Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim daim etsin tatlım , bende iyiyim canım aynı tas aynı hamam işte zaman geçiriyoruz sen evine geçtin mi bu arada :26:saol tatlışım iyiyim oyalanıyoruz işte senden ne haber
saol tatlışım iyiyim oyalanıyoruz işte senden ne haber
saol tatlışım iyiyim oyalanıyoruz işte senden ne haber
anladım canım inşallah güle oynaya gideceksin yavrularınla ohhhh mis gibi olacak herşeyyok şifaam tatlışım dönmedim daha sonucumu alıp gidicem inşallah Allah kısmet ederse...
evet world dr um kemal bey çok memnunum ...bizim sorun erkek infertilitesi sayı da sorun yok ama hareket sorunu var ...sizin nedir sorun...
yok şifaam tatlışım dönmedim daha sonucumu alıp gidicem inşallah Allah kısmet ederse...
evet world dr um kemal bey çok memnunum ...bizim sorun erkek infertilitesi sayı da sorun yok ama hareket sorunu var ...sizin nedir sorun...
canım hayırlı uğurlu olsun transferin gerçekleşmiş inşallah test gününde müjdenide alırızbizimde sperm hızı ve morfoloji 1.sizdede sorun büyük deil.inşallah meleklerin seninledir.aynı gün transfer olmuşuz.nasıl belirtiler var mı hiç.
olacak inşallah tatlımm hissediyorum bol dualarla inanıyorummayy şifamm inşallah dediğin gibi olur düşüncesi bile çok güzel...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sifaa*, gülsu, tolunay35 tolunay hoş geldin tatlım
encanım gülsuyum naber nasılsınız
canım hayırlı uğurlu olsun transferin gerçekleşmiş inşallah test gününde müjdenide alırız
ara ara karnım ağrıyodu önceki günler ama tuvalete biraz çok çıkmıştım ondan mı ağrıdı bilmiyorum bugün ağrımadı
sende nasıl belirtiler var
burası tenbel topik aslında neyseki son sayfaya geldin haydi bismillah sağ ayağın uğurlu gelir öncelikle sana inşallah tatlım inşallahhh hepimiz "hamileyim" mesajı yazmayı çok istiyoruzhoş bulduk kızlar oku oku gözüm çıktı :)))) hadi bakalım sağ ayakla adımımızı attık hayırlısıyla bebişi alıp çıkalım hamile topiklerine atlayalım burdan inşallah
inşallah tatlım inşallah müjdeler patlasın tüm özlem çekenlerden normal tabi sitres,heyacan,korku başrolümüz :18:güzel dileklerin için saol.inşallah müjdeli haberler veririm.korku ve heyecan yaşıyorum.3 yıldır beklediğim bir şey umarım vakti gelmiştir.Allah isteyen herkesi hayırlı ve sağlıklı eletlar versin..
inşallah güzel belirtiler bunlarara ara karnım ağrıyodu önceki günler ama tuvalete biraz çok çıkmıştım ondan mı ağrıdı bilmiyorum bugün ağrımadı
sende nasıl belirtiler var
benim 1.tedavide gögüslerim çok şişmişti dondurulmuşta okadar şişmedi...sende belirtiler varmıışş
hayırlısı canım kısmet inşallah hepimiz hamile kalırız Allahım bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün...
benim 1.tedavide gögüslerim çok şişmişti dondurulmuşta okadar şişmedi...sende belirtiler varmıışş
hayırlısı canım kısmet inşallah hepimiz hamile kalırız Allahım bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün...
kızlar lütfen belirti aramayın takılmayın inanın gözlerim sonucu çok nankör bu belirtiler çok şaşırtıcı hep pozitif düşünün lütfen sitresten uzak olmak faydası çokkkksenin ilk denemen tutmuşmuydu.tutmadıysa bunlar adet belirtileri ozaman benim.:18: