2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa*, gülsu, tolunay35 tolunay hoş geldin tatlım :KK3:

encanım gülsuyum naber nasılsınız :KK16:

Son düzenleme:
$292505_3471718506372_1073411137_2516815_322884840_n.jpg

"Keşke hep Çocuk kalsak da;
yüreğimiz Yerine dizlerimiz kanasa!
"keşke"

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Son düzenleme:
yok şifaam tatlışım dönmedim daha sonucumu alıp gidicem inşallah Allah kısmet ederse...
evet world dr um kemal bey çok memnunum ...bizim sorun erkek infertilitesi sayı da sorun yok ama hareket sorunu var ...sizin nedir sorun...

yok şifaam tatlışım dönmedim daha sonucumu alıp gidicem inşallah Allah kısmet ederse...
evet world dr um kemal bey çok memnunum ...bizim sorun erkek infertilitesi sayı da sorun yok ama hareket sorunu var ...sizin nedir sorun...
anladım canım inşallah güle oynaya gideceksin yavrularınla ohhhh mis gibi olacak herşey :KK49::KK52::KK19::KK16:

bizimde sperm hızı ve morfoloji 1.sizdede sorun büyük deil.inşallah meleklerin seninledir.aynı gün transfer olmuşuz.nasıl belirtiler var mı hiç.

ayy şifamm inşallah dediğin gibi olur düşüncesi bile çok güzel...:KK6:

bizimde sperm hızı ve morfoloji 1.sizdede sorun büyük deil.inşallah meleklerin seninledir.aynı gün transfer olmuşuz.nasıl belirtiler var mı hiç.
canım hayırlı uğurlu olsun transferin gerçekleşmiş inşallah test gününde müjdenide alırız :KK49::KK31::KK19::KK54:

ara ara karnım ağrıyodu önceki günler ama tuvalete biraz çok çıkmıştım ondan mı ağrıdı bilmiyorum bugün ağrımadı
sende nasıl belirtiler var

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa*, gülsu, tolunay35 tolunay hoş geldin tatlım :KK3:

encanım gülsuyum naber nasılsınız :KK16:

hoş bulduk kızlar oku oku gözüm çıktı :)))) hadi bakalım sağ ayakla adımımızı attık hayırlısıyla bebişi alıp çıkalım hamile topiklerine atlayalım burdan inşallah:KK9::KK9:

canım hayırlı uğurlu olsun transferin gerçekleşmiş inşallah test gününde müjdenide alırız :KK49::KK31::KK19::KK54:

güzel dileklerin için saol.inşallah müjdeli haberler veririm.korku ve heyecan yaşıyorum.3 yıldır beklediğim bir şey umarım vakti gelmiştir.Allah isteyen herkesi hayırlı ve sağlıklı eletlar versin..

ara ara karnım ağrıyodu önceki günler ama tuvalete biraz çok çıkmıştım ondan mı ağrıdı bilmiyorum bugün ağrımadı

ben de de çok bişey yok.bugün bacaklarımda bir kırgınlık vardı.adet öncesi olur bende.:KK43:(kasık ağrım vardı o da azaldı.göğüsler çok şiş ve ağrılı tedaviden beri öyle

hoş bulduk kızlar oku oku gözüm çıktı :)))) hadi bakalım sağ ayakla adımımızı attık hayırlısıyla bebişi alıp çıkalım hamile topiklerine atlayalım burdan inşallah:KK9::KK9:
burası tenbel topik aslında :KK9: neyseki son sayfaya geldin :KK3: haydi bismillah sağ ayağın uğurlu gelir öncelikle sana :KK49::KK52: inşallah tatlım inşallahhh hepimiz "hamileyim" mesajı yazmayı çok istiyoruz :KK9::KK49::KK52:

güzel dileklerin için saol.inşallah müjdeli haberler veririm.korku ve heyecan yaşıyorum.3 yıldır beklediğim bir şey umarım vakti gelmiştir.Allah isteyen herkesi hayırlı ve sağlıklı eletlar versin..
inşallah tatlım inşallah müjdeler patlasın tüm özlem çekenlerden :KK49::KK52: normal tabi sitres,heyacan,korku başrolümüz :18::KK31::KK16:

inşallah güzel belirtiler bunlar :KK49::KK9:

benim 1.tedavide gögüslerim çok şişmişti dondurulmuşta okadar şişmedi...sende belirtiler varmıışş
hayırlısı canım kısmet inşallah hepimiz hamile kalırız Allahım bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün...

benim 1.tedavide gögüslerim çok şişmişti dondurulmuşta okadar şişmedi...sende belirtiler varmıışş
hayırlısı canım kısmet inşallah hepimiz hamile kalırız Allahım bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün...

senin ilk denemen tutmuşmuydu.tutmadıysa bunlar adet belirtileri ozaman benim.:18:

senin ilk denemen tutmuşmuydu.tutmadıysa bunlar adet belirtileri ozaman benim.:18:
kızlar lütfen belirti aramayın takılmayın :KK20: inanın gözlerim sonucu çok nankör bu belirtiler çok şaşırtıcı :KK3: hep pozitif düşünün lütfen sitresten uzak olmak faydası çokkkk :KK52::KK49::KK9::KK16:

X