canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...
saol meliscim amma çok konuştum bugün yavv insan üzülünce geveze oluyor herhalde
İnşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
canlarııım ben geldim ama bebişler beni terketti malesef yine olmadı dr um aradı haber verdi önce üzüldüm ama şöyleee bir silkindim toparlandım kader kısmet zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı
ne yaptım kendimi ödüllendirdim özdileği gezdik kendime ciciler aldım annemde aldı babişko da yemeğe götürdü işte bööyle
değerim 0 çıktı karnım ağrıyodu hemen majezik içtim yakında hastalanırım pazartesi gelmeme gerek yokmuş işte böyle kader arkadaşlarım...
ama hakikaten çokkk üzgünüm yaaa elimde değilüzülmeyin canlarıım üzülmeyin devil inşallah senin güzel haberlerini alırız
aynen canımcığım aynen umutsuz nefes alınmaz diyorum her zamaninşallah kuzucum umut olmasa insan yaşayabilir mi kaderde neyse kaşık da o çıkarmış
amin canım aminn vesile olduysam ne mutlu banasifa caniko sana çok teşekkür ederim kenzül arş duasını duasını daha önce hiç okumamışım ne kadar mükemmel bir duaymış sayende her gün okuyorum türkçe mealiyle...
canım iyi geceler seni çok özledim nasıl gidiyor bekleyiş süresiiyi geceler şifam
aaa papatyam gelmiş hoş gelmiş nasılsın tatlım
canım iyi geceler seni çok özledim nasıl gidiyor bekleyiş süresi