım gelsin artık bebişlerimiz çok umutluyummmm bu seferrr.tatlım bence çok merdiven inip çıkmaaaa derim öpt seniiiii duruuu dikkat et dua edelim bebişlerimiz bizi bırakmasın

benim de geçen sefer tam işe başladığım gündü test tarihim orada üzülürüm falan diye bir gün önce yaptırmıştım, kanda çıkar nasıl olsa diye negatif çıkmıştı, ertesi gün işe başladım sabah kan vermiştim normal test günüm diye pozitif çıkmıştı. aklında olsun öyle birşey olursa 2 gün sonra tekrar yaptır canım testi. inşallah bebişinin güzel haberini alırsın.

gülsuuu canım yarın test mi yaptırcan yoksa bugün mü ay tam anlamadım test sonucun çıktımı yoksa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK19::KK16:

gülsuuu canım yarın test mi yaptırcan yoksa bugün mü ay tam anlamadım test sonucun çıktımı yoksa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK19::KK16:

canım nerelerdesin ya gülsu bugün test yaptıracakmış idrarda yapmış negatif çıkmış çok üzgündü bugünde kanda yaptıracağım diye tutturdu bende merakla bekliyorum:KK5:

benim de geçen sefer tam işe başladığım gündü test tarihim orada üzülürüm falan diye bir gün önce yaptırmıştım, kanda çıkar nasıl olsa diye negatif çıkmıştı, ertesi gün işe başladım sabah kan vermiştim normal test günüm diye pozitif çıkmıştı. aklında olsun öyle birşey olursa 2 gün sonra tekrar yaptır canım testi. inşallah bebişinin güzel haberini alırsın.

çok ilginç peki ne oldu sonra duru hamile oldun mu yani yoksa düştü mü anlamadıımmm

arkadaşlar merhaba bende topiğinizi yeni gördüm uzun zamandır girmiyordum. Benimde 2. deneme olacak ilk denememi 2011 ağustosta ankarada yaptırmıştım. Toplanan yumurtalar döllenmemişti. sonra 2. si için çok korktum ve sonunda pazartesi günü hastaneye gittim. Bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyor sperm sayısı az uyguladığımız kürlerle morfolojiyi ve hareketliliği yükselttik ama sayısı yeterince yükselmiyor. Eşimin işi çok stresli ve sigara kullanıyor şimdiki doktorda sigarayı bırakmadan olmaz diyor ama eşim hala ikna olmadı. Daha önce kasım ayında küçük bir polipim varmış onu aldırdım sorun yoktu ocak ayında yapılan muayneler sonrasında. pazartesi günü rahim duvarında kalınlaşma var ofis histereskopisi yapacağım dedi. öncesindede kan tahlillerim var histereskopide bir sorun çıkmazsa allahın izni ile inşallah temmuzda bende 2. denememe başlayacağım. Aranızda ofis histereskopisi yaptıran var mı? benim ilki anestezili olduğu için bişey anlamadım ama bunda uyutmayacak çok ağrılı oluyormu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim allah herkezin yardımcısı olsun. Görüşmek üzere...
selam canım hoş geldin:KK34: öncelikle hayırlı olsun temmuzda inşallah tedaviye başlıyacaksın :nazar: ofis hisretereskopi yi ilk senden duydum tatlım :26: bende daha önce laparoskopi olmuştum :KK28: geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın :nazar:

Selam benide araniza alirmisiniz:26:
Bende simdiden dondulmuslar icin plan yapmaya basladim..
Daha onceki sayfalarda durumumu yazmistim.kotu gunleri atlatmaya calisiyorum yeni umutlarin pesinden kosarak..
Sevgiler:KK16:
canım hoş geldin tabiki aramıza alırız inşallah seni dondurulmuş şekilde bekleyen bebişlerin bu kez seninle olacak inanıyorum ben :KK49::KK19::KK16:

Arkadaslar bisey soracaktim,turkiyede recetesiz eczaneden Utrogestan alinabilinirmi?:44:
bence reçetesiz alınır tatlım :KK3:

Selam kızlar, bugün transferim oldu. toplanan 2 yumurtanin ikiside güzel gelişti ve suanda benimleler. Yalnız bu sefer işlemden sonra çok ağrım oldu hala da devam ediyo, fazla da yatırdılar 3,5 saat kalkmadım. Böyle ağrısı olan oldumu aranızda.
hadi hayırlı olsun cnm inşş sıkı-sıkı tutunsun sana bebişin :KK49::KK52::KK16:bende de ağrı çok olmuştu hiç takma belirtiler filan beynini kurcalama Rabbime emanetsiniz :KK19::KK16:

tatlım benim de dün oldu 1 tane koydular hayırlısı olsun hepimiz için inş pozitif olsun
canım hayırlı olsun inşallah seninde test gününde müjdeni alırız :KK49::KK19::KK16:

ya arkadaşlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunur acaba? benim 15. gün opu olmuştu. şimdi 24. gündeyim.opudan sonra geçen sefer 10. gün adet olmuştum. aranızda bilen varmı normal 28 günmü beklemeliyim acaba?
canım yaa ben transferin tam 10.günü adet olmuştum :KK5: değişiklik gösterebilir tatlım herkeste genelde ilaçlardan dolayı gecikme olabiliyor inş çok bekletmez senin kırmızılar :KK19:

canım nerelerdesin ya gülsu bugün test yaptıracakmış idrarda yapmış negatif çıkmış çok üzgündü bugünde kanda yaptıracağım diye tutturdu bende merakla bekliyorum:KK5:
canım yaa sorma tam buraya uğrayacağım vakit acil işim çıkıyordu :KK14: evimize gelmek kısmet olmadı işte encanım yaa :KK30: neyseki kavuştuk :KK19::KK16: hadi inşş müjdesiyle gelecek gülsu canım benim heyecanla bekliyoruzzzzz :KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK16:

arkadaşlar bende 1. tüp bebek denemem den sonra şimdi donmuş embriyo transferi yaptıracağım tedaviye başladım .allah hepimizin yardımcısı olsun
hadi hayırlı olsun tedavin canım sonu mutlu son olsun inşşş :KK49::KK19::KK16:

bende ilk denememde yaptım test negatif çıktı bide üstüne adet oldum :) ama iki gün sonra kanda pozitif çıktı yani umudunu yitirme
valla ben buna mucize derim bacım :KK31: :nazar:

kızlar merhaba nasısınız benm 2. gün bugün transferin.şimdilik hiçbişey hissetmiyorum sadece böyle tuttuğunu düşünüp olmuş gibi gülümsemem geliyor sanırım delirdiiimmmm.ya bide arkadaşlar ben yatmıyorum çok fazla yaaaaa bişey olur mu kiiiii ama eğilmiyorum karnımı kasm ıyorum o tür şeylere dikkat ediyorum inş olur ya rabbimmmmm bizi de duyy ALLAHHHIIMM TÜM BEBEK İSTEYENLERİNNN UMUTLARINIIII GERİ ÇEVİRMEEEEEE .....
bende çok yatmamıştımm sıkılıyordum ama acayip uyku çöküyordu sırf uyumak için yatıyordum :KK14: aminn cnm aminnnn

valla bunada mucize derim ben :KK31::nazar:

ben her ay gebelik belirtisi yaşıyorudum sadece biri hariç akıntı ama hepsi psikolojik oluyordu bu sefer ciddi anlamda akıntım var adet oldum sanıyorum bian tek umudum bu ha bide gögüsler malum şiş dünden beride rahmim kasılıyo bekemek zor pazartesiye az kaldı ne gelmez bir günmüş :)

slm uzunca bir aradan sonra ben geldim.biraz sıkıntılı bir dönemdi giremedim topiğe.ben hala sigara içmiyorum 2 ay olacak neredeyse bu arada 3 kilo verdim.diyeti arada bozuyorum ama devam edeceğim.merkeze hala karar veremedim.ya bu arada kimler sonuç aldı çok merak ediyorum bana yazın.

ben her ay gebelik belirtisi yaşıyorudum sadece biri hariç akıntı ama hepsi psikolojik oluyordu bu sefer ciddi anlamda akıntım var adet oldum sanıyorum bian tek umudum bu ha bide gögüsler malum şiş dünden beride rahmim kasılıyo bekemek zor pazartesiye az kaldı ne gelmez bir günmüş :)

canım ya seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmez hele tahlil günü kalbin yerinden fırlayacak gibi olur ama sabretmekten başka bişi gelmez eden inşallah beklediğine deyecek ve mutlu haberlerle geleceksin inşallah:103:

canım benim evet işin ennn zor kısmı test gününü beklemek :KK31: ama çok az kaldı inşallah test gününde müjden olacak inşş belirtilerde yanılmıyorsundur :KK49::KK19:

slm uzunca bir aradan sonra ben geldim.biraz sıkıntılı bir dönemdi giremedim topiğe.ben hala sigara içmiyorum 2 ay olacak neredeyse bu arada 3 kilo verdim.diyeti arada bozuyorum ama devam edeceğim.merkeze hala karar veremedim.ya bu arada kimler sonuç aldı çok merak ediyorum bana yazın.
canım benim evet arayı bayağı açtın hoş geldin :KK19: inş sıkıntılı dönemin tatlıya bağlanmıştır herşey yolundadır :KK34: ohh maşallah artık sigarayyı bıraktınn :KK9::nazar: canım derin arkadaş ilk gebemiz :KK49: test günleri geçipte halaa cevap vermeyen 2 arkadaş var onlardan da haber alamadık :26: vee vee vee test günü pazartesi olan 3-5 arkadaşımız var heyecanla bekleyişteyiz :KK52::KK49::KK16:

canım benim evet işin ennn zor kısmı test gününü beklemek :KK31: ama çok az kaldı inşallah test gününde müjden olacak inşş belirtilerde yanılmıyorsundur :KK49::KK19:

canım benim evet arayı bayağı açtın hoş geldin :KK19: inş sıkıntılı dönemin tatlıya bağlanmıştır herşey yolundadır :KK34: ohh maşallah artık sigarayyı bıraktınn :KK9::nazar: canım derin arkadaş ilk gebemiz :KK49: test günleri geçipte halaa cevap vermeyen 2 arkadaş var onlardan da haber alamadık :26: vee vee vee test günü pazartesi olan 3-5 arkadaşımız var heyecanla bekleyişteyiz :KK52::KK49::KK16:

şifam gülsudan haber varmı çok merak ediyorum onu:KK5:

X