Rabbim daim etsin ben iyiyim canım aynı tas aynı hamamçok şükür rabbim bu günümü aratmasın
asıl sen nasılsın ne var ne yok bende bildiğingibi bekliyorum bakalım
bu arada kk ne kadar ağır mesaj yollamam ne uzun sürüyor
aynen hayırlsıı ne ise one desem yalan olur hayırlısı bakalım kısmet
bir arkadaş vardı burda hani telefonda sonucunu bekliyorum demiştin incitanem miydi neydi:44:ne oldu sonuç
Rabbim daim etsin ben iyiyim canım aynı tas aynı hamamaramak istiyorum ama hep çekiniyorum müsait olduğunca çağrı at konuşalım :102: evet yaaa sistemden kaynaklanıyor çoğu zaman da bu yüzden çifter çifter mesajlar yolluyoruz
aynen hayırlsıı ne ise oevet canım incim malesef negatif ve bugün de bi başka arkadaş var gülsu o da negatif malesef üzüldük hep müjde almak istiyoruz inşş çok bekletmezler bebişler
amin canım aminn inşallah çok beklemeden müjdeler patlatırızrabbim sabır versin arkadaşlara bu durumda söylenecek söz yok
inşallah rabbim hepimizin hasretini sonlandırsın dayanma gücü versin bizlere amin
tamam canım konuşuruz inşallah yarın tel.
amin canım aminn inşallah çok beklemeden müjdeler patlatırıztamam cnm yarın görüşürüz cepten giriyorsun demi nasıl zor oluyor mu
evet canım tahmin ettim zorlandığınıcanım sana mesaj yollamak çok zor oluyor ben çıkıyorum kusura bakma
laptop dan giriyorum canım babamın telefon çok zor oluyor okumak cevap yazmak benim gibi teknoloji özürlü biri için çok zor oluyor girmem bidaha
neyse canım bakalım bu mesajım kaç dakikada sana ulaşabilecek oysa kalıp sohbet etmek istiyordum çok özledim kk sohbetlerini
Ben geldim
Çok sıkıcı bir gün
nasılsın incim evet ya çok sıkıcı kimseler yok valla bende azkalsın çıkıyordum dizimi izliyor herkez acaba valla benim dizilerle hiç alakam yok benim hayatım dizi olmuş zaten öyle takılıyom işte
Çok şükür canım sen nasılsın? Ben de Survivor'a bakıyordumYatmadan bir geleyim dedim.
iyiyim canım ya benim pek tv le aram yok hep buralardayım canım gün sayıyorum işte hayırlısıyla bi başlasak
40 canım daha çok var ama ben çok heycanlıyım
Bir şey kalmamış güzelim. 40 gün dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hayırlı olur inşaallah.
saol incim rabbim sanada hayırlısını nasip etsin:103: