2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

avatar değiştirmede rekor kırabilen encanım canım nasılsın yaa benimde karın bölgemde ağrıcıklar var kırmızılar ne zaman teşrif ederlerse artık sinyal ağrılarla gelmek zorundamı yaaa

napim şifam ya sıkılınca avatardan çıkarıyorum deyişikliği severim evimdede hep eşyanın yerini deyiştiririm eşim diyorki valla biğün eve gelip ışık yakmadan yatağa uzansam yatağı yerinde bulamicam napim ya bi sıpamız yokki onla uğraşsak

biliyorum tatlım seni çokkk iyi anlıyorumm sıkıntıdan oyalanmak için neler neler yapmıyoruz ki hahahaha eşinin cevabına koptummmmmmm

herkez muhteşem sülümanı izliyor heralde topik boş kimsecikler yok şifada göründü kayboldu

biliyorum tatlım seni çokkk iyi anlıyorumm sıkıntıdan oyalanmak için neler neler yapmıyoruz ki hahahaha eşinin cevabına koptummmmmmm

haha şifam geldinmi ay evet ya eşim kızıyor ama napim eğer bigün eşyaları deyiştirirsek sana her şeyi tekerlekli alacağım diyor akşama kadar evir çevir dur diyor

şifam ya bak nedicem benim muhabbet kuşum var adı paşa konuşuyor biliyormusun bana ennem diye bağırır tatlı annem der öpücük ver annem der ben dudaklarımı uzatınca hem öper hemde ohhhhh der valla bugişle kuştan duycaz heralde bu güzel kelimeyi

şifam ya valla boşkalınca geziniyorum topikler arası nereye baksam ordasın valla ilkyardım çantası gibisin herkezin yardımına koşuyorsun allahda senin yardımına koşsun tatlım :103:inşallah bi mucizeyle gebe kalırsın tüpe müpe gerek kalmasın

herkez muhteşem sülümanı izliyor heralde topik boş kimsecikler yok şifada göründü kayboldu
evet izledim bitti bile

haha şifam geldinmi ay evet ya eşim kızıyor ama napim eğer bigün eşyaları deyiştirirsek sana her şeyi tekerlekli alacağım diyor akşama kadar evir çevir dur diyor
harbi kız yorulmazsın tekerleklerle pratik dizayn yaparsın eşinin aklına sağlık

ayyyy içimmin yağları eridi yaaaa ayy hemen bende muhabbet kuşu alsamm bu inatçı bebişimin geleceği yok bari evde bi ses kuş sesinden de olsa anne dese yaaa

canım benim yaaaaa ilkyardım çantasımıyım o güzel içten amin dediğin dua ne güzel dua ne güzel ALLAH razı olsun aminn canımcığım aminn keşkeeee hepimiz tedavilere gerek kalmasa keşke

[video=youtube;UWta37vbBuc]http://www.youtube.com/watch?v=UWta37vbBuc[/video]

offfffffff buneyağ gözlerimden yaş fışkırıyor rabbim herkeze nasip etsin inşallahşifaaaam mendil vereyimmi

tünaydın kızlar nasılız bugün valla ben harı harıl yamek yapıyorum koçişime götüreceğim öyle oldu herkez uyuyormu daha

yaaa bende çok kilo aldım tekrar 53 e düşmek istiyorummmmmmmmm....ignlerden sonra 56 oldum bu kullandım ilaçlada 58 i vurdum.ve zayıflamak istiyorummmm.olmuyorrr napacam bennn:2::2::2::2::2::2:

encancım benimde var muhabbet kuşum yaa evlendikten 2 ay sonra aldıydık konuşuyor çok seviyorum onu çokkkkk ama 3 gündür hasta ölmesinden beni bırakmasından korkuyorum:2::2::2:.kıyamam onaa yaa zırıl zırıl aglarm heral çok alıştım.bak şifacım tavsiye ederim sanada çok iyi oluyor yavru al alırsan çabukca ögrenir konuşmayı

evet melisciğim çok sevimli oluyorlar ama ölünce insan çok üzülüyor benim mavişim vardı öldü ben bir hafta ağlamıştım şimdi iki tane benim ikiside konuşuyor onlar benim kankam dert ortağım arkadaşım onlarla sitres atıyorum çok büyük akvaryumum va 30 tane balığım var sabah ilk işim onlara yem vermek balıklarımı kendim doğurtuyorum birnevi ebe görevi yapıyorum hayvanları çok severim evet şifamsanada tavsiye ederim canım hemen bi muhabbet kuşu al melis aman iyi bak ceryanda kalmasın vitamin felan al suyuna damlat ölürse çok üzülürsün

evet almıştım damlattım bugün biraz daha iyi gibi bide tüye girmiş tüy atıyor onunda etkisi var heral.hemde çooooooookkkkküzülürümm yaa

evet almıştım damlattım bugün biraz daha iyi gibi bide tüye girmiş tüy atıyor onunda etkisi var heral.hemde çooooooookkkkküzülürümm yaa

canım tüy deyiştiriyorsa durgunlaşır zaten merak etme iylaşir inşallah sen ceryandan uzak tut yeter:103::103::103::103::103::103::103::103::103::

Selam benide araniza alirmisiniz:26:
Bende simdiden dondulmuslar icin plan yapmaya basladim..
Daha onceki sayfalarda durumumu yazmistim.kotu gunleri atlatmaya calisiyorum yeni umutlarin pesinden kosarak..
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…