sadece inci mi diğer topikteİnci felan diğer topikteler
canımmm üstünde ne var dedim cevaplamadın amaSıkıcı bir gece yaa uff
Deli gömleği var üstümde
sadece inci mi diğer topikteherkes nerdeyse biz de oraya o zaman
hı hı baktım gördüm delikızla haberleşiyolarSOhbet ediyor bi arkadaşla tedaviyle ilgili konuşuyorla canım
pembe şey ne acabaGri eşofmanım üstünede pembe şeyim var işte canım ayağımdada kalın çorabım ve yün patiğim
evet canım bu hafta çoğu yerde havalar yağışlıÇok fena yağmur yağıyor
Mübarek güzel yağıyor
Dışarıda kalanlara Allah yardım etsin bunlardan biride eşim
hı hı baktım gördüm delikızla haberleşiyolar
pembe şey ne acabaohh iyi çorap patik sıkı sıkısın
tamam şey sende saklı kalsın anladı benşey iştee yaa söylemek istemiyorumm
Ya ayaklarım çok üşüyor ne yapayım
Sonrada üşütüyorumm
slm arkadaşlar hayırlı günler. Dün epey döktürmüşsünüz sanırım önceden tanışıyorsunuz. Bende son 3 gündür diyet yağıyorum çünkü 2 tedaviden toplam 7 kilo aldım çok rahatsız oluyorum. 3 günde 2 kilo verdim bile. inş. transfere kadar diğer fazlalıklarıda veririm de fit girerim martona hemde kafam dağılmış oluyor böylece hepinize tavsiye ederim yani
evet evet yokluğun belliydi tatlımayyy kızlar akşam ne sohbet etmişiniz ya benim net koptu tam sohbetin içinde bakya sinir oldum neyseherkeze günaydın nasılız bugün
selam heozum hoş geldinn evet evet sohbet güzeldi dünslm arkadaşlar hayırlı günler. Dün epey döktürmüşsünüz sanırım önceden tanışıyorsunuz. Bende son 3 gündür diyet yağıyorum çünkü 2 tedaviden toplam 7 kilo aldım çok rahatsız oluyorum. 3 günde 2 kilo verdim bile. inş. transfere kadar diğer fazlalıklarıda veririm de fit girerim martona hemde kafam dağılmış oluyor böylece hepinize tavsiye ederim yani
demi ya maşallah süper kilolar çabucak gitmişheoz bıravo sanaben veremiyorum nasıl başardın arkadaşım ben çok kilo aldım ya yardım et neolurrrrrrrr
heoz bıravo sanaben veremiyorum nasıl başardın arkadaşım ben çok kilo aldım ya yardım et neolurrrrrrrr
canım süpersin yaaaa maşallahvalla canım ben kendi diyetime dukaratay diyomçünkü karıştırdım ikisini.
1. gün light süt yoğurt peynir yağsız dana eti haşlaması yumurta yedim ve yulaf kepeği 2 yemek kaşığı yeşil çay bol su içtim
2. gün birinci günden farklı olarak akşam etin yanında bir domates çükük kuru soğan ve bir salatalık söğüş yapıp yedim
3. gün sabah kahvaltısınada domates ve salatalık yedim kahvaltıda peynir yağsız pişmiş yumurta ve domates yedim
ekmek yok sebze yok meyve çok çerez yok sadece protein ağırlıklı beslenme biraz zorlandım ama 2 kilo verince hoşuma gitti motive etti. amacım 10 günde 6 kilo vermek. hayatımda yaptığım ilk diyet. verebileceğime inanıyorum çünkü ben çayla günde 20 küp şeker tüketen ve bir çiftli ekmek yiyen biri olarak sabit 56 kiloydum ama tedaviyle 62-63 arasına çıktım. bu sabah iti baryle 60.5 çıktım
valla canım ben kendi diyetime dukaratay diyomçünkü karıştırdım ikisini.
1. gün light süt yoğurt peynir yağsız dana eti haşlaması yumurta yedim ve yulaf kepeği 2 yemek kaşığı yeşil çay bol su içtim
2. gün birinci günden farklı olarak akşam etin yanında bir domates çükük kuru soğan ve bir salatalık söğüş yapıp yedim
3. gün sabah kahvaltısınada domates ve salatalık yedim kahvaltıda peynir yağsız pişmiş yumurta ve domates yedim
ekmek yok sebze yok meyve çok çerez yok sadece protein ağırlıklı beslenme biraz zorlandım ama 2 kilo verince hoşuma gitti motive etti. amacım 10 günde 6 kilo vermek. hayatımda yaptığım ilk diyet. verebileceğime inanıyorum çünkü ben çayla günde 20 küp şeker tüketen ve bir çiftli ekmek yiyen biri olarak sabit 56 kiloydum ama tedaviyle 62-63 arasına çıktım. bu sabah iti baryle 60.5 çıktım