2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

çok saol incitanesi insan alışıyor tatlım herşeye alışıyor dayanamam dediğin olaylara bile dayanıyosun hayat bu toparlanmak zorundayız dediğim gibi şu an yeniden çalışmaya dönmeyi düşünüyorum haziranda son atama var onda da olmazsa başka bir iş var aklımda hayırlısı kısmetse maddi manevi toparlanalım hayırlısıyla yeniden deneriz inşallah..
özdilekten ayakkabı aldım pantolon aldım ilaç paramı harcayı verdim geçen seferde aynısı yapmıştım :KK1: annişkoda makyaj malzemelerimi aldı mutluca ağbimlere gittik
bu arada ağbimin oğluşu merkeze geldi kan aldırmak için bekliyoduk bağırarak halaaa bebişlerin nerde hayırlı olsun diyerek sonra eve gelince dedim ki bebişler öldü vah yazzıkk gerçekten mi diyorr çok üzüldü ne olduğunun pek de farkın da deil tabii

Son düzenleme:
canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...

canım yaa üzüldüm şimdi yaaa:2::2: artık pozitifler duymak istiyoruzzz herkezden yaaa...inşallah rabbim bu kullandın ilaçların etkisiyle tez zamanda hamile kalırsın inşallah inşallahhhhhh:KK49::KK49:

saol meliscim amma çok konuştum bugün yavv insan üzülünce geveze oluyor herhalde
İnşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

OFFF YAAA üzüntüden pc m bile şokta mesaj yazamadımmmm :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: harfler klavye tuşları donmuş gibiydi :KK53: beni sinir etti yaaa zaten tamire gidecek ama ne kadar ertelersem kar deyip ayrılmıyom pc den :KK24:

şimdide bol bol geliyo mesajlar :KK43:(( kafayı pc iyice yedi

Son düzenleme:
$images (1).jpg $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $dhnsjabfdsni3.gif $images.jpg

canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...

yaa çok üzüldüm ben ya beraber yapıcaktık testi müjde verecektik :KK43: üzülme ne olur rabbimin vardır bi bildiği tedaviisiz kendiliğinden olur inşallah

üzülmeyin canlarıım üzülmeyin devil inşallah senin güzel haberlerini alırız

üzülmeyin canlarıım üzülmeyin devil inşallah senin güzel haberlerini alırız
ama hakikaten çokkk üzgünüm yaaa elimde değil :KK14: malesef beraber üzülüp beraber sevineceğiz inşallah bol bol müjdeler sevinçler yaşarız :nazar::KK31:

gülsum tatlım yaaaa yüzümde tebessüm bıraktırdın kişisel rütbeni okudum :KK3: bu üzüntümü atamamışken hakikaten can arkadaşım benim çabucak toparlanacağının belirtilerini gördüm sende :129: Yüce Rabbim e sığındık ve bunuda veren Rabbim hep güçlü kalalım sabrımız bol olsun inşşşşş:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar:

inşallah kuzucum umut olmasa insan yaşayabilir mi kaderde neyse kaşık da o çıkarmış:KK3:

sifa caniko sana çok teşekkür ederim kenzül arş duasını duasını daha önce hiç okumamışım ne kadar mükemmel bir duaymış sayende her gün okuyorum türkçe mealiyle...

inşallah kuzucum umut olmasa insan yaşayabilir mi kaderde neyse kaşık da o çıkarmış:KK3:
aynen canımcığım aynen umutsuz nefes alınmaz diyorum her zaman :KK31: başta sağlığımız sonrra huzurumuz yerinde olsun inşşşşşş bebişkoda artık canı ne zaman gelmek isterse kapımız açık buyursun gelsin :KK49::KK48::KK31::KK16:

sifa caniko sana çok teşekkür ederim kenzül arş duasını duasını daha önce hiç okumamışım ne kadar mükemmel bir duaymış sayende her gün okuyorum türkçe mealiyle...
amin canım aminn vesile olduysam ne mutlu bana :KK19::KK19::KK19::KK19: evet bende topiği açar açmaz listede değişiklik filan gerekiyorsa listeyle ilgileniyorum sonra liste altındaki duaları okuyorumm bir ödev gibi oldu artık :KK3::nazar: Rabbim kabul etsin inşallah tüm gönülden amin dediğimiz dualarımızı :nazar:

X