2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

günaydın canlar erken kalkıp anneler gününüzü kutlamak istedim canlar geleceğin güzel anne adayları :

günaydın canlar erken kalkıp anneler gününüzü kutlamak istedim canlar geleceğin güzel anne adayları :

günaydın encancım seninde anneler günün kutlu olsun hepimiz kaç kere istiyosak o kadar anne olalım inşalllahhhhhhhhh

HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SENEYE KUCAKLARIMIZ DOLU DOLU OLALIM

günaydın encancım seninde anneler günün kutlu olsun hepimiz kaç kere istiyosak o kadar anne olalım inşalllahhhhhhhhh

HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SENEYE KUCAKLARIMIZ DOLU DOLU OLALIM

caol elcam 3 5 ne olursa artık birini bi bulalımda gerisi kolay seninde kutlu olsun canım önümüzdeki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız inşallah:

caol elcam 3 5 ne olursa artık birini bi bulalımda gerisi kolay seninde kutlu olsun canım önümüzdeki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız inşallah:

amiinnnnn inşallahhhhh..... dediğin gibi biri olsun da öncelikle... çocuğu olanlar bi daha yapmak mı tövbe diyolar bizde 3 5 diyoruz.... insanoğlu ne garip olmayınca üzülür oluncada ayrı şikayetler olur.... garip....:26::26:

geldiim encanımm 21 mayısta belli olacakk inşallah ...:18:
sen ne yaptın tatlışım
kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımıydı deil miydi :44:
hadi bakalım gülsucum heyecanla bekliyoruz sonucu inşallaaaaahhhhh.... o ağrıların bebişlerdendir inşallahhh...

evet ya topikte gündüz kimse olmuyor gece daha kalabalık hımmmmmmmm düngece kimse yoktu ama neyse ben topik bekçisi herdaim burdayım gece gündüz:

yaaaaaa tam tersi bende gündüz daha iyi giriyorum akşamları giremiyorum hiç sizi gidi gece kuşları sizi

Selam kızlar... bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şu an kızım 4,5 aylık Allah inşallah tamamına erdirir diyorum kendi kendime...benim ilk denemede tuttu kısmetse oluyor gerçekten... bir sürü sorunun üstesinden gelmeye çalıştım en sonunda tüp bebek tedavisi ile oldu... Yani kısmetse oluyor bi şekilde... Tam vazgeçiyorumdum mücize oldu... Allah herkese bu duyguYU VE kucaklarına almayı nasip etsin...

selam canım ne güzel senin adına gerçekten çok sevindim maşallah diyelim nazar değmesin. Rabbim yavruna hayırlı güzel ömürler versin inşallah. bizde umutlarımızı diri tutmaya çalışıyoruz... umudumuz olmazsa herşey anlamını yitirir bizler için zaten... Rabbim bizede nasip eyler inşallah o güzel duyguları bizde yaşarız umarım senin gibi en kısa zamanda...

saol canım salıkla büyüt kızını darısı bize artık

Teşekkür ederim kızlar... Ayrıca bizim o kadar sorunlarımız çıkmıştıki, üç dört defa ameliyat oldum. rahim girişinde darlık vardı, rahim filmi için bile girememişlerdi, genişlettikleri halde yine eski haline dönüyordu, eşiminde spermleri hem az sayıdı hem hareketsizi çoktu... diyorum ya Allah kısmet ederse oluyor,,, hiç ümidinizi kaybetmeyin stres en büyük tehlike sebebi bilinmeyenlerde hep stres çıkıyor inşallah bebişler tutunur ve hayatını sizinle devam ettirir... bende aklıma olumsuz düşünceler getirmemeye çalışıyorum ama yinede korkuyorum bişey olur diye... Allah'ım inşallah kucağıma almayı nasip eder

mrb arkdaşlar bu gün 4. günüm bekliyorum 21 de test günü iki tane yumurta transfer oldu ben bir sanıyordum yasak sanıyordum ondan da hiç sormadım doktoruma süpriz oldu iki tane korkuyorum digeride 3 dü gene çogul gebelikten bebeklerimi kaybetmekten korkuyorum ama artık yapıcak bişi yok hayırlısı bugün duşa girdim çok sacım oldu zor çıktım normalmidir beklemek çok zor rabbim hepimize yardımcı olsun güzel haberler alalım inşallah

Selam kızlar, uzun zamandır bakmaya fırsatım olmamıştı. Umarım herkes iyidir. Bu arada ben tedaviye başladım yarın sabah opu var. 3 tanecik yumurtam gelişti çok az aslında, geçen sefer 7 taneydi. hayırlısı diyorum artık.
Nasip olursa bizlerde anne olacaz...Hepinizin anneler gününü kutluyorum...

Merhaba arkadaslar
Kotu gunler geciriyorum ama allahimn izniyle atlatacagim
Mart ayinin sonunda positif gormustum fakat birkac gun sonra asiri kanamam baslamisti ve doktor dusuk yaptigimi soyledi,kanamam 6 7 gun saki saki devam etti,aradan bir hafta gecti ve bende asiri uyku,sabah migde bulantisi baslamisti tekrar test yaptim hala positif cikiyordu,doktoru aradim normal dedi vucut hala atmamis hcgyi dedi,benim israrima dayanamaip bi ugs randevusu verdi,gunler gecmek bilmedi ve randevu gunu ugsye girdigimde 8 hafta 4 gunluk hamileymisim kalbi atiyordu,sevincten soktan yigildim orda....hersey guzel gidiyordu,migde bulantim cogalmisti,utkudan gozumu acamiyordum,tam 11 hafta 3 gunluk olmustuk yine ugs randevumuz vardi,fakat bebegim beni birkacgun once birakmis kalb atisi yoktu..rabbim boylesini hayirlisini gormus dedik,bir hafta beklememizi soyledi doktor kendi dussun diye,olmazsa duruma gore bakariz dedi,ben hala tekrar gittigimde ugsde belji kalp atisini gorurum umuduyla bekledin ama malesef,bebegimin kesesi hic bozulmamis oylece duruyordu,bir hafta karnimda olu bebekle gezdim dusunun artik psikolojimi...bu cuma esim acile goturdu ila verdiler vaginal,iki gundur dusurmeye ugrasiyorum,haftaya tekrar bakacaklar egerki dusmemisse birde kurtaj olacagim...
Allahim bu yoldaki arkadaslarimin yaninda ol,herseyin hayirlisini dilemekten baska elden bisey gelmiyor..

allah sabır ve dayanma gücü versin çok üzüldüm(

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun bu duygunun ne olduğunu çok iyi biliyorum canım bende düşük yaptım kürtaja gerek kalmamıştı arım başladı 2. gün düşmüştü inşallah kürtaja gerek kalmaz canım

canım çok geçmiş olsun,güçlü ol ,artık yapacak bişey yok allahım öyle uygun görmğş demekki hayırlısı değilmiş,inşallah kendini hazır hisseder hissetmz hemen yine anneliği tadarsın,kıyamam ben sana yaaaaaa(

canım benim tebrikler umudumuza umut kattın Rabbim sıkıntısız gebelik nasip etsin inşallah sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah

canım hoş geldin hayırlı olsun inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun , bu kez yüzün gülsün inşallah ( bilgilerini yazarsan listemize ekleyim )

selam canım evet evet epeydir yoktun hoş geldin olsun tatlım ilk tedaviyle kıyaslama inşallah bu kez müjden olacak dualarımdasın hayırlı-uğurlu olsun cnm

canımmmm benimm yaaaaaaa çok ama çokkk üzüldümm ne diyeceğimi bilemedim yurt dışında olmanın zararları sanırım dr ihmaline de geldiğini düşünüyorum ama savaşçı bi bebişin varmış senin geç döllendi test sonuçların , değerlerin geç belirsede melek oldu bebişin Yüce Rabbimin takdiri inşallah tatlım kürtaja gerek kalmaz durumun :18: dualarımdasın çok geçmiş olsun , bol sabır dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…