ben 1.de 11.gün hastalanmıştım yarın 11.günüm bakalım ne olcakkk offff içimden bir ses bebişlerim beni bıraktı diyor...
neden biliyor musun biraz önce dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı bi arkadaşı aradım onun 4. de tutmuştu oda bende dayanamayıp yaptım ama hamile olduğum halde çıkmadı dedi ama siteden ferdaydı galiba 10. gün yapmış idrar da pozitif çıkmış öyle olsam benimde pozitif çıkardı
bilmem kuşum bilmem insan hisseder herhalde hamile olunca tatlım büyük konuşmayımda 2gün üzülürüm geçer geçen sefer öyle olmuştu maşallah çabuk toparlanırım
encanım ben öğrendiğim bi haberden sonra iyice anladım ki bizim bu yaşadıklarımız inan üzüntü deil bunda hiç bir şey yok
encan şifaa hasta mı haberin var mı hiç girmyor
arkadaşlar bende 1. tüp bebek denemem den sonra şimdi donmuş embriyo transferi yaptıracağım tedaviye başladım .allah hepimizin yardımcısı olsun
ben 1.de 11.gün hastalanmıştım yarın 11.günüm bakalım ne olcakkk offff içimden bir ses bebişlerim beni bıraktı diyor...
neden biliyor musun biraz önce dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı bi arkadaşı aradım onun 4. de tutmuştu oda bende dayanamayıp yaptım ama hamile olduğum halde çıkmadı dedi ama siteden ferdaydı galiba 10. gün yapmış idrar da pozitif çıkmış öyle olsam benimde pozitif çıkardı
test tarihim pazartesi hala hasta olmadım çok yağmur yağıyor bir dursa gidicem inşallah birazdan test yaptırmaya
ayyy encanım geçen sefer böyle heyecanlanmamıştım tatlışş neden böyle oldummm olmuyacak yine galiba üzülerek gelecemmm